Karadzic-RTS Dokumentarac

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
IBM

#1 Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by IBM »

Evo sad sam gledao najavu za dokumentarac RTS-a koji ce biti prikazan nakon drugog Dnevnika veceras na RTS. Izgleda da ce biti interesantan, u najavi su ubacili nekoliko izjava Karadzica gdje govori kako zeli "mir i samo mir" :-? pocinje polahko rehabilitacija Jadovana
Mobile_Disco

#2 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by Mobile_Disco »

IBM wrote:Evo sad sam gledao najavu za dokumentarac RTS-a koji ce biti prikazan nakon drugog Dnevnika veceras na RTS. Izgleda da ce biti interesantan, u najavi su ubacili nekoliko izjava Karadzica gdje govori kako zeli "mir i samo mir" :-? pocinje polahko rehabilitacija Jadovana
Bice "veoma objektivni" :D
gladna sam

#3 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by gladna sam »

jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
kako se zvao onaj ludjak :lol: :lol: :lol:
cyprus

#4 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by cyprus »

gladna sam wrote:jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
Risto Đogo? :D
GandalfSivi

#5 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by GandalfSivi »

Najpoznatiji ronioc republike sumske :D :D :D
mamica papucarka

#6 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by mamica papucarka »

gladna sam wrote:jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
Risto Djogo :x

ja sam sinoc gledala reportazu na austrijskom ORF 2 o Radovanu Karadzicu. Izmedju ostalih pojavljuje se Miroslav toholj, Radovanova mati, brat, nekakav profesor Pero (ja nemam pojma ko je on)

haman cijelu reportazu prati muzika (gusle naravno) i pjesma koja ide "Koji Srbin ne voli Radovana ne doceko Djurdjevdana" :lol:
ili "Radovane sidji sa planine, cetiri godine te bilo nije" :lol:
Vrhunac svega, njegova mati prica kako joj nije jasno sto svijet ima protiv Radovana :shock: :roll: :x Njoj ga je zao, jerbo je iz njene utrobe. Zao joj onih koji joj nisu nista, a kako joj nece biti zao svog celjadeta :-? (ovo ja parafraziram :roll: )

onda ovaj profesor Pero prica kako nijedan Srbin nece izdat Radovana ni za ovu cifru od 5 000 000 Euro, jerbo je svakom Srbinu Radovan na vrh piramide :lol: , te kako niti jedasn Srbin nece ukaljat obraz nizakakve pare :lol:

izmedju ostalih pricali u reportazi se pojavljuju Senad Avdic, Marko Vesovic, onaj novinar Sinisa sto je ranjen u ratu, te Nikola Kopanja
Kjajević Majko

#7 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by Kjajević Majko »

Gdje se Đoge sjetiste, i oni glupi skečevi i obavezna 3 prsta na kraju dnevnika. :D Šta je ono bilo s njim u nekoj rijeci su ga našli?
GandalfSivi

#8 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by GandalfSivi »

Nesta se potkacio sa Arkanom, pa ga ovaj poslao na skolu ronjenja u nakvom jezeru kod Zvornika. Nije polozio :-) :-) :-)
GandalfSivi

#9 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by GandalfSivi »

E mnogo su im glupe ove reklame, mnogo...
gladna sam

#10 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by gladna sam »

mamica papucarka wrote:

ja sam sinoc gledala reportazu na austrijskom ORF 2 o Radovanu Karadzicu. Izmedju ostalih pojavljuje se Miroslav toholj, Radovanova mati, brat, nekakav profesor Pero (ja nemam pojma ko je on)

haman cijelu reportazu prati muzika (gusle naravno) i pjesma koja ide "Koji Srbin ne voli Radovana ne doceko Djurdjevdana" :lol:
Vrhunac svega, njegova mati prica kako joj nije jasno sto svijet ima protiv Radovana :shock: :roll: :x Njoj ga je zao, jerbo je iz njene utrobe. Zao joj onih koji joj nisu nista, a kako joj nece biti zao svog celjadeta :-? (ovo ja parafraziram :roll: )

onda ovaj profesor Pero prica kako nijedan Srbin nece izdat Radovana ni za ovu cifru od 5 000 000 Euro, jerbo je svakom Srbinu Radovan na vrh piramide :lol: , te kako niti jedasn Srbin nece ukaljat obraz nizakakve pare :lol:

izmedju ostalih pricali u reportazi se pojavljuju Senad Avdic, Marko Vesovic, onaj novinar Sinisa sto je ranjen u ratu, te Nikola Kopanja
Mati slijeze ramenima nista joj nije jasno, uvijek bio uzorut veli, isto kao da gledas neki dobar humoristicki program
Ali najjaci mi je Vesovic kad imitira karadzicevu snasu opisujuci kako ga ona stiklom gaza :lol: :lol:
Sikti kroz zube radovanee, skida je u orginalu :lol: :lol: :lol: :lol:

nego ima li nekog novog (neo)riste u toj emisiji posvecenoj umobolnom doktoru i alternativnom medEcinaru, na rts :mrgreen:
b@tto

#11 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac

Post by b@tto »

gladna sam wrote:
mamica papucarka wrote:

Mati slijeze ramenima nista joj nije jasno, uvijek bio uzorut veli, isto kao da gledas neki dobar humoristicki program
Ali najjaci mi je Vesovic kad imitira karadzicevu snasu opisujuci kako ga ona stiklom gaza :lol: :lol:
Sikti kroz zube radovanee, skida je u org
inalu :lol: :lol: :lol: :lol:

nego ima li nekog novog (neo)riste u toj emisiji posvecenoj umobolnom doktoru i alternativnom medEcinaru, na rts :mrgreen:
ima li ovo negdje na internetu,volio bi vidjeti markana u elementu.
Post Reply