Kapi za oci

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Mercedesbenz23

#1 Kapi za oci

Post by Mercedesbenz23 »

Evo da postavim jednu temu posto svi mi manje vise imamo problema s ocima zbog umora,nespavanja,kompjutera i slicno bez obzira na godine.Vec neko vrijeme imam problema s umornim ocima,posto dosta koristim internet a i slabo spavam vec dosta vremena imam nesanicu pa mi se sve to najvise odrazilo na oci i izgledam umorno i ispijeno s podocnjacima i kapilarima na bijelom dijelu oka.Ako je neko od vas koristio ili koristi neke kapi za osvjezenje,bistriji ljepsi pogled i uklanjanje tih popucalih sitnih kapilara na bijelom dijelu oka volio bi da kaze jer to dosad nisam nikad koristio ali vrijeme je jer mi dosta narusava izgled.Znaci savjet koje kapi da uzmem ili bilo sta drugo da imam bistrije i svjezije oci po mogucnosti da uklanjaju i te krvne zile.Volio bi da mi odgovorite konkretno bez prica o spavanju i slicno,pozdrav svima
cccccc

#2 Re: Kapi za oci

Post by cccccc »

Mercedesbenz23 wrote:Evo da postavim jednu temu posto svi mi manje vise imamo problema s ocima zbog umora,nespavanja,kompjutera i slicno bez obzira na godine.Vec neko vrijeme imam problema s umornim ocima,posto dosta koristim internet a i slabo spavam vec dosta vremena imam nesanicu pa mi se sve to najvise odrazilo na oci i izgledam umorno i ispijeno s podocnjacima i kapilarima na bijelom dijelu oka.Ako je neko od vas koristio ili koristi neke kapi za osvjezenje,bistriji ljepsi pogled i uklanjanje tih popucalih sitnih kapilara na bijelom dijelu oka volio bi da kaze jer to dosad nisam nikad koristio ali vrijeme je jer mi dosta narusava izgled.Znaci savjet koje kapi da uzmem ili bilo sta drugo da imam bistrije i svjezije oci po mogucnosti da uklanjaju i te krvne zile.Volio bi da mi odgovorite konkretno bez prica o spavanju i slicno,pozdrav svima
Skoro godinu koristim PROCULIN kapi za oci. Za mene najbolje. Djeluju u sekundi.
10 ml - oko 4,50 KM.
kingofsnake

#3 Re: Kapi za oci

Post by kingofsnake »

Mercedesbenz23 wrote:Evo da postavim jednu temu posto svi mi manje vise imamo problema s ocima zbog umora,nespavanja,kompjutera i slicno bez obzira na godine.Vec neko vrijeme imam problema s umornim ocima,posto dosta koristim internet a i slabo spavam vec dosta vremena imam nesanicu pa mi se sve to najvise odrazilo na oci i izgledam umorno i ispijeno s podocnjacima i kapilarima na bijelom dijelu oka.Ako je neko od vas koristio ili koristi neke kapi za osvjezenje,bistriji ljepsi pogled i uklanjanje tih popucalih sitnih kapilara na bijelom dijelu oka volio bi da kaze jer to dosad nisam nikad koristio ali vrijeme je jer mi dosta narusava izgled.Znaci savjet koje kapi da uzmem ili bilo sta drugo da imam bistrije i svjezije oci po mogucnosti da uklanjaju i te krvne zile.Volio bi da mi odgovorite konkretno bez prica o spavanju i slicno,pozdrav svima
Visine. Mene baš razbistre. A i ono pakovanje im je dobro, možeš ih lako nosati u đepu. Proculin je isto bio ok, ali ga dugo ne kupujem baš zbog pakovanja(dva puta mi se prosule u đepu), ali možda se nešto i promijenilo.
Orgasmatron

#4 Re: Kapi za oci

Post by Orgasmatron »

to se našišpu pa ne smijepš crvenih očiju u javnost? :lol: :lol: :lol:

proculin ili visine :D

proculin smrdi a jeftin, visine skup i ofirno popravi oči :D
kingofsnake

#5 Re: Kapi za oci

Post by kingofsnake »

Orgasmatron wrote:to se našišpu pa ne smijepš crvenih očiju u javnost? :lol: :lol: :lol:
Ma meni bude malo neprijatno, a i odmah me pitaju imaš li još da se i mi zacrvenimo :D
Orgasmatron

#6 Re: Kapi za oci

Post by Orgasmatron »

kingofsnake wrote:
Orgasmatron wrote:to se našišpu pa ne smijepš crvenih očiju u javnost? :lol: :lol: :lol:
Ma meni bude malo neprijatno, a i odmah me pitaju imaš li još da se i mi zacrvenimo :D
ja jednom stavio te kapi i nikad vise, mislim nemam nista protiv toga, ali mi nekako ne ide to :D kad je bal nek je maskenbal :D
insomnia78

#7 Re: Kapi za oci

Post by insomnia78 »

Visine zakon

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
kanocale

#8 Re: Kapi za oci

Post by kanocale »

koristim hemodrops kapi (vjestacke suze)meni pomazu.
Post Reply