Kakvo misljenje imate o automobilima KIA?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Anell
#1 Kakvo misljenje imate o automobilima KIA?
Morate priznati da je ovaj proizvodjac automobila jako napredovao.
Pa eto interesuje me sta konkretno mislite o njihovim automobilima, npr. modelima Piccanto, Cerrato i Rio?
Pa eto interesuje me sta konkretno mislite o njihovim automobilima, npr. modelima Piccanto, Cerrato i Rio?
- Alfons Kauders
#2 Re: Kakvo misljenje imate o automobilima KIA?
novi rio mi je sasvim ok, malo djidjanski dizajn jos uvijek, ali za te pare odlican autic... citao sam usporedbu sa fiestom, cliom, yarisom i coltom, i rio je bio prvi, ne toliko radi kvalitete, vec radi umjerene cijene... cerrato mi je ruzan ko ker, piccanto ok...Anell wrote:Morate priznati da je ovaj proizvodjac automobila jako napredovao.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nemam nikakvo misljenje prema japancima, koreancima i ostalima. Nisu to auta za nase podneblje.
Od svih jedino valja tojotin terenac, e njega bih imao. Ostalo-sranje
- Alfons Kauders
pa sad, rado bi uzeo kakvu toyotu, mada mi izgledom i nije nesto, ali radi pouzdanosti i sigurnosti... nit' bi riknula poslije 20000 km ko neki razvikani europski autici, nit' bi je neko mahno ko golfa...horns&drums wrote:Nemam nikakvo misljenje prema japancima, koreancima i ostalima. Nisu to auta za nase podneblje.
btw, ima l' mahmurluka matori ?
- Alfons Kauders
slazem se, ali spolja i nije neko cudo, pogotovo u poredjenju npr. s novim puntom, ali u svakom slucaju dobar, pogotovo 1.5 crdi...Anell wrote:Ne bih se slozio sa tobom, al eto!
Ovako izgleda top model Kia Rio iznutra.
Mislim da je ovo odradjeno na visokom nivou.
-
FortunaBela
Nije ni loš za gradske vožnje...