Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post Reply
burger_pasa

#1 Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post by burger_pasa »

Interesuje me kakvi su to profili ljudi koji sjede u SBB-u ministra nesigurnosti Radoncica. Kakavi su to tipovi Skaljic, Djonlagic, Kabil itd kad im odgovara to sto doticni radi sa strankom i njima samim. Pomalo sam zaprepasten kad vidim nekadasnju muzicku zvijezdu Ismetu Dervoz kako nam drzi lekcije ponasanja na TV-u.
Dali oni to nevide ili vide, ali su isti kao gazda?
Kad Radoncic ovako drsko napada sve koji su mu iole protivnici, kako li bi se tek ponasao da ima vlast?
Zasto nijedan clanak u kom se spominje doticni Radoncic, nije moguce komentirati u njegovom pamfletu zvani Avaz ?
It_is_a_Leclerc

#2 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post by It_is_a_Leclerc »

Ništa ni bolji, ni lošiji od članova bilo koje druge političke partije...

Satanizacija Radončića i SBB-a od strane pojedinih medija samo dotičnima daje šlagvort za priču o bošnjačkoj mafiji koja ga hoće ukloniti, itd...
semirizsvemira

#3 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post by semirizsvemira »

ja nisam mafija ali sto prije da ode to bolje za BiH . I budali je jasno da se ne miri sa time sto ih je saka jada i sto nema vlast a ima pare
It_is_a_Leclerc

#4 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

semirizsvemira wrote:ja nisam mafija ali sto prije da ode to bolje za BiH . I budali je jasno da se ne miri sa time sto ih je saka jada i sto nema vlast a ima pare
Nije tačno. Najbolje za ovu zemlju bi bilo da odu SDA-ovci, ali ne iz BiH, već u zatvore. Ali koliko je ljudi ogrezlo u to kleptomansko društvo, teško da mi imamo zatvorskih kapaciteta...

SBB je samo nus produkt zlotvorske SDA.
Antifriz+

#5 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post by Antifriz+ »

burger_pasa wrote:Interesuje me kakvi su to profili ljudi koji sjede u SBB-u ministra nesigurnosti Radoncica. Kakavi su to tipovi Skaljic, Djonlagic, Kabil itd kad im odgovara to sto doticni radi sa strankom i njima samim. Pomalo sam zaprepasten kad vidim nekadasnju muzicku zvijezdu Ismetu Dervoz kako nam drzi lekcije ponasanja na TV-u.
Dali oni to nevide ili vide, ali su isti kao gazda?
Kad Radoncic ovako drsko napada sve koji su mu iole protivnici, kako li bi se tek ponasao da ima vlast?
Zasto nijedan clanak u kom se spominje doticni Radoncic, nije moguce komentirati u njegovom pamfletu zvani Avaz ?

Jesi li ustao prije nego sto si pominjao tornjaka :mrgreen:

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post by JoseMujica »

It_is_a_Leclerc wrote:
semirizsvemira wrote:ja nisam mafija ali sto prije da ode to bolje za BiH . I budali je jasno da se ne miri sa time sto ih je saka jada i sto nema vlast a ima pare
Nije tačno. Najbolje za ovu zemlju bi bilo da odu SDA-ovci, ali ne iz BiH, već u zatvore. Ali koliko je ljudi ogrezlo u to kleptomansko društvo, teško da mi imamo zatvorskih kapaciteta...

SBB je samo nus produkt zlotvorske SDA.
:thumbup: ideala prvo dat Tornjaku i Nonku da sude jedan drugom, pa ih onda zajedno strpat u istu ćeliju u Zenici neka hebu jedan drugog do kraja...dosta su nas hebavali
It_is_a_Leclerc

#7 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Ništa gore i jadnije kad neko ko u SDA vidi išta pošteno i moralno, krene pljuvati po SBB-u. Ti ljudi su sa Fahrudinom do jučer kusali iz istog sahana, a sad izigravaju pravednike i čuvare bošnjaštva.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8 Re: Kakvi su to profili ljudi u SBB-u?

Post by JoseMujica »

ništa čudno..... da je tu neke ljudskosti ili pameti bilo ne bi ni letilo u SDA :D
Post Reply