kampanja "jednakost"

Risto Kuglarić

#76 Re: kampanja "jednakost"

Post by Risto Kuglarić »

gazija_sa wrote:ja ništa ne diram .D hraknem tebe četnički keru. :D
Ma ja, samo se.
sema911s

#77 Re: kampanja "jednakost"

Post by sema911s »

area51 wrote:
gazija_sa wrote:uh uh godina murije :D pa bili bi ljudi 100 godina u zatvoru šta serete ovdje .D A za šta ću dobit? :D Sloboda govora? Vrjeđanje - na kojoj osnovi? NE gumo naću to .D A koliko će dobiti ovi što prjete na PP ? :D
Zvoni ti neko na vrata,idi vidi ko je :razz:

pozuri otvori vrata mozda je komadant handzar divizije da ti da ordenje za borbu protiv cetnika(il ste se ono borili na istoj strani) mozda nose kake poklone, mozda je posao u drzavnim institucijama, mozda neka donacija, sta znas ima svugdje priatelja, brace, ahbaba
Risto Kuglarić

#78 Re: kampanja "jednakost"

Post by Risto Kuglarić »

gazija_sa wrote:ovdje nema vrata ahhahaha :D bujrum risto evo u koliko sati kod tete razapete? mangupe ajde. Ja spreman.
pašel ti oko čvrke?
nemampojmakad

#79 Re: kampanja "jednakost"

Post by nemampojmakad »

drunken tiger wrote:
gazija_sa wrote:A zašto smo otišli u 3 matere? Zato što su nam četnici popalili i pokrali sve fabrike eto zašto. Zato što su svi napali na našu Bosnu sa svih strana - dušmani. Smrt fašizmu - sloboda Bošnjacima!
Jesu oni popalili i opljačkali, ubijali...svašta radili i sad im se sudi, kako tako. ALI, više su novca pokrali SDA nakon rata nego sve ukupno što je pokradeno i uništeno u agresiji na BiH. Više štete su nam napravili oni nego svi drugi zajedno..

kako te nije stid ?
gazija_sa

#80 Re: kampanja "jednakost"

Post by gazija_sa »

nemampojmakad wrote:
drunken tiger wrote:
gazija_sa wrote:A zašto smo otišli u 3 matere? Zato što su nam četnici popalili i pokrali sve fabrike eto zašto. Zato što su svi napali na našu Bosnu sa svih strana - dušmani. Smrt fašizmu - sloboda Bošnjacima!
Jesu oni popalili i opljačkali, ubijali...svašta radili i sad im se sudi, kako tako. ALI, više su novca pokrali SDA nakon rata nego sve ukupno što je pokradeno i uništeno u agresiji na BiH. Više štete su nam napravili oni nego svi drugi zajedno..

kako te nije stid ?
jaro to smo mi sebe sami popalili
drunken tiger

#82 Re: kampanja "jednakost"

Post by drunken tiger »

nemampojmakad wrote:
drunken tiger wrote:

kako te nije stid ?
Črga da me bude stid? Jedino me stid što me stavljaju u isti koš sa bošnjacima koji su se kleli u šehide a sada porodice tih šegida gaze, gaze i mrtve i žive samo da bi sebe osigurali..stid me toga i stid me što još postoje ljudi koji brane te iste Bošnjeke koji su prodali Srebreniu, podrinje cijelo, Prijedor, Krajinu... Stid me što Sin alije izetbegovića, bakir, bošnjak, postavlja svoju ženu z adorektora bolnice a niko da pisne o tome..stid me bolan što živim s takvim narodom koji sve to trpi samo zato da bi se zvao bošnjak...
gazija_sa

#83 Re: kampanja "jednakost"

Post by gazija_sa »

trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
drunken tiger

#84 Re: kampanja "jednakost"

Post by drunken tiger »

gazija_sa wrote:trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
Ti si dočekan na nož jer četnike, Srbe, Hrvate, Bosance i Hercegovce stavljaš u isti koš. Svi koji nisu Bošnjaci nevaljaju ti. Zbog toga je to ;)
richa

#85 Re: kampanja "jednakost"

Post by richa »

gazija_sa wrote:trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
I sta mislis uraditi povodom toga?
gazija_sa

#86 Re: kampanja "jednakost"

Post by gazija_sa »

"segregacija" . Nisam ja ništa stavljao u isti koš. Dočekan sam na nož. Al svakako sam samo htio ban ovaj dan :D
privremeni

#87 Re: kampanja "jednakost"

Post by privremeni »

tema :lol: :lol: :lol: :lol:
Risto Kuglarić

#88 Re: kampanja "jednakost"

Post by Risto Kuglarić »

Stvarno ne znam ko te je dočekao na nož. Jebo si mi krsnu slavu i hoćeš da me mlatiš kod tete razapete zato što mi je nick "Risto", a ja tebi riječ nisam rekao. Osim možda koje dobronamjerne preporuke u smislu postizanja duševnog mira.
gazija_sa

#89 Re: kampanja "jednakost"

Post by gazija_sa »

taman se hoću izlogirat...kad ti tako fin. Cmok. Nije što ti je nick risto, već što si bio "kontra" mene :D hehe
Još kad bi znao kako se ja zovem sjebo bi se baš :D A i dosadno brate, znam na šta se ljudi ovdje pale, pa reko da uz kahficu malo :D zamezim forum. Dobro nam ide? :D
It_is_a_Leclerc

#90 Re: kampanja "jednakost"

Post by It_is_a_Leclerc »

gazija_sa wrote:Ja sam iz sarajeva, odakle su i moji roditelji (vratnik, koševsko). I ja hoću da smo ravnopravni, dakle da se izjasnimo kao konstitutivna kategorija BOŠNJAK, a ne kao OSTALI (bosanac i hercegovac). Risto...zna se ko je odakle.
Marš više iz sarajeva svi sa svojim poganim vjerama, četnici i ostali. Pa ko je napravio srebrenicu? ko je grad popalio? ČETNICI !
Je li vjera Jovana Divjaka pogana ?
gazija_sa

#91 Re: kampanja "jednakost"

Post by gazija_sa »

to mi je nevjera. Šalim se ;)
gazija_sa

#92 Re: kampanja "jednakost"

Post by gazija_sa »

JOVAN DIVJAK. simpa čiča. Ikebana iz ratnih dana.
Risto Kuglarić

#93 Re: kampanja "jednakost"

Post by Risto Kuglarić »

gazija_sa wrote:taman se hoću izlogirat...kad ti tako fin. Cmok. Nije što ti je nick risto, već što si bio "kontra" mene :D hehe
Još kad bi znao kako se ja zovem sjebo bi se baš :D A i dosadno brate, znam na šta se ljudi ovdje pale, pa reko da uz kahficu malo :D zamezim forum. Dobro nam ide? :D
nije loše
cyprus

#94 Re: kampanja "jednakost"

Post by cyprus »

Sad mi sinu... Ovo bi mogao biti onaj Lotika :mrgreen:
nemampojmakad

#95 Re: kampanja "jednakost"

Post by nemampojmakad »

gazija 12 points...stipu ove mješovite
grizly1991

#96 Re: kampanja "jednakost"

Post by grizly1991 »

gazija_sa wrote:92 sam imao 11 godina, al to nije bilo malo za četnike, pa sam teško ranjen, posljedice se vide i danas.
Najverovatnije si ranjen u glavu :D
grizly1991

#97 Re: kampanja "jednakost"

Post by grizly1991 »

gazija_sa wrote:Ma godio bi mi ban oteglo se nešta...imam troje djece ...odgojeni plaho. Treniraju karate i ne druže se s ćafirima.
De ljudi zovite socijalnog radnika...
travnik

#98 Re: kampanja "jednakost"

Post by travnik »

Ovom gaziji treba stručna pomoć...alarmantna situacija, a administracija ili ne zna čitati ili podržava nacionalističke ispade. Ovaj specijalac je na više mjesta upotrijebio pogrdne nazive za S i H i ništa...
Locked