KAN:SRPSKI REDITELJ PREDSEDNIK ZIRIJA?
-
torcastaa
#1 KAN:SRPSKI REDITELJ PREDSEDNIK ZIRIJA?
A,je.a te vrag...
-
Frutek
Govno je zato sto je svjesno izbacio iz konkurekcije za nagrade film Danisa Tanovica pritom rekavsi "dok sam ja predsjednik zirija, nece bit demokracije". Uz to dovodi neletovo Zabranjeno Pusenje da svira na gala zabavi svih glumaca. Tolko je govno da ga i je New York Times prozvao.
Cetnik ostaje cetnik!
Cetnik ostaje cetnik!
-
aris_angelis
NeleNenadv24 wrote:Šta nije sada u redu s Neletom? Mogu se kladiti opet je razlog što sada živi u mrskom vam Beogradu u mrskoj Srbiji.
-
mostarac
Kusta je četnik i tu nema dileme. Pogledaj malo kustinu biografiju zadnjih 15 godina i sve će ti se samo kazati. Na kraju krajvea javno se odrekao svoje domovine. Nije problem sa Neletom (kojeg volim i rado slusam) sto je Srbin, nego sto njegov tip umjewtnickog angazmana ne odgovara i ne prilici tipu priredbe na kojoj bi se trebao pojaviti.
-
mostarac
prvo ja svoje ime ne krijem i boli me neka stvar, jer ja sto mislim kazem i pred kamerama kao i sam sto znas, ali u svojoj nemoci pocinjes mi ici na kurac sa tim prozivanjem imenom. ja ti kazem da je Brega ovde drzao vise koncerata i niko mu nije rekao ruznu rijec, a ako neko ima i animozitet prema njemu to nije generalni stav svih ljudi, jer ljudi su imali animozitet ovde prema mnogo cemu pa opet to nije nekada bilo ni blizu generalnom stavu. Mislim da Nele dodje u Sarajevo niko mu ne bi nista ruzno uradio osim sto bi bilo dovika da je papak, ali to su radili i Hari varesanovicu pa mi to ne mozes upakovat u onu nacionalnu. Prestani se ponasati kao da si ugrozen vise nego sto jesi. Pogotovo to nisi u Mostaru gdje se svi bore za svakog Srbina jer donosi prevagu. mnogo ces vise biti ugrozen u Srbiji kao Srbin i shvatit ces svu svoju zabludu, ali ja ti ipak zelim sretan put i prestani me prozivat imenom jer mi ides na zivce.Nenadv24 wrote:A vidiš Amere mnogima tipa Senad Hadžifejzović smeta i Brega. Zašto? Baš me zanima.
-
Smajli
Ja uvijek kazem jebo sve te cetnike nek su otisli u beograd. Najbolje i ti nenade da se ne vracas kad odes. koji ce kurac bosni ljudi poput tebe koji je ne prihvacaju. za sve je bolje da se ne vracate. Nervira me kod Bosnjaka sto za svaku sitnicu od kusturice popizde. Treba cetnicima okrenut glavu i izolirat se od njih.
-
Toozla
....dobro, s obzirom da postoji veca grupa ljudi, bosanaca i stranaca, koji ga smatraju supkom, ne covjekom, interesdzijom....itd....po tvojoj logici, mozemol' ga zvati srbijanski supak.....Nenadv24 wrote:Kusta živi u BGD-u koji je inače glavni grad Srbije i normalno da je srbijanski režiser.
....sumnjam da ces se sloziti.....prema tome Kusturica je bosanski reziser, bosanski supak, bosansko govno....
ps- i dalje mislim da je odlican reziser
-
Nenadv24
Malo smo neurozni.umro je mostar wrote:prvo ja svoje ime ne krijem i boli me neka stvar, jer ja sto mislim kazem i pred kamerama kao i sam sto znas, ali u svojoj nemoci pocinjes mi ici na kurac sa tim prozivanjem imenom. ja ti kazem da je Brega ovde drzao vise koncerata i niko mu nije rekao ruznu rijec, a ako neko ima i animozitet prema njemu to nije generalni stav svih ljudi, jer ljudi su imali animozitet ovde prema mnogo cemu pa opet to nije nekada bilo ni blizu generalnom stavu. Mislim da Nele dodje u Sarajevo niko mu ne bi nista ruzno uradio osim sto bi bilo dovika da je papak, ali to su radili i Hari varesanovicu pa mi to ne mozes upakovat u onu nacionalnu. Prestani se ponasati kao da si ugrozen vise nego sto jesi. Pogotovo to nisi u Mostaru gdje se svi bore za svakog Srbina jer donosi prevagu. mnogo ces vise biti ugrozen u Srbiji kao Srbin i shvatit ces svu svoju zabludu, ali ja ti ipak zelim sretan put i prestani me prozivat imenom jer mi ides na zivce.Nenadv24 wrote:A vidiš Amere mnogima tipa Senad Hadžifejzović smeta i Brega. Zašto? Baš me zanima.
Ja nigdje ne govorim da sam "ugrožen" u Mostaru ali čovječe ne vidim nikakvu perspektivu u Mostaru za sebe. Što bi to bio ugrožen u Srbiji u sredini koja je čak multietnička. Svašta.
-
Nenadv24
Malo smo neurozni.umro je mostar wrote:prvo ja svoje ime ne krijem i boli me neka stvar, jer ja sto mislim kazem i pred kamerama kao i sam sto znas, ali u svojoj nemoci pocinjes mi ici na kurac sa tim prozivanjem imenom. ja ti kazem da je Brega ovde drzao vise koncerata i niko mu nije rekao ruznu rijec, a ako neko ima i animozitet prema njemu to nije generalni stav svih ljudi, jer ljudi su imali animozitet ovde prema mnogo cemu pa opet to nije nekada bilo ni blizu generalnom stavu. Mislim da Nele dodje u Sarajevo niko mu ne bi nista ruzno uradio osim sto bi bilo dovika da je papak, ali to su radili i Hari varesanovicu pa mi to ne mozes upakovat u onu nacionalnu. Prestani se ponasati kao da si ugrozen vise nego sto jesi. Pogotovo to nisi u Mostaru gdje se svi bore za svakog Srbina jer donosi prevagu. mnogo ces vise biti ugrozen u Srbiji kao Srbin i shvatit ces svu svoju zabludu, ali ja ti ipak zelim sretan put i prestani me prozivat imenom jer mi ides na zivce.Nenadv24 wrote:A vidiš Amere mnogima tipa Senad Hadžifejzović smeta i Brega. Zašto? Baš me zanima.
Ja nigdje ne govorim da sam "ugrožen" u Mostaru ali čovječe ne vidim nikakvu perspektivu u Mostaru za sebe. Što bi to bio ugrožen u Srbiji u sredini koja je čak multietnička. Svašta.
-
BECHO
Ja licno mislim da Emir pati od poznatog sindroma 'esprit de contradiction' tj. kad bi sve rekli da je nesto bijelo on bi rekao da je crno! Kod njega se vjerovatno taj opasni sindrom razvio u opaku bolest! Zasto? Dovoljno govori ovo zadnje spadalo od filma zvano 'Zivot je cudo':
1.) srpski vojnici su predstavljeni kao elita (glavnog oficira igra Stribor Kusturica)
2.) O Sarajevu cujemo samo da je neko pucao na srpske svatove, a kad pocinju bombardovati Sarajevo, Slavko Stimac baca TV kroz prozor..
3.) Muslimani su predstavljeni kao pijanice koje pucaju na svoje (u ovom slucaju na Sabahu, a Srbi je spasavaju)
4.) Srpsko stanovnistvo je protjerano - jedna beba se radja u tunelu gdje ih bombarduju (radnja se desava u Podrinju)
Paranoja je izgleda jos jedna od karakteristika, pored mitomanije, lazi i historijskih nebuloza, koje ovog balkanskog glavutana i direktnog potomka homo sapiensa, svrstava u kategoriju 'nebeskih'! Sudeci po reakcijama iz medija, novinskim i literalnim clancima te pricama iz prve ruke, cini mi se da je mali broj onih koji ovog monsturam zaista gotive:
1. Mrze ga filmski kriticari (jer se u svojim filmovima igra politicara i historijskog revizioniste);
2. Bosnjaci ga ne vole (zato sto je izdajnik i shupcina);
3. Nezavisni intelektualci iz Srbije javno povracaju (na njegovu poltronstvo i ljigavost);
4. Vesovic ga 'ispljuv'o na pasja preskakala' kad god mu se pruzila prilika (zbog lazi i licemjerstva)
itd. itd.
Naravno, svi su oni u dubokoj zabludi...Kusta im je dobro otvorio oci sa svim svojim novim/starim 'remek-djelom' (op.a 'Life is a miracle')!

1.) srpski vojnici su predstavljeni kao elita (glavnog oficira igra Stribor Kusturica)
2.) O Sarajevu cujemo samo da je neko pucao na srpske svatove, a kad pocinju bombardovati Sarajevo, Slavko Stimac baca TV kroz prozor..
3.) Muslimani su predstavljeni kao pijanice koje pucaju na svoje (u ovom slucaju na Sabahu, a Srbi je spasavaju)
4.) Srpsko stanovnistvo je protjerano - jedna beba se radja u tunelu gdje ih bombarduju (radnja se desava u Podrinju)
Paranoja je izgleda jos jedna od karakteristika, pored mitomanije, lazi i historijskih nebuloza, koje ovog balkanskog glavutana i direktnog potomka homo sapiensa, svrstava u kategoriju 'nebeskih'! Sudeci po reakcijama iz medija, novinskim i literalnim clancima te pricama iz prve ruke, cini mi se da je mali broj onih koji ovog monsturam zaista gotive:
1. Mrze ga filmski kriticari (jer se u svojim filmovima igra politicara i historijskog revizioniste);
2. Bosnjaci ga ne vole (zato sto je izdajnik i shupcina);
3. Nezavisni intelektualci iz Srbije javno povracaju (na njegovu poltronstvo i ljigavost);
4. Vesovic ga 'ispljuv'o na pasja preskakala' kad god mu se pruzila prilika (zbog lazi i licemjerstva)
itd. itd.
Naravno, svi su oni u dubokoj zabludi...Kusta im je dobro otvorio oci sa svim svojim novim/starim 'remek-djelom' (op.a 'Life is a miracle')!
-
daredevil
DA, i zato sto je proklamovani cetnik, i zato sto je pobornik ideologije krvnika slobodana milosevica, a usput i ti mi postajes odvratan pravo, a ne znam gdje zivis nit me interesuje, ali si mi antipatican totalnoNenadv24 wrote:Šta nije sada u redu s Neletom? Mogu se kladiti opet je razlog što sada živi u mrskom vam Beogradu u mrskoj Srbiji.
-
daredevil
Nenadv24 wrote:Malo smo neurozni.umro je mostar wrote:prvo ja svoje ime ne krijem i boli me neka stvar, jer ja sto mislim kazem i pred kamerama kao i sam sto znas, ali u svojoj nemoci pocinjes mi ici na kurac sa tim prozivanjem imenom. ja ti kazem da je Brega ovde drzao vise koncerata i niko mu nije rekao ruznu rijec, a ako neko ima i animozitet prema njemu to nije generalni stav svih ljudi, jer ljudi su imali animozitet ovde prema mnogo cemu pa opet to nije nekada bilo ni blizu generalnom stavu. Mislim da Nele dodje u Sarajevo niko mu ne bi nista ruzno uradio osim sto bi bilo dovika da je papak, ali to su radili i Hari varesanovicu pa mi to ne mozes upakovat u onu nacionalnu. Prestani se ponasati kao da si ugrozen vise nego sto jesi. Pogotovo to nisi u Mostaru gdje se svi bore za svakog Srbina jer donosi prevagu. mnogo ces vise biti ugrozen u Srbiji kao Srbin i shvatit ces svu svoju zabludu, ali ja ti ipak zelim sretan put i prestani me prozivat imenom jer mi ides na zivce.Nenadv24 wrote:A vidiš Amere mnogima tipa Senad Hadžifejzović smeta i Brega. Zašto? Baš me zanima.
-
Oficir s puzom
!Nenadv24 wrote:Što je govno jeli što je bgd-u? Da je kojim slučajem u zagrebu ili negdje u svijetu onda ne bio govno je li tako.
-
Nenadv24
Ti dečko nisi očigledno informisan. Grad u koji idem jeste multietnički a i inače taj region je multietnički i to u Srbiji. Zvuči nevjerovatno ali je istina i ništa osim istine. De se ti malo edukuj? Jer očigledno ne vidiš dalje od nosa.daredevil wrote:Nenadv24 wrote:Malo smo neurozni.umro je mostar wrote: prvo ja svoje ime ne krijem i boli me neka stvar, jer ja sto mislim kazem i pred kamerama kao i sam sto znas, ali u svojoj nemoci pocinjes mi ici na kurac sa tim prozivanjem imenom. ja ti kazem da je Brega ovde drzao vise koncerata i niko mu nije rekao ruznu rijec, a ako neko ima i animozitet prema njemu to nije generalni stav svih ljudi, jer ljudi su imali animozitet ovde prema mnogo cemu pa opet to nije nekada bilo ni blizu generalnom stavu. Mislim da Nele dodje u Sarajevo niko mu ne bi nista ruzno uradio osim sto bi bilo dovika da je papak, ali to su radili i Hari varesanovicu pa mi to ne mozes upakovat u onu nacionalnu. Prestani se ponasati kao da si ugrozen vise nego sto jesi. Pogotovo to nisi u Mostaru gdje se svi bore za svakog Srbina jer donosi prevagu. mnogo ces vise biti ugrozen u Srbiji kao Srbin i shvatit ces svu svoju zabludu, ali ja ti ipak zelim sretan put i prestani me prozivat imenom jer mi ides na zivce.
Ja nigdje ne govorim da sam "ugrožen" u Mostaru ali čovječe ne vidim nikakvu perspektivu u Mostaru za sebe. Što bi to bio ugrožen u Srbiji u sredini koja je čak multietnička. Svašta.![]()
![]()
da nije smjesno bilo bi zalosno, hajde se malo preslusaj prije nego sto nesto napises