kamkorderi???
Moderator: Benq
- Lace
#1 kamkorderi???
gdje, sta, koliko...u sarajevu...da nije skupo...ako ima do 500KM 
-
car-x
#2 Re: kamkorderi???
ja kupio ovaj:Lace wrote:gdje, sta, koliko...u sarajevu...da nije skupo...ako ima do 500KM

canon mv 960..
pravo sam zadovoljan.. mali je, ima saso-mange prikljucaka, lak za rukovanje i kosto je nekih 400 eura.. (malo vise od tvog limita, ali kad vec kupujes kupi kako treba).. trenutno je cijena 330..
uglavnom, kad sam ja to kupovo, malo sam se raspito.. jos uvijek su ove miniDV kasete bolje od snimanja na DVD-ove.. na jedan onaj mali DVD jedva da stane pola sata "filma" u standardnom modu.. a to je ipak premalo..
gledaj da ima DV i ulaz i izlaz radi daljnje obrade filmova.. ovaj moj kamkorder ima i SD slot, tako da mogu slikati slike na SD karticu, a snimati filmove na kasete (moze i filmove snimati na karticu, ali je to interesantno tek ako imas karticu od par GB)..
eh da, kad smo vec kod slikanja slika, neki imaju taj "feature" neki nemaju, pa ako ti je interesantno da imas i kamkorder i digitalnu kameru u jednom, onda pripazi na to (ovaj moj mislim da slika u 1024x768 rezoluciji i slike su prihvatljivo dobre).
opticki zoom je nice to have (sto veci to bolji), a digitalni sluzi samo da zavara narod, tako da ti to ne treba biti neki odlucujuci faktor.. baKterija traje dovoljno da snimis par kaseta u cugu, ali gledaju da su ove neke lakse (Li-Ion npr)..
hm.. nista mi vise ne pada na pamet..
- Lace
hvala...imam neku digitalnu kameru tako da slike nisu frka...mada bi bilo super da moye jedan uredjaj sve...ja sam ovdje vidjela (u nekoj ponudi) da ima

oko 560 KM u mobil mediji ...al reko da se ne zalijecem ako ima jeftiniji...fol je sto je meni malo frka s vremenom...a limitirana sam s lovom zato sto sam vec skrsila para na aranzman za novu godinu..i jos cu
al nema veze...mozda ipak ovaj kupim 

oko 560 KM u mobil mediji ...al reko da se ne zalijecem ako ima jeftiniji...fol je sto je meni malo frka s vremenom...a limitirana sam s lovom zato sto sam vec skrsila para na aranzman za novu godinu..i jos cu
- Lace
et ja kupio kameru...nadam se da ce posluziti svrsi i da se necu pokajati 
http://www.panasonic.co.uk/pukweb04-otm ... /index.htm

a uz nju dobila i

i et...nekako sam zadovoljna
http://www.panasonic.co.uk/pukweb04-otm ... /index.htm

a uz nju dobila i

i et...nekako sam zadovoljna