Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slobodna Evropa wrote:
http://www.danas.org/news.aspx
Kanadske vlasti su uskratile ulaznu vizu srpskoj folk pevačici Svetlani Ražnatović, udovici Željka Ražnatovića – Arkana, jednog od vođa srpskih paravojnih formacija za vreme ratova u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, objavio je kanadski dnevnik "National Post".
List je preneo izjavu njenog kanadskog advokata Mendela Grina (Green), specijalizovanog za probleme imigranata, koga je angažovala i srpska pevačica, prema kojem su kanadske imigracione vlasti kao razlog za odbijanje izdavanja ulazne vize naveli da "raspoložive informacije" ukazuju na njenu "dugu povezanost sa brojnim kriminalnim elementima".
Ni kanadske vlasti ni srpska pevačica do sada nisu komentarisale uskraćivanje vize.
Svetlana Ražnatović je još ranije najavila da namerava da tokom maja održi koncert u Torontu.
Mozda ovo Ceca kompenzira sa koncertom u Aqui?
Odusevljene mase "patriota" jedva cekaju njen dolazak
Samo kad se sjetim njegovog koncerta na Kantarevcu u Mostaru krajem jula 2003 godine(nisam išao naravno ni u ludilu ne bih) dolazili su crno košuljaši. Rukometni stadion Kantarevac je inače blizu nekadašnje linije razdvajanja na bulevaru pa sve je to čini mi se bila i provokacija. Mogli su to održati na stadionu pod Bijelim Brijegom ali nisu. Kamo sreće da ga nisu uopšte smjeli organizovati s obzirom da se radi o okorjelom ustaši.
ma ja nesto sumnjam da bi u sa dobro prosla sa koncertom. Ja znam tonu rajue koja je slusa, a koja ne bi otisla na njen koncert, ni pod razno. I ja je ponekad slusam, ali mi ne pada na pamet ili da kupim njen original CD ili da joj idem na koncert.
Ceca je uzor brojnim balkanskim seljancicama kako se u sprezi sa zlocincima i kriminalom moze postati prva "dama" kvazikulturne mase primitivnih trendy-papaka sa lovom.
Njena majka uzgajala je cvijece u kutijama za "Biljni mrs" na drvenom prozoru, a danas njena kcerka nosi Cavallieve naocare...Tako to ide...ovdje