chuchumbamayumbe wrote:
Ti izgleda citas onako kako tebi odgovara, a ne onako kako sam napisao?
Kada kazem da imam gay prijatelja tako i mislim, ali kada kazem daleko im kuca od moje, mislim da smo prijatelji i nista vise.

OK, što se nerviraš niko nije ničim implicirao da si ti sa svojim gay "prijateljima" nešto više.
chuchumbamayumbe wrote:
Moze samo manje od toga. Mozemo se druziti, popiti sta, pojesti, ali da ulazimo u razgovore tipa ovih koje mi sada vodimo, nema sanse. Sva prica o normalnosti se zavrsava tamo gdje pocinje da preovladava gay gen.
Ako ti je neko manje prijatelj zbog seksualne orjentacije, jasno ti je zašto navodnici u gornjem komentaru.
chuchumbamayumbe wrote:
A ti ako smatras da je normalno da dijete vidi kako tata ljubi tatu ili mama mamu, i da u tome nema nista lose, onda stvarno svaki dijalog a tobom i likovima koji misle kao ti je zavrsen.
Pošteno! Ti si svoje reko. Nisi objasnio ni potkrijepio, al da si reko - reko si...
chuchumbamayumbe wrote:
Ja nisam opterecen etiketiranjem, za mnom se niko na ulici nece okrenuti zato sto poljubim svoju zenu, ali ce se okrenuti kada bih poljubio nekog brku koji mi se eto svidja i mi zelimo da odgajamo dijete...
...pa jel stvarno jedini problem to što će se neko okrenuti za vama?
chuchumbamayumbe wrote:
i ne znam uopste o kakvoj vi vrsti diskriminacije ovdje cijelo vrijeme govorite? Ko je diskriminisan? Treba li svako sutra da ima pravo da usvoji dijete, i mentalno poremeceni, i gay, i baba, i brko...?
Hm. Kakva vrsta? To ti se zove diskriminacija na osnovu seksualne orjentacije. A usvojiti dijete treba moći svako ko je u stanju da ga odgoji i pruži mu ljubav, dom i šta i sve ide uz to. Otkud sad mentalno poremećeni, stari i brkati u priči?
chuchumbamayumbe wrote:
Ne znam fakat sta vi gay ljudi zelite u zivotu? Da svi budemo gay, to bi bilo najbolje, aaa?

...šega.