Ako jesu, steta sto bolje to nisu napravili...dimu wrote:pa i meni nije jasno da su tako svjesno ostavili rupe u kaznama za prekoracenje...
Mislim, bas je tesko ucicati brzinu 20-30 preko ogranicenja, zamorno je stalno gledati brzinomjer.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ako jesu, steta sto bolje to nisu napravili...dimu wrote:pa i meni nije jasno da su tako svjesno ostavili rupe u kaznama za prekoracenje...
VR6 wrote:Ako jesu, steta sto bolje to nisu napravili...dimu wrote:pa i meni nije jasno da su tako svjesno ostavili rupe u kaznama za prekoracenje...![]()
Mislim, bas je tesko ucicati brzinu 20-30 preko ogranicenja, zamorno je stalno gledati brzinomjer.
ma nista ne brini, prvo nije ogranicenje 40, nema razloga da bude a nema ni znaka, drugo ako slika na manje znaci da je jos testiraju. a trece nema kazne za do 10 preko ogranicenjavalter.ba wrote:Zna li neko konacno sta je sa ovom kamerom kod Marshalke. Maloprije sam prosao,zeleno kad blicnu iza mene! Pogledam na km sat, ravno 65. Nidje veze jedino ako nisu postavili ogranicenje na 40Koliko inace prodje vremena dok se ne dobije cestitka
mislim od MUP a
Fakat pazim, sada ne znam je li slikala mene ili nekog drugog jer je blicnulo iza mene. Podrzavam uvodjenje kamera maximalno al mi stvarno nije jasno da me opalila na 65.
Preko onog pjesackog predje 1000 ljudi na dan, neki zasluzuju i dalje da zivedimu wrote: ma nista ne brini, prvo nije ogranicenje 40, nema razloga da bude a nema ni znaka, drugo ako slika na manje znaci da je jos testiraju. a trece nema kazne za do 10 preko ogranicenja
ja sam sinoc 2 puta prosao sa oko 75 i nije slikala...
i ja sam prolazila par puta oko 75 i nije me slikala...dimu wrote:ma nista ne brini, prvo nije ogranicenje 40, nema razloga da bude a nema ni znaka, drugo ako slika na manje znaci da je jos testiraju. a trece nema kazne za do 10 preko ogranicenjavalter.ba wrote:Zna li neko konacno sta je sa ovom kamerom kod Marshalke. Maloprije sam prosao,zeleno kad blicnu iza mene! Pogledam na km sat, ravno 65. Nidje veze jedino ako nisu postavili ogranicenje na 40Koliko inace prodje vremena dok se ne dobije cestitka
mislim od MUP a
Fakat pazim, sada ne znam je li slikala mene ili nekog drugog jer je blicnulo iza mene. Podrzavam uvodjenje kamera maximalno al mi stvarno nije jasno da me opalila na 65.
ja sam sinoc 2 puta prosao sa oko 75 i nije slikala...
Bice najbolje da ovu transferzalu a i sve ostale zatvorimo za saobracaj i napravimo pjesacku zonuhitman05 wrote:Preko onog pjesackog predje 1000 ljudi na dan, neki zasluzuju i dalje da zivedimu wrote: ma nista ne brini, prvo nije ogranicenje 40, nema razloga da bude a nema ni znaka, drugo ako slika na manje znaci da je jos testiraju. a trece nema kazne za do 10 preko ogranicenja
ja sam sinoc 2 puta prosao sa oko 75 i nije slikala...zato bih ja tu i stavio 40 ogranicenje. Gledao sam one motoriste koji tu voze najmanje 100 , treba to sve slikati
Nemam ja nista protiv da se vozi koliko hoce tamo gdje postoje uslovi za to, tamo gdje ima puno pjesaka itd treba usporiti, vidio sam bas na onom pjesackom da dosta ljudi "proklize", na 100-200m sa 40 neces izgubiti 1-2min. Jel iko vidio sta juce bi sa onim motoristom, covjek zijani glavu zbog "malo brze" voznje. Uglavnom, nek slikaju, bice puno sigurnije, a izgubio 5-10min nije to puno vazno.valter.ba wrote: Bice najbolje da ovu transferzalu a i sve ostale zatvorimo za saobracaj i napravimo pjesacku zonu![]()
![]()
Pa ja sam 5 dana sedmicno pjesak ali negdje moramo i voziti zar ne
Naravno pozatvarati divljake a normalne vozace pustiti da voze do +10%
znaci ako je van naselja ogranicenje 80km/h, i ako vozim izmedju 90 i 100 km/h platim 30 KM, dok ako vozim izmedju 100 i 110 km/h neplatim nista ?!d2 wrote:

odsjeci dio sa prozora i instalirajVR6 wrote:Vidite ovo...![]()
Kad se slika pod uglom, tablica se ne vidi. Sad treba naci fine zaluzine
Hahah, mene su na bradini predproslo ljeto ufatili da sam vozio 72, a ogranicenje je valjda 40tare... wrote:znaci ako je van naselja ogranicenje 80km/h, i ako vozim izmedju 90 i 100 km/h platim 30 KM, dok ako vozim izmedju 100 i 110 km/h neplatim nista ?!![]()
i sta ti on rece?malizeleni wrote:Hahah, mene su na bradini predproslo ljeto ufatili da sam vozio 72, a ogranicenje je valjda 40tare... wrote:znaci ako je van naselja ogranicenje 80km/h, i ako vozim izmedju 90 i 100 km/h platim 30 KM, dok ako vozim izmedju 100 i 110 km/h neplatim nista ?!![]()
To sam drotu i rekao prvo, ne pise ti tu kolika je kazna izmedju 30 i 40
valjda je bilo bar prijatno, uzivajte u voznjid2 wrote:nije nista rekao, dao mu je uplatnicu