Kapi za oci
Moderator: anex
-
Mercedesbenz23
#1 Kapi za oci
Evo da postavim jednu temu posto svi mi manje vise imamo problema s ocima zbog umora,nespavanja,kompjutera i slicno bez obzira na godine.Vec neko vrijeme imam problema s umornim ocima,posto dosta koristim internet a i slabo spavam vec dosta vremena imam nesanicu pa mi se sve to najvise odrazilo na oci i izgledam umorno i ispijeno s podocnjacima i kapilarima na bijelom dijelu oka.Ako je neko od vas koristio ili koristi neke kapi za osvjezenje,bistriji ljepsi pogled i uklanjanje tih popucalih sitnih kapilara na bijelom dijelu oka volio bi da kaze jer to dosad nisam nikad koristio ali vrijeme je jer mi dosta narusava izgled.Znaci savjet koje kapi da uzmem ili bilo sta drugo da imam bistrije i svjezije oci po mogucnosti da uklanjaju i te krvne zile.Volio bi da mi odgovorite konkretno bez prica o spavanju i slicno,pozdrav svima
-
cccccc
#2 Re: Kapi za oci
Skoro godinu koristim PROCULIN kapi za oci. Za mene najbolje. Djeluju u sekundi.Mercedesbenz23 wrote:Evo da postavim jednu temu posto svi mi manje vise imamo problema s ocima zbog umora,nespavanja,kompjutera i slicno bez obzira na godine.Vec neko vrijeme imam problema s umornim ocima,posto dosta koristim internet a i slabo spavam vec dosta vremena imam nesanicu pa mi se sve to najvise odrazilo na oci i izgledam umorno i ispijeno s podocnjacima i kapilarima na bijelom dijelu oka.Ako je neko od vas koristio ili koristi neke kapi za osvjezenje,bistriji ljepsi pogled i uklanjanje tih popucalih sitnih kapilara na bijelom dijelu oka volio bi da kaze jer to dosad nisam nikad koristio ali vrijeme je jer mi dosta narusava izgled.Znaci savjet koje kapi da uzmem ili bilo sta drugo da imam bistrije i svjezije oci po mogucnosti da uklanjaju i te krvne zile.Volio bi da mi odgovorite konkretno bez prica o spavanju i slicno,pozdrav svima
10 ml - oko 4,50 KM.
- kingofsnake
#3 Re: Kapi za oci
Visine. Mene baš razbistre. A i ono pakovanje im je dobro, možeš ih lako nosati u đepu. Proculin je isto bio ok, ali ga dugo ne kupujem baš zbog pakovanja(dva puta mi se prosule u đepu), ali možda se nešto i promijenilo.Mercedesbenz23 wrote:Evo da postavim jednu temu posto svi mi manje vise imamo problema s ocima zbog umora,nespavanja,kompjutera i slicno bez obzira na godine.Vec neko vrijeme imam problema s umornim ocima,posto dosta koristim internet a i slabo spavam vec dosta vremena imam nesanicu pa mi se sve to najvise odrazilo na oci i izgledam umorno i ispijeno s podocnjacima i kapilarima na bijelom dijelu oka.Ako je neko od vas koristio ili koristi neke kapi za osvjezenje,bistriji ljepsi pogled i uklanjanje tih popucalih sitnih kapilara na bijelom dijelu oka volio bi da kaze jer to dosad nisam nikad koristio ali vrijeme je jer mi dosta narusava izgled.Znaci savjet koje kapi da uzmem ili bilo sta drugo da imam bistrije i svjezije oci po mogucnosti da uklanjaju i te krvne zile.Volio bi da mi odgovorite konkretno bez prica o spavanju i slicno,pozdrav svima
-
Orgasmatron
#4 Re: Kapi za oci
to se našišpu pa ne smijepš crvenih očiju u javnost?
proculin ili visine
proculin smrdi a jeftin, visine skup i ofirno popravi oči
proculin ili visine
proculin smrdi a jeftin, visine skup i ofirno popravi oči
- kingofsnake
#5 Re: Kapi za oci
Ma meni bude malo neprijatno, a i odmah me pitaju imaš li još da se i mi zacrvenimoOrgasmatron wrote:to se našišpu pa ne smijepš crvenih očiju u javnost?![]()
![]()
![]()
-
Orgasmatron
#6 Re: Kapi za oci
ja jednom stavio te kapi i nikad vise, mislim nemam nista protiv toga, ali mi nekako ne ide tokingofsnake wrote:Ma meni bude malo neprijatno, a i odmah me pitaju imaš li još da se i mi zacrvenimoOrgasmatron wrote:to se našišpu pa ne smijepš crvenih očiju u javnost?![]()
![]()
![]()
- insomnia78
#7 Re: Kapi za oci
Visine zakon
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- kanocale
#8 Re: Kapi za oci
koristim hemodrops kapi (vjestacke suze)meni pomazu.