Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerovatno ste vidjeli da je pokrenuta kampanja policije pod nazivom "Jači, Brži, Bolji" pa me interesuje da li neko od vas zna ko je radio kamapnju (video) spot?! Je li neko sa domaćeg tržišta ili..? Hvala
ja mislim da ovakve kampanje rade samo policije koje su do daske neefikasne. barem je takva sarajevska policija, pogotovo ona u novom sarajevu. dežurni inspektor u krim policiji ima jedan ili nijedan zub u glavi i ne možeš ga ništa razumjeti šta priča. a oni što rade na auto kriminalu ili su u kooperaciji s auto mafijom ili strašljivi i nekompetentni do boli.
A ovaj krajnje desno lici na Sinisu Zrnica,policajca ali u fudbalskog sudiju iz Zenice. Koji je opste poznat po tome da je u sudijskom poslu "pristrasan2 za novac.
Dobra im je kampanja. Samo bih ja dodao "Jaci,Brzi,Bolji..I SELEKTIVNI u primjeni zakona i sile.."