Ma ja, samo se.gazija_sa wrote:ja ništa ne diram .D hraknem tebe četnički keru.
kampanja "jednakost"
-
Risto Kuglarić
#76 Re: kampanja "jednakost"
- sema911s
#77 Re: kampanja "jednakost"
area51 wrote:Zvoni ti neko na vrata,idi vidi ko jegazija_sa wrote:uh uh godina murijepa bili bi ljudi 100 godina u zatvoru šta serete ovdje .D A za šta ću dobit?
Sloboda govora? Vrjeđanje - na kojoj osnovi? NE gumo naću to .D A koliko će dobiti ovi što prjete na PP ?
pozuri otvori vrata mozda je komadant handzar divizije da ti da ordenje za borbu protiv cetnika(il ste se ono borili na istoj strani) mozda nose kake poklone, mozda je posao u drzavnim institucijama, mozda neka donacija, sta znas ima svugdje priatelja, brace, ahbaba
-
Risto Kuglarić
#78 Re: kampanja "jednakost"
pašel ti oko čvrke?gazija_sa wrote:ovdje nema vrata ahhahahabujrum risto evo u koliko sati kod tete razapete? mangupe ajde. Ja spreman.
-
nemampojmakad
#79 Re: kampanja "jednakost"
drunken tiger wrote:Jesu oni popalili i opljačkali, ubijali...svašta radili i sad im se sudi, kako tako. ALI, više su novca pokrali SDA nakon rata nego sve ukupno što je pokradeno i uništeno u agresiji na BiH. Više štete su nam napravili oni nego svi drugi zajedno..gazija_sa wrote:A zašto smo otišli u 3 matere? Zato što su nam četnici popalili i pokrali sve fabrike eto zašto. Zato što su svi napali na našu Bosnu sa svih strana - dušmani. Smrt fašizmu - sloboda Bošnjacima!
kako te nije stid ?
-
gazija_sa
#80 Re: kampanja "jednakost"
jaro to smo mi sebe sami popalilinemampojmakad wrote:drunken tiger wrote:Jesu oni popalili i opljačkali, ubijali...svašta radili i sad im se sudi, kako tako. ALI, više su novca pokrali SDA nakon rata nego sve ukupno što je pokradeno i uništeno u agresiji na BiH. Više štete su nam napravili oni nego svi drugi zajedno..gazija_sa wrote:A zašto smo otišli u 3 matere? Zato što su nam četnici popalili i pokrali sve fabrike eto zašto. Zato što su svi napali na našu Bosnu sa svih strana - dušmani. Smrt fašizmu - sloboda Bošnjacima!
kako te nije stid ?
-
gazija_sa
- drunken tiger
#82 Re: kampanja "jednakost"
Črga da me bude stid? Jedino me stid što me stavljaju u isti koš sa bošnjacima koji su se kleli u šehide a sada porodice tih šegida gaze, gaze i mrtve i žive samo da bi sebe osigurali..stid me toga i stid me što još postoje ljudi koji brane te iste Bošnjeke koji su prodali Srebreniu, podrinje cijelo, Prijedor, Krajinu... Stid me što Sin alije izetbegovića, bakir, bošnjak, postavlja svoju ženu z adorektora bolnice a niko da pisne o tome..stid me bolan što živim s takvim narodom koji sve to trpi samo zato da bi se zvao bošnjak...nemampojmakad wrote:drunken tiger wrote:Jesu oni popalili i opljačkali, ubijali...svašta radili i sad im se sudi, kako tako. ALI, više su novca pokrali SDA nakon rata nego sve ukupno što je pokradeno i uništeno u agresiji na BiH. Više štete su nam napravili oni nego svi drugi zajedno..gazija_sa wrote:A zašto smo otišli u 3 matere? Zato što su nam četnici popalili i pokrali sve fabrike eto zašto. Zato što su svi napali na našu Bosnu sa svih strana - dušmani. Smrt fašizmu - sloboda Bošnjacima!
kako te nije stid ?
-
gazija_sa
#83 Re: kampanja "jednakost"
trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
- drunken tiger
#84 Re: kampanja "jednakost"
Ti si dočekan na nož jer četnike, Srbe, Hrvate, Bosance i Hercegovce stavljaš u isti koš. Svi koji nisu Bošnjaci nevaljaju ti. Zbog toga je togazija_sa wrote:trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
-
richa
#85 Re: kampanja "jednakost"
I sta mislis uraditi povodom toga?gazija_sa wrote:trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
-
gazija_sa
#86 Re: kampanja "jednakost"
"segregacija" . Nisam ja ništa stavljao u isti koš. Dočekan sam na nož. Al svakako sam samo htio ban ovaj dan 
-
Risto Kuglarić
#88 Re: kampanja "jednakost"
Stvarno ne znam ko te je dočekao na nož. Jebo si mi krsnu slavu i hoćeš da me mlatiš kod tete razapete zato što mi je nick "Risto", a ja tebi riječ nisam rekao. Osim možda koje dobronamjerne preporuke u smislu postizanja duševnog mira.gazija_sa wrote:trpim to i ja. Pa sam opet dočekan na nož jer neću da trpim četnike.
-
gazija_sa
#89 Re: kampanja "jednakost"
taman se hoću izlogirat...kad ti tako fin. Cmok. Nije što ti je nick risto, već što si bio "kontra" mene
hehe
Još kad bi znao kako se ja zovem sjebo bi se baš
A i dosadno brate, znam na šta se ljudi ovdje pale, pa reko da uz kahficu malo
zamezim forum. Dobro nam ide? 
Još kad bi znao kako se ja zovem sjebo bi se baš
- It_is_a_Leclerc
#90 Re: kampanja "jednakost"
Je li vjera Jovana Divjaka pogana ?gazija_sa wrote:Ja sam iz sarajeva, odakle su i moji roditelji (vratnik, koševsko). I ja hoću da smo ravnopravni, dakle da se izjasnimo kao konstitutivna kategorija BOŠNJAK, a ne kao OSTALI (bosanac i hercegovac). Risto...zna se ko je odakle.
Marš više iz sarajeva svi sa svojim poganim vjerama, četnici i ostali. Pa ko je napravio srebrenicu? ko je grad popalio? ČETNICI !
-
gazija_sa
#91 Re: kampanja "jednakost"
to mi je nevjera. Šalim se 
-
gazija_sa
#92 Re: kampanja "jednakost"
JOVAN DIVJAK. simpa čiča. Ikebana iz ratnih dana.
-
Risto Kuglarić
#93 Re: kampanja "jednakost"
nije lošegazija_sa wrote:taman se hoću izlogirat...kad ti tako fin. Cmok. Nije što ti je nick risto, već što si bio "kontra" menehehe
Još kad bi znao kako se ja zovem sjebo bi se bašA i dosadno brate, znam na šta se ljudi ovdje pale, pa reko da uz kahficu malo
zamezim forum. Dobro nam ide?
- cyprus
#94 Re: kampanja "jednakost"
Sad mi sinu... Ovo bi mogao biti onaj Lotika 
-
nemampojmakad
#95 Re: kampanja "jednakost"
gazija 12 points...stipu ove mješovite
-
grizly1991
#96 Re: kampanja "jednakost"
Najverovatnije si ranjen u glavugazija_sa wrote:92 sam imao 11 godina, al to nije bilo malo za četnike, pa sam teško ranjen, posljedice se vide i danas.
-
grizly1991
#97 Re: kampanja "jednakost"
De ljudi zovite socijalnog radnika...gazija_sa wrote:Ma godio bi mi ban oteglo se nešta...imam troje djece ...odgojeni plaho. Treniraju karate i ne druže se s ćafirima.
- travnik
#98 Re: kampanja "jednakost"
Ovom gaziji treba stručna pomoć...alarmantna situacija, a administracija ili ne zna čitati ili podržava nacionalističke ispade. Ovaj specijalac je na više mjesta upotrijebio pogrdne nazive za S i H i ništa...