kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post Reply
barby02

#676 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by barby02 »

Neko je spomenuo Željka Komsica. Ja mislim da je on dobio sansu i nece je dobiti nikad vise. On je prilagodljiv , posten i dobar covjek ali sa vukovima se mora izaci na kraj. Nema on u sebi crtu diplomatije vec samo ima hrabrosti da kaze. . Vrlo je iskljuciv ali ni za ciji dobitak. On meni vise lici na dobrog komandanta nego na politicara. Da li je lakovjernost njegova u pitanju, pa bezuslovno vjeruje u neke stvari ali hrvati po cijenu ne znam cega , a istrpili su 4 godine, njega nece birati. . . On ima strategiju odrzavanja statusa quo. Mislim da mu fali malo znanja iako ima odlicnu logiku. .
mr.gugl

#677 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by mr.gugl »

barby02 wrote:Neko je spomenuo Željka Komsica. Ja mislim da je on dobio sansu i nece je dobiti nikad vise. On je prilagodljiv , posten i dobar covjek ali sa vukovima se mora izaci na kraj. Nema on u sebi crtu diplomatije vec samo ima hrabrosti da kaze. . Vrlo je iskljuciv ali ni za ciji dobitak. On meni vise lici na dobrog komandanta nego na politicara. Da li je lakovjernost njegova u pitanju, pa bezuslovno vjeruje u neke stvari ali hrvati po cijenu ne znam cega , a istrpili su 4 godine, njega nece birati. . . On ima strategiju odrzavanja statusa quo. Mislim da mu fali malo znanja iako ima odlicnu logiku. .
ne fali njemu nista, on je fenomenalan, ali de nek mi neko konacno objasni sta on moze uraditi? sta je u stvari njegovo zaduzenje i sta je to on pogresno ucinio za taj HRVATSKI :zzzz: narod ?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#678 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Chmoljo »

off topic pobrisan, držite se teme :-)

Zeitgeist i Izetbegović... :-)
sylar

#679 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by sylar »

Kakve veze ima Komsic sa Bošnjačkim članom Predsjedništva? Izuzev što ima veću podršku nego i jedan od kanidata za Bošnjačkog člana :mrgreen:
Vratimo se na temu. Nešto nam se Fahro uspavao u zadnje vrijeme. Izgleda zapao na onih svojih 100 000 članova. Pa ni gore ni dole. Nema ga nešto ni na TV, samo još putem svog Dnevnog Urlika šalje krike da je živ, da je tu, i da je spreman pljuvati po svima koji ne vole djetelinu :mrgreen:
mrtva kokoš

#680 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by mrtva kokoš »

danas kod mate izetbegovic rece da je napad na SDA napad na njega licno, te da se nije cuo sa radoncicem
od kako je ovaj osnovao stranku, a prije toga je isao kod njega kuci na ruckove i sl.
uglavnom prognoza: 1.lepi. 2.izii 3.utemeljitelj
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#681 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by pici »

Image
NO COMMENT !!!

Image
Dodik u ofanzivi
U inostranstvu zvanom Sarajevo „haraju“ vehabije

Image
malo je ko mogao vjerovati da će se Muhamed Filipović – Tunjo staviti u službu privatnog telala, i to ne bilo koga, nego najkontroverznijeg bh tajkuna, a sada i političara, vlasnika Avaza i Saveza za bolju budućnost BiH, Fahrudina Radončića. U ovom trenutku teško je shvatiti što je nagnalo, kako ga njegove kolege vole zvati - ''najvećeg lažova među akademicima'' ili njegovi poznanici koji ga zovu ''Lažov Bili'', da na jedan krajnje neukusan način promovira baš Fahru Radončića.

Tunjo Filipović je uvijek imao zaštitnika u nekome ko se smatrao prvim u Bošnjaka i koji mu je bio idol, a kada su ti ljudi bili na zalasku političke karijere taj isti Tunjo Filipović je bio tu da im prvi ''puca u leđa''. Tako je bilo i sa Hamdijom Pozdercom, Alijom Izetbegovićem, Adil-beg Zulfikarpašićem i Harisom Silajdžićem.
:mrgreen:
Banksy

#682 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Banksy »

Od tri zla bira se najmanje.
A moglo je bolje ...
Corto Maltese wrote:
Pored prežvakanog Silajdžića, odurnog Radonjčića i J.R.Izetbegovića , koji nije sjena čak ni svog blijedog babe, pametno odabran kandidat SDP-a, neko kao Jasmin Imamović ili Hamo Lipovača, uzeo bi izbore lopatom.

Da dodam i to da smatram da Imamović ili Lipovača (ili neko treći) nisu na listi za predsjedništvo, ne zbog toga što je procijenjeno da bi izgubili, nego zato što se Zlatko Lagumdžija boji da bi pobijedili. Neke ljude je lakše, a neke ljude teže kontrolisati. SDP već odavno na opštim izborima ne rizikuje sa onima koji spadaju u drugu grupu.
Better Man

#683 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Better Man »

pici wrote:Image
NO COMMENT !!!

Image
Dodik u ofanzivi
U inostranstvu zvanom Sarajevo „haraju“ vehabije

Image
malo je ko mogao vjerovati da će se Muhamed Filipović – Tunjo staviti u službu privatnog telala, i to ne bilo koga, nego najkontroverznijeg bh tajkuna, a sada i političara, vlasnika Avaza i Saveza za bolju budućnost BiH, Fahrudina Radončića. U ovom trenutku teško je shvatiti što je nagnalo, kako ga njegove kolege vole zvati - ''najvećeg lažova među akademicima'' ili njegovi poznanici koji ga zovu ''Lažov Bili'', da na jedan krajnje neukusan način promovira baš Fahru Radončića.

Tunjo Filipović je uvijek imao zaštitnika u nekome ko se smatrao prvim u Bošnjaka i koji mu je bio idol, a kada su ti ljudi bili na zalasku političke karijere taj isti Tunjo Filipović je bio tu da im prvi ''puca u leđa''. Tako je bilo i sa Hamdijom Pozdercom, Alijom Izetbegovićem, Adil-beg Zulfikarpašićem i Harisom Silajdžićem.
:mrgreen:

Pa, novci, eto šta ga je nagnalo! Fahro odriješio kesu i ovaj se prodao za šaku Dollara.
Anes Tesanj

#684 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Anes Tesanj »

Pare vrte gdje burgija ne može :D
ultima_palabra

#686 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by ultima_palabra »

GandalfSivi wrote:Evo, nema dalje svega mi :-) :-) :-)
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... kmica.html
Ovi Latići su korisni, jer znaju puno toga o kompletnom minderaško-kriminalnom miljeu koji se ovdje opisuje... a nemaju trunke morala u sebi i laju kao bijesni psi, koje je sad Radončić pustio s lanca :-)
Pomoću ovakvih članaka i zadnjim slijepcima se otvaranju oči i vidi se sav glib minder-politike koja je vodila Bošnjake zadnjih 20 godina... a vidi se i na kojem je nivou Fahrina "alternativa"...
Anes Tesanj

#687 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Anes Tesanj »

Avazu ne vjerujem otkako je Radončić osnovao svoju stranku. Sad samo lažu, k'o on je siguran pobjednik.
Banksy

#688 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote: Ovi Latići su korisni, jer znaju puno toga o kompletnom minderaško-kriminalnom miljeu koji se ovdje opisuje... a nemaju trunke morala u sebi i laju kao bijesni psi, koje je sad Radončić pustio s lanca :-)
Pomoću ovakvih članaka i zadnjim slijepcima se otvaranju oči i vidi se sav glib minder-politike koja je vodila Bošnjake zadnjih 20 godina... a vidi se i na kojem je nivou Fahrina "alternativa"...
Anes Tesanj

#689 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Anes Tesanj »

Fahrina je alernativa, ko A-SDA :D
wickerman

#690 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by wickerman »

Ja mislim kad bi stavili Ekrema Jevrica kao kandidata za Bosnjackog clana da bi bez problema pomeo konkurenciju !!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Anes Tesanj

#691 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Anes Tesanj »

Ja bih prvi glas'o za njega :D
zlatiborka

#692 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by zlatiborka »

wickerman wrote:Ja mislim kad bi stavili Ekrema Jevrica kao kandidata za Bosnjackog clana da bi bez problema pomeo konkurenciju !!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:?
Sramota me je sto ne znam ko je doticni. Nesto se puno spominje taj tip, kazite ukratko ko je on!
cyprus

#693 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by cyprus »

zlatiborka wrote:
wickerman wrote:Ja mislim kad bi stavili Ekrema Jevrica kao kandidata za Bosnjackog clana da bi bez problema pomeo konkurenciju !!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Sramota me je sto ne znam ko je doticni. Nesto se puno spominje taj tip, kazite ukratko ko je on!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
zlatiborka

#694 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by zlatiborka »

cyprus wrote:
zlatiborka wrote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Umjesto "sokiranja" si mog'o i odgovoriti....... :lol:

Tek sad sam u dilemi jeko Ekrem Jevric..... :-)

Hajde, ako nista izguglacu ga, nema mi druge...... :run:
mr.gugl

#695 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by mr.gugl »

ma naka krezava budaletina sto krishti i smatra da je zanimljiv. :) doduse i jeste bio prvi put kad sam slusao "poso kuca" :) :run:
zlatiborka

#696 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by zlatiborka »

mr.gugl wrote:ma naka krezava budaletina sto krishti i smatra da je zanimljiv. :) doduse i jeste bio prvi put kad sam slusao "poso kuca" :) :run:
Hvala, vec sa ga izguglala i poslusala onu "pjesmu", jao koji papak i kako ocajno pjeva.... :lol:

S obzirom na sveukupno stanje u drustvu, napravice Ekrem zavidnu karijeru.... :skoljka:

P.S.

Izvinjavam se na of topicu..... :run:
wickerman

#697 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by wickerman »

zlatiborka wrote:
mr.gugl wrote:ma naka krezava budaletina sto krishti i smatra da je zanimljiv. :) doduse i jeste bio prvi put kad sam slusao "poso kuca" :) :run:
Hvala, vec sa ga izguglala i poslusala onu "pjesmu", jao koji papak i kako ocajno pjeva.... :lol:

S obzirom na sveukupno stanje u drustvu, napravice Ekrem zavidnu karijeru.... :skoljka:

P.S.

Izvinjavam se na of topicu..... :run:
Ali ako nista popularniji od doticne gospode,a nekako kakav god bio,izgleda mi POSTENIJE
almirony

#698 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by almirony »

Kad se sve zbroji, mislim da bi od pomenutog trojca najmanja steta (na zalost bosnjacko biracko tijelo koje nije privrzeno ljevici, mora birati manje od tri zla) za drzavu bila izbor Bakira Izetbegovica. Ponavljam, kad se stavi na papir sve, svi plusevi (ako ih ima uopste) i minusi (ko ih ima najmanje). Naravno, imajuci u vidu i rad stranaka iz koji dolaze. Moja licna zelja bi bila, da Fahro negdje tik pred izbore, povuce se iz utrke i da pozove svoje glasace da glasaju za Bakira. Time bi se konacno zatvorila i ugasila SzagraBiH, a njen Osnivac vratio tamo gdje i pripada, u istoriju. Stranka koja je zajedno sa SNSD od 2006 godine i pada aprilskog paketa generirala sve nedace od tada, zasluzila bi da se raspadne po svim savovima.
spreca

#699 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by spreca »

almirony wrote:Kad se sve zbroji, mislim da bi od pomenutog trojca najmanja steta (na zalost bosnjacko biracko tijelo koje nije privrzeno ljevici, mora birati manje od tri zla) za drzavu bila izbor Bakira Izetbegovica. Ponavljam, kad se stavi na papir sve, svi plusevi (ako ih ima uopste) i minusi (ko ih ima najmanje). Naravno, imajuci u vidu i rad stranaka iz koji dolaze. Moja licna zelja bi bila, da Fahro negdje tik pred izbore, povuce se iz utrke i da pozove svoje glasace da glasaju za Bakira. Time bi se konacno zatvorila i ugasila SzagraBiH, a njen Osnivac vratio tamo gdje i pripada, u istoriju. Stranka koja je zajedno sa SNSD od 2006 godine i pada aprilskog paketa generirala sve nedace od tada, zasluzila bi da se raspadne po svim savovima.

Ja se nadam da ce se desiti bas obrnuto od tvojih zelja,jer nam se nije moglo desiti nista gore od SDA(srpska drzavna agencija :D )ako nisu uspjeli nista uraditi od rata na ovamo koji qrac sjede uopste u vladi i entiteta i drzave.Ali fala bogu uskoro ce izbori gdje ce dobiti crveni karton i nadam se zauvijek.
Eborg

#700 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?

Post by Eborg »

Bakir? Da onda imamo njegovu merhametli-spiku za sve što se dešava oko nas: "Pa znate, eto ovaj, nije to, znate, tako." :roll:
Post Reply