Takve raje ove ima koliko hoces. Jedino sto zna i zeli da zna je put u bosnu. Ima jos mjesta za obici... kaze neka mene, nisam ja za meksika ili kubeexliberal-ex wrote: ↑27/11/2020 02:11Sto je tesko izac... nekontam , skupe karte do Bosne?HAMZABUZIM wrote: ↑28/10/2020 03:04U Kanadu je lako uci. Ali je tesko izaci tj. skupo je ici u Bosnu svake godine. Osim toga nevjerovatno je dosadno. EU je ko lutrija blago onom ko dobije drzavljanstvo Njemacke ili Austrije.
Moze se do EU jeftino, druga stvar je sto je Bosna prkno evrope pa me taj connecting let do SA dodje skoro kao do Londona
Da je dosadno, djelimicno si u pravi ali da je mrtvilo nije.
Tvoja prica me podsjeti podsjeti na jednog jarana koji neide igdje i samo kuka kako se ovdje nista nedesava.
Ajmo na koncert...skupo...ajmo u restoran.. nisam ti ja za tu hranu....sjecam se otvorili akvarijum...idi ...ma joj nemogu, kako cu..konacno ga nagovorili...joj jest ovo dobro...dosao circus de solei..idi ..jel ima zivorinja..ne... e onda nije cirkus, bio mu rodjendan i mi uzeli kartu i dan danas prica kako je dobro.
Isto godisnji, 15 godina je ovdje i jedino sto zna je da se spakuje i ode dole, naravno tu ukljucuje i godisnji u CG...![]()
Nekontam ga kao ni sto on nekonta mene sto odem dole jednom u 5-6 godina ...kad mi je usput.
A izaci odavde nije nimalo tesko. Love u dzep, sjedi na avion i idi kud hoces. Ja sam zivio godinu dana u njemackoj, doso iz kanade.
Mozes kud hoces i kad hoces...