KANDIDAT ZA NOVOG CLANA PREDSJEDNISTVA
- CROCOP
#1 KANDIDAT ZA NOVOG CLANA PREDSJEDNISTVA
Ivo Miro Jovic. Pa je l' se to netko shprda s ovom drzavom i ovim narodom?!? Ovo je vise nego smijesno, mada kad uzmem u obzir ohrndani dvojac Paravac-Tihic, ne mogu zamislit nikog drugog. Ipak, Jovica nisam mogao ni pretpostavit. Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
meatoverhere
Ivo Miro Jovic? Hajde izlazite napolje sva trojica.

-
meatoverhere
Nemam pojma, ali je garant pametan za trojicu. Mogo bi on sam bit predsjednistvo.Frutek wrote:Ko je taj ninja
-
Frutek
Ko god je, nesto ga crocop ne gotivimeatoverhere wrote:Nemam pojma, ali je garant pametan za trojicu. Mogo bi on sam bit predsjednistvo.Frutek wrote:Ko je taj ninja
Al to je razumljivo, ne moze normalan i pametan insan doc na politicku funkciju u ovoj zemlji, to je nasa najveca kletva cini mi se
-
meatoverhere
Trojac SDA, SDS i HDZ i ne moze bolje. Oni su braca.
-
Frutek
Ma nas može samo revolucija (u ruskom stilu) kakva spasit, da se sav narod digne i otjera lopine da nam ne piju krv više evo preko 15 godina. Jer ako se ovako nastavi, lopovima to fino godi, a mi ćemo ispaštat još 215 godina šuteć i klimajući glavicama ko dosad 
-
Kindzasa
Tri stranke su dobre, ali bi trebale vise uciniti za narod i zemlju. Kazu da je to jedna od najbogatijih zemalja evrope, a nalazi se na tako niskoj razuini jer ima dosta nestrucnih na nenadleznim pozicijama.
Sta bi trebalo mijenjati, da se stanje popravi, d ablagostanje i sreca zavladaju?
Sta bi trebalo mijenjati, da se stanje popravi, d ablagostanje i sreca zavladaju?
- CROCOP
Ma tenkre. Parlamentarni zastupnik, sto je, pored ostalih, nazucnije zagovaro izglasavanje zakon o "privilegijama" zastupnicima u parlamentarnoj skupstini, kad je kao gost u 60 minuta izjavio "taj zakon je los, ali nam treba".
Evo sto idiot jos kaze:
Pa se neki dan zbunio kad je govorio o javnom RTV Servisu. Pricha, pricha pa kaze: "...pretplata, ovaj hocu rec' pristojba ".
Srao nesto o ravnopravnosti jezika na Javnom RTV Servisu. Veliki borac, u PM. Za pocetak bi ga trebalo obrijat, osisat i namocit u varikinu, pa ako nesto ostane od njega vratiti ga u Mjesnu zajednicu (ili Gradski kotar) iz kojeg je potekao.
Jadna majko, jadnijeh svatova.
Evo sto idiot jos kaze:
Po njegovom bi minimalna mirovina parlamentarnog zastupnika sa samo 3 godine radnog staza, bila 1900 KM.Clanovi parlamenta imaju veoma odgovoran zadatak da stite interese gradjana koji su ih izabrali i moraju imati odgovarajucu i placu i mirovinu u skladu s odgovornosti.
Pa se neki dan zbunio kad je govorio o javnom RTV Servisu. Pricha, pricha pa kaze: "...pretplata, ovaj hocu rec' pristojba ".
Srao nesto o ravnopravnosti jezika na Javnom RTV Servisu. Veliki borac, u PM. Za pocetak bi ga trebalo obrijat, osisat i namocit u varikinu, pa ako nesto ostane od njega vratiti ga u Mjesnu zajednicu (ili Gradski kotar) iz kojeg je potekao.
Jadna majko, jadnijeh svatova.
-
Frutek
E moj Crocop, jadna nam drzava s takvim fantomima
Ko da nam nije bilo dosta sranja dosad, nego i dalje stoka dolazi na vlast 
Nego, na kraju krajeva, jel njega iko izabrao ispred hrvatskog naroda ili je on samo "poslan po zadatku"
Valjda ima reda nekog, da se glasa za novog clana, pa ne moze se tako slat ko god kome padne na pamet ccc

Nego, na kraju krajeva, jel njega iko izabrao ispred hrvatskog naroda ili je on samo "poslan po zadatku"
-
kub lajkan
Prije nego što se Predsjedništvo jednom za sva vremena ukine, izgleda da u njemu nikad neće postaviti normalnog čovjeka...
- CROCOP
Pa narod je valjda izabrao HDZ, a onda oni biraju svog tr(k)(p)acha. Covic je, navodno, bio protiv M. Raguza. A za Raguza se isprva mislilo da ce uci u Predsjednistvo. I Raguz je karindjos, ali je za Jovica, akademik.
Ma on je glup i za Miru i za Ivu, njemu ne trebaju ni Tiho ni Paravcic, ima taj gluposti u shteku za svu trojicu.
on je izabran jer je dupli hrvat...ivo+miro....treba iz reda bosnjaka traziti...mehmedaliju (mehmed+alija)....onda ce nam srbi iz nogavice izvuci nekog....milomilojka (milo+milojka) travestit....
Ma on je glup i za Miru i za Ivu, njemu ne trebaju ni Tiho ni Paravcic, ima taj gluposti u shteku za svu trojicu.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Mislim da je ovo igra bez granica....CROCOP wrote:Pa narod je valjda izabrao HDZ, a onda oni biraju svog tr(k)(p)acha. Covic je, navodno, bio protiv M. Raguza. A za Raguza se isprva mislilo da ce uci u Predsjednistvo. I Raguz je karindjos, ali je za Jovica, akademik.
on je izabran jer je dupli hrvat...ivo+miro....treba iz reda bosnjaka traziti...mehmedaliju (mehmed+alija)....onda ce nam srbi iz nogavice izvuci nekog....milomilojka (milo+milojka) travestit....![]()
![]()
![]()
![]()
kao ono "NE VALJA VAM COVIC, E VIDITE KAKVIH TEK IMAMO"....
- CROCOP
100%. Pa kazem ja da se oni fakat shprdaju. "Evo vam ga sad! Sad cete vidjet kako Ivo dere jarca!"mIRCerka wrote:Mislim da je ovo igra bez granica....CROCOP wrote:Pa narod je valjda izabrao HDZ, a onda oni biraju svog tr(k)(p)acha. Covic je, navodno, bio protiv M. Raguza. A za Raguza se isprva mislilo da ce uci u Predsjednistvo. I Raguz je karindjos, ali je za Jovica, akademik.
on je izabran jer je dupli hrvat...ivo+miro....treba iz reda bosnjaka traziti...mehmedaliju (mehmed+alija)....onda ce nam srbi iz nogavice izvuci nekog....milomilojka (milo+milojka) travestit....![]()
![]()
![]()
![]()
kao ono "NE VALJA VAM COVIC, E VIDITE KAKVIH TEK IMAMO"....
-
mIRCerka
Mislis "Kako Ivo i Miro, a bogami i Jovic deru Jarca"CROCOP wrote:
100%. Pa kazem ja da se oni fakat shprdaju. "Evo vam ga sad! Sad cete vidjet kako Ivo dere jarca!"
Sta li ce cika Paddy reci na sve ovo??
-
mIRCerka
a ja opet kontam da se oni sad zahebavaju sa cika Paddyjem jer on uskoro odlazi pa da mu ga "shuknu" ....jedna za pred odlazak...CROCOP wrote:Ih, pa nisu ga oni bas bez cika Paddyjeve suglasnosti predlozili. Namigno im je ako nista...