Karadzic-RTS Dokumentarac
- IBM
#1 Karadzic-RTS Dokumentarac
Evo sad sam gledao najavu za dokumentarac RTS-a koji ce biti prikazan nakon drugog Dnevnika veceras na RTS. Izgleda da ce biti interesantan, u najavi su ubacili nekoliko izjava Karadzica gdje govori kako zeli "mir i samo mir"
pocinje polahko rehabilitacija Jadovana
-
Mobile_Disco
#2 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Bice "veoma objektivni"IBM wrote:Evo sad sam gledao najavu za dokumentarac RTS-a koji ce biti prikazan nakon drugog Dnevnika veceras na RTS. Izgleda da ce biti interesantan, u najavi su ubacili nekoliko izjava Karadzica gdje govori kako zeli "mir i samo mir"pocinje polahko rehabilitacija Jadovana
- gladna sam
#3 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
kako se zvao onaj ludjak

kako se zvao onaj ludjak
- cyprus
#4 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Risto Đogo?gladna sam wrote:jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
kako se zvao onaj ludjak![]()
![]()
- GandalfSivi
#5 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Najpoznatiji ronioc republike sumske

-
mamica papucarka
#6 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Risto Djogogladna sam wrote:jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
![]()
ja sam sinoc gledala reportazu na austrijskom ORF 2 o Radovanu Karadzicu. Izmedju ostalih pojavljuje se Miroslav toholj, Radovanova mati, brat, nekakav profesor Pero (ja nemam pojma ko je on)
haman cijelu reportazu prati muzika (gusle naravno) i pjesma koja ide "Koji Srbin ne voli Radovana ne doceko Djurdjevdana"
ili "Radovane sidji sa planine, cetiri godine te bilo nije"
Vrhunac svega, njegova mati prica kako joj nije jasno sto svijet ima protiv Radovana
onda ovaj profesor Pero prica kako nijedan Srbin nece izdat Radovana ni za ovu cifru od 5 000 000 Euro, jerbo je svakom Srbinu Radovan na vrh piramide
izmedju ostalih pricali u reportazi se pojavljuju Senad Avdic, Marko Vesovic, onaj novinar Sinisa sto je ranjen u ratu, te Nikola Kopanja
-
Kjajević Majko
#7 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Gdje se Đoge sjetiste, i oni glupi skečevi i obavezna 3 prsta na kraju dnevnika.
Šta je ono bilo s njim u nekoj rijeci su ga našli?
- GandalfSivi
#8 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Nesta se potkacio sa Arkanom, pa ga ovaj poslao na skolu ronjenja u nakvom jezeru kod Zvornika. Nije polozio

- GandalfSivi
#9 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
E mnogo su im glupe ove reklame, mnogo...
- gladna sam
#10 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
Mati slijeze ramenima nista joj nije jasno, uvijek bio uzorut veli, isto kao da gledas neki dobar humoristicki programmamica papucarka wrote:Risto Djogogladna sam wrote:jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
![]()
![]()
ja sam sinoc gledala reportazu na austrijskom ORF 2 o Radovanu Karadzicu. Izmedju ostalih pojavljuje se Miroslav toholj, Radovanova mati, brat, nekakav profesor Pero (ja nemam pojma ko je on)
haman cijelu reportazu prati muzika (gusle naravno) i pjesma koja ide "Koji Srbin ne voli Radovana ne doceko Djurdjevdana"![]()
ili "Radovane sidji sa planine, cetiri godine te bilo nije"![]()
Vrhunac svega, njegova mati prica kako joj nije jasno sto svijet ima protiv Radovana![]()
![]()
Njoj ga je zao, jerbo je iz njene utrobe. Zao joj onih koji joj nisu nista, a kako joj nece biti zao svog celjadeta
(ovo ja parafraziram
)
onda ovaj profesor Pero prica kako nijedan Srbin nece izdat Radovana ni za ovu cifru od 5 000 000 Euro, jerbo je svakom Srbinu Radovan na vrh piramide, te kako niti jedasn Srbin nece ukaljat obraz nizakakve pare
![]()
izmedju ostalih pricali u reportazi se pojavljuju Senad Avdic, Marko Vesovic, onaj novinar Sinisa sto je ranjen u ratu, te Nikola Kopanja
Ali najjaci mi je Vesovic kad imitira karadzicevu snasu opisujuci kako ga ona stiklom gaza
Sikti kroz zube radovanee, skida je u orginalu
nego ima li nekog novog (neo)riste u toj emisiji posvecenoj umobolnom doktoru i alternativnom medEcinaru, na rts
-
b@tto
#11 Re: Karadzic-RTS Dokumentarac
ima li ovo negdje na internetu,volio bi vidjeti markana u elementu.gladna sam wrote:Mati slijeze ramenima nista joj nije jasno, uvijek bio uzorut veli, isto kao da gledas neki dobar humoristicki programmamica papucarka wrote:Risto Djogogladna sam wrote:jos samo da ga vodi onaj sto je vodio dnevnik na srni, tokom rata
![]()
![]()
haman cijelu reportazu prati muzika (gusle naravno) i pjesma koja ide "Koji Srbin ne voli Radovana ne doceko Djurdjevdana"![]()
ili "Radovane sidji sa planine, cetiri godine te bilo nije"![]()
Vrhunac svega, njegova mati prica kako joj nije jasno sto svijet ima protiv Radovana![]()
![]()
Njoj ga je zao, jerbo je iz njene utrobe. Zao joj onih koji joj nisu nista, a kako joj nece biti zao svog celjadeta
(ovo ja parafraziram
)
onda ovaj profesor Pero prica kako nijedan Srbin nece izdat Radovana ni za ovu cifru od 5 000 000 Euro, jerbo je svakom Srbinu Radovan na vrh piramide, te kako niti jedasn Srbin nece ukaljat obraz nizakakve pare
![]()
Ali najjaci mi je Vesovic kad imitira karadzicevu snasu opisujuci kako ga ona stiklom gaza![]()
![]()
Sikti kroz zube radovanee, skida je u orginalu![]()
![]()
![]()
![]()
nego ima li nekog novog (neo)riste u toj emisiji posvecenoj umobolnom doktoru i alternativnom medEcinaru, na rts