Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ok,... curu poznajem vec koliko,.. hm.... nekih 8 godina,... mozda se nije pokazala extra dobrom pjevacicom na ovim karaokama,...ali cura fakat super pjeva!
a tek kakav je ziri, a ni onu Almu ne mogu smisliti, koza prava dere se ko jarac......a ni ostali nisu bolji, joj sve skupa uzas jedan....jadno i bijedno
ma hajd zana jos i nekako moze proci, al ne kontam otkud adi i siber u svemu tome (paradi pijanstva i kica).......garant je lova u pitanju jer se prica da dobijaju od FTV-a veliku naknadu za "rad"
eeee ne znam, mozda si u pravu ko ne bi pristao da radi za dobre pare.... pogotovo sad kad nemaju mogucnosti da rade ono sto najbolje znaju (mislim na Adija i Sibera).... jer je direktor FTV-a skontao sta donosi gledanost ...."hljeba i igara"...s nadom da cemo ubrzo docekati kraj ...u stvari kad se zavrsavaju te karaoke?
Ustvari ih ne gledam, tako da me nije briga kad zavrsava.
Ali i pored toga sto narod voli hljeba i igara, mogli su napraviti nesto pristojno sa svim sredstvima koje imaju.
tilia wrote:ma hajd zana jos i nekako moze proci, al ne kontam otkud adi i siber u svemu tome (paradi pijanstva i kica).......garant je lova u pitanju jer se prica da dobijaju od FTV-a veliku naknadu za "rad"
U tome i jeste stvar, sto se tice njih dvojice, klasicno prostituisanje.
Kako ih nije stid povest poslije na radiju bilo kakvu temu o muzici, vrijednostima isl. Kako da im covjek vjeruje da imaju bilo kakav stav u zivotu?
A show je jadan sam po sebi, pa OBN i Nazif Gljiva su za njih Dzej Leno a kamoli sta drugo
jedina pozitivna stvar je sto je to 100% domaci proizvod, odnosno nije nikakva licenca ili kopija i sl.
koncepcija emisije je smišljena kod nas....sve ostalo je promuckaj pa bac! a tek bajni ziri, i ko je uopste onaj predsjednik zirija, gdje njega iskopase?
Pa meni je na pocetku bilo jadno i bijedno, ali sada i nekako moze proci. Mislim da ce Hana pobijediti. Meni samo nije jasno kako je Denis ispao, momak je super, dobro pjeva i od onog Alena bolji je 1000 puta.