Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post Reply
nosara

#176 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by nosara »

ht_90 wrote:nikakve :), osim sto je moralan cin, po mom misljenju...
Pa ima ga i Zoran Milanovic, dakle, nije problem... :D Nije hrvatska sasvim losa...

I kakve veze ima pasos hrvatske sa ovom klero-naci adz bulumentom koja bi da rastura drzavu...?

Sto ne vrate hrvate u rs...? Oni su ih rastjerali...
Last edited by nosara on 03/09/2010 20:55, edited 1 time in total.
ht_90

#177 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by ht_90 »

nosara wrote:
Pa ima ga i Zoran Milanovic, dakle, nije problem... :D Nije hrvatska sasvim losa...
stid me bogami...-.-
nosara

#178 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by nosara »

ht_90 wrote:
nosara wrote:
stid me bogami...-.-
I treba... Lupas, brate... :D
ht_90

#179 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by ht_90 »

ja profila ljudi... u pm
vee-jay

#180 Re: KANDIDAT ZA HRVATSKOG CLANA PREDJSEDNISTVA

Post by vee-jay »

ht_90 wrote:ma nek je i probosnjacka, problem je sto nije ono cime se predstavlja....
Socijaldemokratska Partija... Socijaldemokriati svijeta se stide nasih socijaldemokrata, i nezavisnih a bogami i zavisnih...
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/ ... /100903112
:D
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
sammo

#181 Re: KANDIDAT ZA HRVATSKOG CLANA PREDJSEDNISTVA

Post by sammo »

travnik wrote:
Mrs.Zurbrigen wrote:
travnik wrote: Ti čuješ smo što želiš čuti, a tako i je i sa čitanjem. Pročitaš ono što želiš. Da si pažljivije čitao, vidio bi šta sam pisao o fašistima i nacionalistima, o ustašama kao sramoti hrvatskog naroda i o Paveliću kao ratnom zločincu. Također, o Thompsonu kao nacionalističko-fašističkom hajvanu, širitelju mržnju i šovinisti.
Međutim, za osobe poput tebe, samoprozvane patriote, a u biti prikrivene nacionaliste, svi Hrvati i Srbi, koji ne misle identično kao vi, ali baš identično, odmah su ustaše, četnici, separatisti, nacionaliste i itd.
Kuneš se u BiH, a nemaš pojma o BiH, ne znaš svoje sugrađane, jer da znaš ne bi ti svaki neistomišljenik Hrvat bio ustaša, a Srbin četnik. To samo govori o tvom ne poznavanju tvoje (a i moje koliko ti god to bilo bolno) države, tvom sljepilu i tvojoj primitivnoj želji za etiketiranjem i vrijeđanjem ljudi.

p.s. jedini pokajnik koga bi slušao je onaj koji počiva u kući cvijeća. Et' tvoj neistomišljenik, Hrvat, a nije Pavelićev obožavatelj. Dobro jutro! Mora da ti to zvuči šokantno jer tvoj um očigledno takve pojave ne može provariti.
dakle ako one zadrte rvatine zele bosnu koja nije bosna, ili bolje receno, ne zele participirati u toj zemlji bosni i hercegovini, vec se osjecaju kao da su zrtve neke surove sale koja ih je odvojila od maticne zemlje i ostavila na nekom pukom otoku sa masom podivljalih srba i muslimana oko njih, sta onda zele ovi drugi hrvati? mislim ovi, koji se ne slazu sa "klerofasistickim hrvatima"?
Kao i svi drugi (normalni) građani, živjeti u BiH kao svojoj zemlji, bez podjele države, ali uz promjenu unutarnjeg uređenja (nije treći entitet da se ne bi, po običaju, pomislilo). To što se ne podudaraju, u nekim situacijama, politički stavovi, nije dovoljno da se nekog optuži da je fašista i da ga se naziva pogrdnim nazivima (ustaša).
:thumbup:
Urlanje dozvoljeno

#182 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by Urlanje dozvoljeno »

bas trazim ovu temu... posto ove godine glasam samo za komsica interesuje me kako ide glasanje u inostranstvu? preko ambasade?
StupskaBitanga

#183 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by StupskaBitanga »

Urlanje dozvoljeno wrote:bas trazim ovu temu... posto ove godine glasam samo za komsica interesuje me kako ide glasanje u inostranstvu? preko ambasade?
ako si sa teritorije FBIH moći ćeš glasati za Komšića
ako si sa teritorije RS-ne
kod65

#184 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by kod65 »

Moj glas ide Komsicu, pravi covjek za drzavu i narod.
...amra...

#185 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by ...amra... »

Definitivno za Lijanovice, i za clana predsjednistva i za premijera. :-D :bih:
ultima_palabra

#186 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by ultima_palabra »

...amra... wrote:Definitivno za Lijanovice, i za clana predsjednistva i za premijera. :-D :bih:
Ma treba kompletnu Vladu od Lijanovića napraviti, fertilan je stari Lijan bio :-D Ima ih ko Baldwina...
Urlanje dozvoljeno

#187 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by Urlanje dozvoljeno »

StupskaBitanga wrote:
Urlanje dozvoljeno wrote:bas trazim ovu temu... posto ove godine glasam samo za komsica interesuje me kako ide glasanje u inostranstvu? preko ambasade?
ako si sa teritorije FBIH moći ćeš glasati za Komšića
ako si sa teritorije RS-ne
svakako znam da mogu da glasam za hrv. clana ako sam iz fbih-a... ali me interesuje dal moram preko sad preko ambasade bih u ceskoj ili cak preko poste?
Comrad

#188 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by Comrad »

Kako bi izgledala kampanja Ive Mire Jovića

Image
blue_sky

#189 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by blue_sky »

Comrad wrote:Kako bi izgledala kampanja Ive Mire Jovića

Image
:lol: :lol: :lol:
Sarajevski_Marlboro

#190 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by Sarajevski_Marlboro »

Samo se nadam da će se Ivo Miro Jović oglasiti kao i prije 4 godine i nasmijati me do suza svojom rečenicom i razjarenom facom.
Citiram : "Ovo je prijevara hrvatskog naroda!"
:lol:
:bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#191 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by Chmoljo »

Sarajevski_Marlboro wrote:Samo se nadam da će se Ivo Miro Jović oglasiti kao i prije 4 godine i nasmijati me do suza svojom rečenicom i razjarenom facom.
Citiram : "Ovo je prijevara hrvatskog naroda!"
:lol:
:bih:
tad je zaplatio Slavo Kukić :lol: :D
...amra...

#192 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by ...amra... »

ultima_palabra wrote:
...amra... wrote:Definitivno za Lijanovice, i za clana predsjednistva i za premijera. :-D :bih:
Ma treba kompletnu Vladu od Lijanovića napraviti, fertilan je stari Lijan bio :-D Ima ih ko Baldwina...

Lijanovic ne mora biti predsjednik države da bi iz dvosobnog prešao u šesterosoban stan, ne treba mu ministarska funkcija da bi mu ženina firma počela raditi, on neće zahvaljujući poreskim obveznicima preći iz tramvaja u limuzinu, niti mora brinuti šta će kada napusti politiku. I sudeci da ima vise, puno vise nego ovi politicari do sada, postoji sansa da u politiku ulazi da nesto promjeni a ne da se dokopa fotelje, sto nije slucaj sa ovim ostalim. Po meni mislim da im treba dati sansu. I sto se tice Baldwina, slozila bi se :-D ,s tim da se nadam da ce i Lijanovici biti uspjesni, ali ne u glumi i obmani. :roll:
ultima_palabra

#193 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by ultima_palabra »

...amra... wrote:
ultima_palabra wrote:

Lijanovic ne mora biti predsjednik države da bi iz dvosobnog prešao u šesterosoban stan, ne treba mu ministarska funkcija da bi mu ženina firma počela raditi, on neće zahvaljujući poreskim obveznicima preći iz tramvaja u limuzinu, niti mora brinuti šta će kada napusti politiku. I sudeci da ima vise, puno vise nego ovi politicari do sada, postoji sansa da u politiku ulazi da nesto promjeni a ne da se dokopa fotelje, sto nije slucaj sa ovim ostalim. Po meni mislim da im treba dati sansu. I sto se tice Baldwina, slozila bi se :-D ,s tim da se nadam da ce i Lijanovici biti uspjesni, ali ne u glumi i obmani. :roll:
Pričao sam sa par ljudi koji su radili kod njega u industriji... kažu da je zajebo i robovlasnički sistem :x
Rad do 3 ujutru na Badnje veče, plata 500 KM od čega pola u bonovima... da Bog da za lijeka zatrebalo svima koji tako iskorištavaju ljude.
JThomas

#194 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by JThomas »

jah, ima, pa je željan da podijeli s narodom. jest, al' u panjevima.
Irm@

#195 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by Irm@ »

Comrad wrote:Kako bi izgledala kampanja Ive Mire Jovića

Image
:lol: :lol: :lol:
a meni su hit ovi iz stranaka s hrvatskim predznakom sto pozivaju Bosnjake da ne glasaju za Komsica :lol: :lol: :lol:
DJ Pajo

#196 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by DJ Pajo »

Prelistao sam temu sa velikim interesovanjem i napisao bih zakljucak sa pozicije 3. lica (Srbina) koje niti moze da glasa za Komsica niti ga Komsic interesuje.
Boriti se za ravnopravnost glasajuci za Komsica je pogresno jer se time ukida pravo na ravnopravnost Hrvatima. Dakle, licemjerje.
Po meni neopravdivo i fantastican argument Hrvatima za stvaranje hrvatske samoupravne jedinice.
nosara

#197 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by nosara »

DJ Pajo wrote:Prelistao sam temu sa velikim interesovanjem i napisao bih zakljucak sa pozicije 3. lica (Srbina) koje niti moze da glasa za Komsica niti ga Komsic interesuje.
Boriti se za ravnopravnost glasajuci za Komsica je pogresno jer se time ukida pravo na ravnopravnost Hrvatima. Dakle, licemjerje.
Po meni neopravdivo i fantastican argument Hrvatima za stvaranje hrvatske samoupravne jedinice.
Inace, kako je tamo...? :-)
Sarajevski_Marlboro

#198 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

DJ Pajo wrote:Prelistao sam temu sa velikim interesovanjem i napisao bih zakljucak sa pozicije 3. lica (Srbina) koje niti moze da glasa za Komsica niti ga Komsic interesuje.
Aw.
Pajo,svoj ti pos'o.
DJ Pajo

#199 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Post by DJ Pajo »

nosara wrote:
Zdravo nosonja. Ubi kosava i nostalgija, zahvaljujuci Vama, licemjernim borcima za ravnopravnost, suzivot i toleranciju.
Sarajevski_Marlboro

#200 Re: Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH

DJ Pajo wrote:
nosara wrote:
Zdravo nosonja. Ubi kosava i nostalgija, zahvaljujuci Vama, licemjernim borcima za ravnopravnost, suzivot i toleranciju.
E jadan...trebali smo ti paket poslat'...
Post Reply