Branis sutnjom. Tebi kao nemuslimanu ne smeta ako se bosnjak naziva poturicom. Ali reagiras ako Bosnjak reagira na to.Romeo 80 wrote: Niti ko brani kako ti kažeš četnikovanje, niti se za Bajram ne puca!
Znas ono sutanje je odobravanje.
Žao mi je, ali ti još imaš dosta toga da učiš o toleranciji i kulturi življenja! Meni kao nemuslimanu ne da smeta kad se Bošnjak naziva poturicom, već izaziva izljev žuči! Naravno, ne očekujem od tebe da to shvatiš (jer ja kao nemusliman sam automatski tvoj neprijatelj, je li tako?)Meraklos wrote:Branis sutnjom. Tebi kao nemuslimanu ne smeta ako se bosnjak naziva poturicom. Ali reagiras ako Bosnjak reagira na to.Romeo 80 wrote: Niti ko brani kako ti kažeš četnikovanje, niti se za Bajram ne puca!
Znas ono sutanje je odobravanje.
Sto je zalosno je da sam ne iznosis dokaz svoje tvrdnje, a trazis da ti se iznese dokaz radi iste. Reagovao si tek kad sam spomenuo cetnikovanje osobe koje je Bosnjake nazivala "poturicama" - a da nisi reagovao na taj "poturice" komentar. Vjerovatno imas svoju listu prioriteta.Romeo 80 wrote: (jer ja kao nemusliman sam automatski tvoj neprijatelj, je li tako?) ...
Interesantno je kako izvlačiš stvari iz konteksta boldirajući samo jedan dio rečenice.Meraklos wrote:Sto je zalosno je da sam ne iznosis dokaz svoje tvrdnje, a trazis da ti se iznese dokaz radi iste. Reagovao si tek kad sam spomenuo cetnikovanje osobe koje je Bosnjake nazivala "poturicama" - a da nisi reagovao na taj "poturice" komentar. Vjerovatno imas svoju listu prioriteta.Romeo 80 wrote: (jer ja kao nemusliman sam automatski tvoj neprijatelj, je li tako?) ...
Romeo 80 wrote:Tebi fakat treba jedna dobra lekcija iz čitanja!Meraklos wrote:Jel ova cetnicka nakaza still around?robzombie wrote: Nakazo jedna i misu mali, naravno da pucamo, cijeli svijet mora da zna kad Srbi slave svoje, a ti ako imas problema sa tim, izvoli prici nekom od tih sto pucaju, pa im kazi ovo sto si ovde napis'o, a ne ko preplasena budala, po forumima komentare ostavljat..![]()
sut' poturice jedan
Vidim miss Mircerki ne smeta cetnikovanja ali dobro idu laziGdje se to puca za Bajram?mIRCerka wrote:...Il Bozic il Bajram, rokaju rafali...![]()
Bi li mogao za promjenu dati kakav primjer, znaš ono post koji dokazuje tvoje tvrdnje i slično?! Ti vidiš samo ono što želiš da vidiš. Niti ko brani kako ti kažeš četnikovanje, niti se za Bajram ne puca!

ma sveu duhu rodjendana blagog HristaPolupana stakla na Talinoj džamiji
Srbi dočekali Božić na uobičajan način!
Mještani su nam kazali da su uvečer čuli buku, a ujutro vidjeli staklo u dvorištu džamije...
Srpska policija ispred Taline džamije: Napadači nepoznati
Nepoznate osobe su u noći sa subote na nedjelju polupale staklo na prozorima Hadži Osmanije ili Taline džamije u banjalučkom naselju Pobrđe. Mještani su nam jučer kazali da su uvečer čuli buku, a ujutro vidjeli staklo u dvorištu džamije.
- Ovdje je cijelu noć bila buka, galama, pjesma i pucnjava. Nismo uplašeni, ali nije nam ni jednostavno kada se ovakve stvari događaju. To loše djeluje na sve ljude - kazao nam je stanovnik Pobrđa, koji se, zbog vlastite sigurnosti, nije smio predstaviti.
Naveo je da je ova džamija nakon rata u više navrata bila predmet napada, da su ispisivane prijeteće poruke da Bošnjake treba istjerati i slično.
Ta džamija podignuta je 1740. godine, a bila je pod zaštitom UNESCO-a. Zapaljena je 8. septembra 1993. godine, a ogromnim zalaganjem vjernika i Medžlisa Islamske zajednice u Banjoj Luci podignuta je drvena munara, a njena obnova još traje.
Avaz
eee bijase tako jedan lud u mom haustoru, pa mu ja fino pokucao na vrata i zamolio da prestane pucati, a on kao ono budala, ha ja taman usao u kucu, ha on nastavio,ha ja i 2 brata za puske i na vrata, od tad, u mom haustoru nema pucanja ni za bajram ni za bozic nit' koji vrag...semmy wrote:meni se cini da ce oni nastaviti sa rafalima do nove godine...sinoc ista situacija kao i dan a i noc prije...cak je i komsija, policajac iz rs-a pucao sa svog balkona ( koji stanuje u federaciji ) nevjerovatno