Nije ovo Harvard niti Sjeverna Karolina, kakve to veze ima hljeba ti dragog kad je u pitanju izbor predsjednika. Nema ba iskustva i ćao da se gomba sa četnicima i ustašama, sretno mu u Sjevernoj Karolinisigurnoable wrote:Haha kad jedan prosjecni Bosnjo kaze jednom profesoru Mirsadu Hadzikadicu koji je zavrsio doktorat na Harvardu i postao dekan fakulteta u Sjevernoj Karolini da je sitna buranija, znas da je ovdje dosao kraj intelektualnom nivouRasAlGhul wrote:Ma za Bećirevića ću glasati, onog četnika Fahru ne mogu smisliti, još gostuje večeras na genocidnoj TV, pa ima li taj čovjek obraza? Džaferović je neandertalac, ostali kandidati sitna buranija![]()
![]()
Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
-
RasAlGhul
#76 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
- Smrcak15
#77 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
nema dalje, informisan si pravoRasAlGhul wrote:Čovječe, nije ni Tramp učestvovao u jednoj debati pa je predsjednik, jebe mi se privatno za Bećirevića, ali je najbolji kandidat od svih! Imamo kandidata četnika dokazano da je radio za KOS i neandertalca Džaferovića koji je kandidovan po partijskoj zasluzi jer je počešao leđa Baketu. Gospodinu koji doktor nauka želim sve najbolje, ali to ga ne čini ozbiljnim kandidatom. Lik nema iskustva ba, šta se imam raspravljati, pojma nema šta ga čeka.Smrcak15 wrote:RasAlGhul wrote:Ma za Bećirevića ću glasati, onog četnika Fahru ne mogu smisliti, još gostuje večeras na genocidnoj TV, pa ima li taj čovjek obraza? Džaferović je neandertalac, ostali kandidati sitna buranija
ovo si danas napisao, upravo kada je tvoj Becirovic nije smio da izadje na megdan ostalim protivnicima u debati....sta mi ovdje imamo vise ba diskutovati....jesi li ti svjestan da glasas za osobu koja ne smije izaci u debatu, sto je nesto nezamislivo u zapadnom svijetu da neko odbije debatu u predizbornoj kampanji...to je meni takav primitivizam za ne povjerovati, jad i bijeda od politicara...
Ja sam za hadzikadica, a bogami da vidim da izbjegaje ovako debatu sa protukandidatima, izgubio bi moj glas, jer bi na taj nacin pokazao koliko je neozbiljan, kao sto su danas pokazali becirovic , radoncic i dzaferovic.
- Smrcak15
#78 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
SBB: Džaferović ne može biti nivo s kojim bi Radončić ozbiljno razgovarao
https://avaz.ba/vijesti/bih/413542/sbb- ... razgovarao
Povodom saopćenja SDA da su Fahrudin Radončić i Denis Bećirović navodno pobjegli iz debatne emisije sa Šefikom Džaferovićem zakazane na N1, SBB saopćava:
- Kao super obrazovan čovjek, intelektualac poznat po širokom vokabularu i uspješan poduzetnik, ministar, predlagač više usvojenih zakona, čovjek s impresivnom predratnom, ratnom i poratnom biografijom, Fahrudin Radončić nema niti jedan razlog da bježi od jednog aparatčika i trećerazrednog političara, kojeg je imenovala familija Izetbegović za kandidata, a ne stranačka većina.
Uostalom, koliko se Radončić boji smotanog Džaferovića, neka SDA pogleda transkripte sa sjednice Državnog parlamenta od 29. avgusta 2013. godine, kada je Radončić, u funkciji ministra sigurnosti BiH, na sjednici Predstavničkog doma potpuno devastirao neelokventnog i vječito ukočenog Šefika Džaferovića.
Uzimajući u obzir ukupan životni rezultat, Radončiću je ispod nivoa da debatuje s Džaferovićem. Za kandidata i određenu funkciju može se prijaviti svako, ali to uopće ne znači da je neki anonimus time stekao pravo da ravnopravno debatuje s Radončićem.
Uostalom, Pres-centar SDA zaboravlja da se u prošloj kampanji za Predsjedništvo BiH Bakir Izetbegović nije htio pojaviti niti u jednoj debatnoj emisiji, ali je to svako protumačio njegovom strateškom odlukom, a ne kukavičlukom ili strahom, kako to sada SDA prljavo pokušava podvaliti Radončiću ili Bećiroviću.

Povodom saopćenja SDA da su Fahrudin Radončić i Denis Bećirović navodno pobjegli iz debatne emisije sa Šefikom Džaferovićem zakazane na N1, SBB saopćava:
- Kao super obrazovan čovjek, intelektualac poznat po širokom vokabularu i uspješan poduzetnik, ministar, predlagač više usvojenih zakona, čovjek s impresivnom predratnom, ratnom i poratnom biografijom, Fahrudin Radončić nema niti jedan razlog da bježi od jednog aparatčika i trećerazrednog političara, kojeg je imenovala familija Izetbegović za kandidata, a ne stranačka većina.
Uostalom, koliko se Radončić boji smotanog Džaferovića, neka SDA pogleda transkripte sa sjednice Državnog parlamenta od 29. avgusta 2013. godine, kada je Radončić, u funkciji ministra sigurnosti BiH, na sjednici Predstavničkog doma potpuno devastirao neelokventnog i vječito ukočenog Šefika Džaferovića.
Uzimajući u obzir ukupan životni rezultat, Radončiću je ispod nivoa da debatuje s Džaferovićem. Za kandidata i određenu funkciju može se prijaviti svako, ali to uopće ne znači da je neki anonimus time stekao pravo da ravnopravno debatuje s Radončićem.
Uostalom, Pres-centar SDA zaboravlja da se u prošloj kampanji za Predsjedništvo BiH Bakir Izetbegović nije htio pojaviti niti u jednoj debatnoj emisiji, ali je to svako protumačio njegovom strateškom odlukom, a ne kukavičlukom ili strahom, kako to sada SDA prljavo pokušava podvaliti Radončiću ili Bećiroviću.
-
RasAlGhul
#79 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Halo, nije bio na republikanskoj debati kad je bojkotvao onu novinarku s FOX-a Megan Keli dok mu se ne izvini, jebe mi se za Bećirevića i što neće biti večeras, neka ne bude ni na jednoj, glasaću za njega, ostali u startu otpadaju, zbog
1. četništva
2. sindroma neandertalca
3. neiskustva
1. četništva
2. sindroma neandertalca
3. neiskustva
-
RasAlGhul
#80 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
A gostovaće na četničkoj televiziji, Džaferović je kao što sam i rekao neandertalacSmrcak15 wrote:SBB: Džaferović ne može biti nivo s kojim bi Radončić ozbiljno razgovarao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Leverage
#81 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Dakle, Radončić faktički priznao da je Bećirović jedini kandidat kojeg on smatra ozbiljnim.
-
BMX1977
#82 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Radoncic radi za srpsko crnogorske interese. To je sada bar jasno. Neznam koliko moras biti nepismen da to ne vidis. On ce dobiti 50.000 srpskih glasova i to je to.
- Leverage
#83 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ne zanima me za čije interese radi, računam da će zauzeti treće mjesto.
Zanima me samo izvjesna pobjeda Denisa Bećirovića.
-
BMX1977
#84 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
SDA kandidat pobjedjuje to sa minimalno 300.000 glasova. Nema Becirevic sanse.Leverage wrote:Ne zanima me za čije interese radi, računam da će zauzeti treće mjesto.
- Leverage
- Smrcak15
#86 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Leverage wrote:Ne zanima me za čije interese radi, računam da će zauzeti treće mjesto.
Kako to da becirevic nesmije doci u debatu u koju je pozvan, samo evo jerlagic hadzikadic i sepic su tu??
Kako mozes dati glas kukavici??
- Leverage
#87 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Imaš moj post na prethodnoj strani na tu temu.Smrcak15 wrote: Kako to da becirevic nesmije doci u debatu u koju je pozvan, samo evo jerlagic hadzikadic i sepic su tu??
- GandalfSivi
#88 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Sasvim logicno je da su gore navedeni realno druga liga politike (mozda ne po programima, ali definitivno po podrsci), te se iz ocitih politickih razloga ne treba stavljati u istu ravan sa njima. Nije moralno, nije posteno, ali je to politicka realnost.Smrcak15 wrote:Leverage wrote:Ne zanima me za čije interese radi, računam da će zauzeti treće mjesto.
Kako to da becirevic nesmije doci u debatu u koju je pozvan, samo evo jerlagic hadzikadic i sepic su tu??
- Banksy
#89 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Kandidati velikih stranaka nikada ne idu na duele s autsajderima i poluanonimusima poput ove trojice. To bi bila degradacija i srozavanje, i stranke i njih samih. Nije valjda da ih je neko večeras zaista i očekivao.Smrcak15 wrote:Leverage wrote:Ne zanima me za čije interese radi, računam da će zauzeti treće mjesto.
A kakva je večerašnja 'debata' i na šta to liči, dabogda da mu ikad iko više dođe tamo...
-
DonieBrasco
- Smrcak15
#91 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
ovo je obicna izvlakusa, evo hajmo reci da ce hadzikadic biti marginalac i ova dvojica sto su doslaLeverage wrote:Pa zašto bi Bećirović gubio vrijeme raspravljajući sa marginalnim likovima koji će dobiti 7-8 puta manje glasova od njega? Mislim čovjek je toliko zauzet da jednostavno mora birati kad i gdje će gostovati, kampanja, promocija knjige, svaki dan u drugom gradu. Sad su se ovdje neki likovi uzjogunili što Bećirović nema vremena da se bavi ovim marginalcem Hadžikadićem, od kojeg su njegovi vjerni fanovi napravili božanstvo kojem se klanjaju zadnjih nekoliko mjeseci. Jednostavno nije bitan da bi neko dolazio da raspravlja sa njim.
Al hajde, bolje zvuči kad se kaže da se Bećirović boji strašne argumentacije Hadžikadića pa je pobjeg'o glavom bez obzira
ali pozvani su i radoncic i dzefrovic, jesu li to i oni marginalci
za mene je Becirovic kukavica od danas , iako ga simpatisem.
- Leverage
#92 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Pa i oni su odbili da budu u emisiji.Smrcak15 wrote: ovo je obicna izvlakusa, evo hajmo reci da ce hadzikadic biti marginalac i ova dvojica sto su dosla
ali pozvani su i radoncic i dzefrovic, jesu li to i oni marginalci![]()
Nadam se da će njih trojica biti u nekoj debatnoj emisiji, bez ove trojice marginalaca naravno, kako se ne bi razvodnjavala diskusija.
- Smrcak15
#93 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
nije tacno N1 kaze da je becirovic prvi odbio, pa onda radoncic pa tek onda dzaferovic.Leverage wrote:Pa i oni su odbili da budu u emisiji.Smrcak15 wrote: ovo je obicna izvlakusa, evo hajmo reci da ce hadzikadic biti marginalac i ova dvojica sto su dosla
ali pozvani su i radoncic i dzefrovic, jesu li to i oni marginalci![]()
Nadam se da će njih trojica biti u nekoj debatnoj emisiji, bez ove trojice marginalaca naravno, kako se ne bi razvodnjavala diskusija.
- Leverage
#94 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Nisam ni rekao da on nije prvi odbio. Pretpostavljam da je procjena bila da će i njih dvojica odbiti da raspravljaju s ovom trojicom. Procjena je očito bila tačna.Smrcak15 wrote: nije tacno N1 kaze da je becirovic prvi odbio.
- Smrcak15
#95 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
uostalom da niko ne dodje , trebas doci na pozvanu debatu, pa barem pojasniti narodu program, pa i nemoras debatirati ni sa kim,,,jednostavno
da te narod upozna jos bolje i tvoj program rada i planove sta planiras uraditi za drzavu kad dodjes na vlast, idealna prilika da prezentiras svoj program...
izbjegavati debatu, kod mene si od automatski prekrizen, pa da si mi rodjeni chacha, tako ja to vidim.
da te narod upozna jos bolje i tvoj program rada i planove sta planiras uraditi za drzavu kad dodjes na vlast, idealna prilika da prezentiras svoj program...
izbjegavati debatu, kod mene si od automatski prekrizen, pa da si mi rodjeni chacha, tako ja to vidim.
- Smrcak15
#96 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
suplja prica ba....sta bi bilo kad bi bilo...pusti toLeverage wrote:Nisam ni rekao da on nije prvi odbio. Pretpostavljam da je procjena bila da će i njih dvojica odbiti da raspravljaju s ovom trojicom. Procjena je očito bila tačna.Smrcak15 wrote: nije tacno N1 kaze da je becirovic prvi odbio.
prvi odbiti debatu, treba da ti se upali lampica odmah iznad glave
ja simpatisem becirevica vise nego radoncica i dzaferovica, pa je i mene razocarao Becirovic sto se nije pojavio.
- Leverage
#97 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Da li ti razumiješ da neka debata neke televizije nije nikakav obavezujući institut za kandidate? Imaju ljudi i drugih obaveza u životu osim neke debate na nekoj televiziji. Postoje i drugi načini da se građanima približi program osim debate na N1.Smrcak15 wrote:uostalom da niko ne dodje , trebas doci na pozvanu debatu, pa barem pojasniti narodu program, pa i nemoras debatirati ni sa kim,,,jednostavno
-
sigurnoable
#98 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ko da je primitivnom, neobrazovanom narodu i uhljebima bitan program rada. Kad ti jedan profesor sa Harvarda i Sjeverene Karoline znaci sitna buranija i kad odredjenim kandidatima nije cast sjediti pored uvazenog profesora sa Harvarda onda znas na kakav je nivo palo Bosansko-Hercegovacko drustvo. Imam osjecaj da se nista nece promjeniti u ovoj drzavi na zalost. Apsolutno vidim tek sada da za stanje u drzavi nije kriv niti jedan politicar vec upravo primitivizam koji ih bira.Smrcak15 wrote:uostalom da niko ne dodje , trebas doci na pozvanu debatu, pa barem pojasniti narodu program, pa i nemoras debatirati ni sa kim,,,jednostavno
- Leverage
#99 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
A lika smiješnog
Savršeno me ne interesuje šta ti misliš o Denisu Bećiroviću i debatama. Ništa mi to ne predstavlja u životu.
Važnost izbora Bećirovića daleko nadilazi te gluposti kojima se ti baviš.
Savršeno me ne interesuje šta ti misliš o Denisu Bećiroviću i debatama. Ništa mi to ne predstavlja u životu.
Važnost izbora Bećirovića daleko nadilazi te gluposti kojima se ti baviš.
- Haris.ba
#100 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Hadzikadicu jedino preostaje da obeca da ce napraviti zid na istocboj granici BiH. I da ce isti Srbija platiti.