mehana wrote:lolita_xx wrote:nazalost.
strasi me cinjenica da ce mozda i moja djeca odrastati i obrazovati se u ovakvoj sredini.
a ti ih posalji u npr. Ameriku, oni su barem poznati po dobrom obrazovanju

Jedva sam uspio doći do kompjutera u internet caffe-u jer je gužva od silnih Amerikanaca, Iraca, Engleza, Kanađana i Šveđana koji su došli se školovati u nas. Gužvu su pravili i pacijenti iz Australije i Novog Zelanda koji su nahrlili u naše bolnice gdje će ih liječiti doktori koji su se obrazovali u našem vrhunskom obrazovnom sistemu, kompjuter je sasvim slučajno južnokorejske proizvodnje, ali sigurno ga je dizajnirao neki stručnjak s ovih prostora...
Alo, amo svi malo prebaciti radio postaje na Radio Reality
Naše školstvo je očaj. Počevši od osnovnih škola pa do velikog broja fakulteta. Umjesto da se uči manje stvari a kvalitetno, uči se puno pi*darija. Tako je vjerojatno da netko iz 7.osnovne mora učit duljinu rijeke Ob, a ne znaju koja protiče kroz Konjic; zato gimnazijalci moraju učit od kad do kad traje paleolitik, a ne znaju nešto puno banalnije, naši studenti medicine vide prvog bolesnika na 4.godini studija i tako dalje... I onda netko posprdno priča o američkom obrazovanju...