KANDIDAT ZA NOVOG CLANA PREDSJEDNISTVA

CROCOP

#1 KANDIDAT ZA NOVOG CLANA PREDSJEDNISTVA

Post by CROCOP »

Ivo Miro Jovic. Pa je l' se to netko shprda s ovom drzavom i ovim narodom?!? Ovo je vise nego smijesno, mada kad uzmem u obzir ohrndani dvojac Paravac-Tihic, ne mogu zamislit nikog drugog. Ipak, Jovica nisam mogao ni pretpostavit. Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Ivo Miro Jovic? Hajde izlazite napolje sva trojica.
:lol:
Frutek

Post by Frutek »

Ko je taj ninja :oops:
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Frutek wrote:Ko je taj ninja :oops:
Nemam pojma, ali je garant pametan za trojicu. Mogo bi on sam bit predsjednistvo.
Frutek

Post by Frutek »

meatoverhere wrote:
Frutek wrote:Ko je taj ninja :oops:
Nemam pojma, ali je garant pametan za trojicu. Mogo bi on sam bit predsjednistvo.
Ko god je, nesto ga crocop ne gotivi :shock:
Al to je razumljivo, ne moze normalan i pametan insan doc na politicku funkciju u ovoj zemlji, to je nasa najveca kletva cini mi se :(
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Trojac SDA, SDS i HDZ i ne moze bolje. Oni su braca.
Frutek

Post by Frutek »

meatoverhere wrote:Trojac SDA, SDS i HDZ i ne moze bolje. Oni su braca.
Koja ce nam glave doc :shock: :(
mostarac

Post by mostarac »

Frutek wrote:
meatoverhere wrote:Trojac SDA, SDS i HDZ i ne moze bolje. Oni su braca.
Koja ce nam glave doc :shock: :(
jer smo im mi to pustili :sad:

p.s. tek ce se s jovicem moc dogovorit u mp3
Frutek

Post by Frutek »

Ma nas može samo revolucija (u ruskom stilu) kakva spasit, da se sav narod digne i otjera lopine da nam ne piju krv više evo preko 15 godina. Jer ako se ovako nastavi, lopovima to fino godi, a mi ćemo ispaštat još 215 godina šuteć i klimajući glavicama ko dosad :x
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

jel on ravnatelj škole u kiseljaku?
:?
Šandor

Post by Šandor »

komi wrote:jel on ravnatelj škole u kiseljaku?
:D Ne znam je li ravnatelj :D ali znam da je pobratim :-) Ivica Pasalica :D .

:-)
Kindzasa

Post by Kindzasa »

Tri stranke su dobre, ali bi trebale vise uciniti za narod i zemlju. Kazu da je to jedna od najbogatijih zemalja evrope, a nalazi se na tako niskoj razuini jer ima dosta nestrucnih na nenadleznim pozicijama.

Sta bi trebalo mijenjati, da se stanje popravi, d ablagostanje i sreca zavladaju?
CROCOP

Post by CROCOP »

Ma tenkre. Parlamentarni zastupnik, sto je, pored ostalih, nazucnije zagovaro izglasavanje zakon o "privilegijama" zastupnicima u parlamentarnoj skupstini, kad je kao gost u 60 minuta izjavio "taj zakon je los, ali nam treba".

Evo sto idiot jos kaze:
Clanovi parlamenta imaju veoma odgovoran zadatak da stite interese gradjana koji su ih izabrali i moraju imati odgovarajucu i placu i mirovinu u skladu s odgovornosti.
Po njegovom bi minimalna mirovina parlamentarnog zastupnika sa samo 3 godine radnog staza, bila 1900 KM.

Pa se neki dan zbunio kad je govorio o javnom RTV Servisu. Pricha, pricha pa kaze: "...pretplata, ovaj hocu rec' pristojba ".

Srao nesto o ravnopravnosti jezika na Javnom RTV Servisu. Veliki borac, u PM. Za pocetak bi ga trebalo obrijat, osisat i namocit u varikinu, pa ako nesto ostane od njega vratiti ga u Mjesnu zajednicu (ili Gradski kotar) iz kojeg je potekao.

Jadna majko, jadnijeh svatova.
Frutek

Post by Frutek »

E moj Crocop, jadna nam drzava s takvim fantomima :roll: Ko da nam nije bilo dosta sranja dosad, nego i dalje stoka dolazi na vlast :-?
Nego, na kraju krajeva, jel njega iko izabrao ispred hrvatskog naroda ili je on samo "poslan po zadatku" :shock: Valjda ima reda nekog, da se glasa za novog clana, pa ne moze se tako slat ko god kome padne na pamet ccc :? :shock:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Prije nego što se Predsjedništvo jednom za sva vremena ukine, izgleda da u njemu nikad neće postaviti normalnog čovjeka...
rumenko

Post by rumenko »

on je izabran jer je dupli hrvat...ivo+miro....treba iz reda bosnjaka traziti...mehmedaliju (mehmed+alija)....onda ce nam srbi iz nogavice izvuci nekog....milomilojka (milo+milojka) travestit....
CROCOP

Post by CROCOP »

Pa narod je valjda izabrao HDZ, a onda oni biraju svog tr(k)(p)acha. Covic je, navodno, bio protiv M. Raguza. A za Raguza se isprva mislilo da ce uci u Predsjednistvo. I Raguz je karindjos, ali je za Jovica, akademik.
on je izabran jer je dupli hrvat...ivo+miro....treba iz reda bosnjaka traziti...mehmedaliju (mehmed+alija)....onda ce nam srbi iz nogavice izvuci nekog....milomilojka (milo+milojka) travestit....
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ma on je glup i za Miru i za Ivu, njemu ne trebaju ni Tiho ni Paravcic, ima taj gluposti u shteku za svu trojicu.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

komi wrote:jel on ravnatelj škole u kiseljaku?
:roll: aham...a bio je profesor.....
a sada je sustavni tijekom tjedna osobnim prometalom.....

kuku nama....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

CROCOP wrote:Pa narod je valjda izabrao HDZ, a onda oni biraju svog tr(k)(p)acha. Covic je, navodno, bio protiv M. Raguza. A za Raguza se isprva mislilo da ce uci u Predsjednistvo. I Raguz je karindjos, ali je za Jovica, akademik.

Ma on je glup i za Miru i za Ivu, njemu ne trebaju ni Tiho ni Paravcic, ima taj gluposti u shteku za svu trojicu.
Mislim da je ovo igra bez granica....
kao ono "NE VALJA VAM COVIC, E VIDITE KAKVIH TEK IMAMO"....
CROCOP

Post by CROCOP »

mIRCerka wrote:
CROCOP wrote:Pa narod je valjda izabrao HDZ, a onda oni biraju svog tr(k)(p)acha. Covic je, navodno, bio protiv M. Raguza. A za Raguza se isprva mislilo da ce uci u Predsjednistvo. I Raguz je karindjos, ali je za Jovica, akademik.

Mislim da je ovo igra bez granica....
kao ono "NE VALJA VAM COVIC, E VIDITE KAKVIH TEK IMAMO"....
100%. Pa kazem ja da se oni fakat shprdaju. "Evo vam ga sad! Sad cete vidjet kako Ivo dere jarca!"
mIRCerka

Post by mIRCerka »

CROCOP wrote:
100%. Pa kazem ja da se oni fakat shprdaju. "Evo vam ga sad! Sad cete vidjet kako Ivo dere jarca!"
Mislis "Kako Ivo i Miro, a bogami i Jovic deru Jarca" :D

Sta li ce cika Paddy reci na sve ovo??
rei

Post by rei »

blago li se nama svima :roll:
CROCOP

Post by CROCOP »

Ih, pa nisu ga oni bas bez cika Paddyjeve suglasnosti predlozili. Namigno im je ako nista...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

CROCOP wrote:Ih, pa nisu ga oni bas bez cika Paddyjeve suglasnosti predlozili. Namigno im je ako nista...
a ja opet kontam da se oni sad zahebavaju sa cika Paddyjem jer on uskoro odlazi pa da mu ga "shuknu" ....jedna za pred odlazak...
CROCOP

Post by CROCOP »

Pa ako je to u pitanju, mogao bi cika Paddy zadnjim udarcem zveknut dvojac Ivo Miro Jovic, da po posljednji put vide kako cika Paddy dere jarca, pa da vidis sexa do koljena
Post Reply