Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
- don vito
#126 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Da je Havatar pravi musliman napustio bi kjafirsku Norvesku
jer je dopustila da agenti Mosada u Lilehameru ubiju neduznog marokanskog useljenika Ahmed Bouchikija kojeg su zamijenili za Ali Hassan Salameha, organizatora masakra na Olimpijadi u Minhenu.
Samo, onda mu se valja vratiti u Bosnu u rahatluk njegove SDA.
jer je dopustila da agenti Mosada u Lilehameru ubiju neduznog marokanskog useljenika Ahmed Bouchikija kojeg su zamijenili za Ali Hassan Salameha, organizatora masakra na Olimpijadi u Minhenu.
Samo, onda mu se valja vratiti u Bosnu u rahatluk njegove SDA.
- Havatar
#127 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Samo fašisti koriste kovanice islam ofašizam koje imaju za cilj da prikažu da su svi muslimani zli osim par "poštenih muslimana" i kako su genocidi koji se čine nad muslimanima nešto normalno. Baš zbog toga smeta da postoje Bošnjaci , muslimani koji nisu rušili crkve na svojim teritorijama dok je na onim drugim srušeno na stotine džamija.
- Stjui
#128 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
slažem se za antisemitizam.svaki dan smo u prilici na forumu pročitati bar pedesetak rasističkih komentara na račun arapa,a o vrijeđanju njihove vjere i da ne govorim.zna se naravno u 90% slučajeva ko ih i piše...Alfons Kauders wrote:kolicina antisemitizma na ovom forumu, koji prolazi bez ikakve sankcije, je u najmanju ruku zabrinjavajuca...
ma kakvo prijavljivanje šefe?dođi malo u zenicu,pošaketaj ove naše geliptere.ne bih se ja mješao naravno,želja mi je vidit takvu silu na djelu.to je sve.bujrum u nicuze...kada posjetim forum i kad vidim sta pise balava gamad, dodje mi da sutra kad krenem na rucak pocnem po titovoj daviti svakog mladjeg od 25 godina... redom... posto su nam omladinici nesposobne picke bez muda, obraza i mozga, uvjeren sam da bi mogao zadaviti barem 20-30 takvih mentalno retardiranih parazita dok dodjem do omiljene ascinice (ili tratorie)![]()
u povratku bi vas zadavio nesto manje, jer bi bio sit, usporen i manje nadrkana sad me bujrum prijavite moderaciji, jer to vam je krajni domet u zivotu, poserem vam se na bradicu, emira i soj koji vas je okotio
- Alfons Kauders
#129 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
ti nisi rusio crkve jel? po svedskoj jel? u 242. intervetnoj iz Orebra?Havatar wrote:Samo fašisti koriste kovanice islam ofašizam koje imaju za cilj da prikažu da su svi muslimani zli osim par "poštenih muslimana" i kako su genocidi koji se čine nad muslimanima nešto normalno. Baš zbog toga smeta da postoje Bošnjaci , muslimani koji nisu rušili crkve na svojim teritorijama dok je na onim drugim srušeno na stotine džamija.
ne, MI IH NISMO RUSILI, a ne TI
i ja ne pricam o islamu, vec o radikalnom politickom islamu, odnosno islamofasizmu - poremecenoj i nazadnoj ideologiji koje se STIDI svako normalan
nemoj kriti tu ideologiju iza vjere, jer ako pogledas ko su zrtve te ideologije, naci ces 95% muslimana, ako ne i vise
a haj sad fino sjedi na avion i bujrum onda dole kod njih
- Alfons Kauders
#130 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
serem se i na arape i na izraelceStjui wrote:slažem se za antisemitizam.svaki dan smo u prilici na forumu pročitati bar pedesetak rasističkih komentara na račun arapa,a o vrijeđanju njihove vjere i da ne govorim.zna se naravno u 90% slučajeva ko ih i piše...Alfons Kauders wrote:kolicina antisemitizma na ovom forumu, koji prolazi bez ikakve sankcije, je u najmanju ruku zabrinjavajuca...
ma kakvo prijavljivanje šefe?dođi malo u zenicu,pošaketaj ove naše geliptere.ne bih se ja mješao naravno,želja mi je vidit takvu silu na djelu.to je sve.bujrum u nicuze...kada posjetim forum i kad vidim sta pise balava gamad, dodje mi da sutra kad krenem na rucak pocnem po titovoj daviti svakog mladjeg od 25 godina... redom... posto su nam omladinici nesposobne picke bez muda, obraza i mozga, uvjeren sam da bi mogao zadaviti barem 20-30 takvih mentalno retardiranih parazita dok dodjem do omiljene ascinice (ili tratorie)![]()
u povratku bi vas zadavio nesto manje, jer bi bio sit, usporen i manje nadrkana sad me bujrum prijavite moderaciji, jer to vam je krajni domet u zivotu, poserem vam se na bradicu, emira i soj koji vas je okotio
eto kraj svih nasih problema, mi se trebamo sikirati radi njih... ono bas smo mi presudni u svemu tome, a nije onih nekoliko stotina miliona arapa i desetak miliona cionista zbog kojih bi hitler danas s neba mogao reci "sam vam reko?"
u zenici sam u cijelom zivotu popio dvije kafe i pojeo jedan od najgorih obroka u zivotu - radije bi otisao u jebeni kandahar, imaju super klopu i shit
a i zene im bolje izgledaju
- Stjui
#131 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
o ukusima se ne raspravlja.uglavnom,bujruma imaš,davitelju.smijem te zvat "davitelju"?Alfons Kauders wrote: u zenici sam u cijelom zivotu popio dvije kafe i pojeo jedan od najgorih obroka u zivotu - radije bi otisao u jebeni kandahar, imaju super klopu i shit
- Havatar
#132 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Tako je bilo u svim bošnjačkim gradovima. Ne postoji nikakva ideologija islamofašizma već se želi naći neko opravdanje kako to da su muslimani tako zli a sa druge strane uglavnom se čine ratni ločini i genocidi nad njima pošto je potrebno deumanizirati muslimane da bi ljudi pristali da je ubijanje muslmana nešto normalno i da to nije nemoralno.Alfons Kauders wrote:ti nisi rusio crkve jel? po svedskoj jel? u 242. intervetnoj iz Orebra?Havatar wrote:Samo fašisti koriste kovanice islam ofašizam koje imaju za cilj da prikažu da su svi muslimani zli osim par "poštenih muslimana" i kako su genocidi koji se čine nad muslimanima nešto normalno. Baš zbog toga smeta da postoje Bošnjaci , muslimani koji nisu rušili crkve na svojim teritorijama dok je na onim drugim srušeno na stotine džamija.
i ja ne pricam o islamu, vec o radikalnom politickom islamu, odnosno islamofasizmu - poremecenoj i nazadnoj ideologiji koje se STIDI svako normalan
nemoj kriti tu ideologiju iza vjere, jer ako pogledas ko su zrtve te ideologije, naci ces 95% muslimana, ako ne i vise
- Alfons Kauders
#133 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
nisam siguran - strah me da me neces negdje izvesti na rucakStjui wrote:o ukusima se ne raspravlja.uglavnom,bujruma imaš,davitelju.smijem te zvat "davitelju"?Alfons Kauders wrote: u zenici sam u cijelom zivotu popio dvije kafe i pojeo jedan od najgorih obroka u zivotu - radije bi otisao u jebeni kandahar, imaju super klopu i shit
- Stoner
#134 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Ovo. Od rata pa sve do danas se na ovome aktivno radi. Provlače se teze o tome kako su se muslimani radikalizirali "'nako".Alfons Kauders wrote:
nasa omladina je zatrovana religijom, zapravo to nije ni religija, vec politicki islam, odnosno islamofasizam koji nigdje u svijetu nikad nije stvorio nista osim patnje, bijede i bezbroj leseva (naravno muslimanskih, jer ti idioti nikad nisu dobili nijedan rat protiv bilo koga i samo znaju ubijati svoj narod)
Danas Albanci imaju jači evropski identitet od Bošnjaka.
- Alfons Kauders
#135 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
postoji ideologija, a ta ideologija ima dodira i sa jebenim nacizmom, ako nisi znaoHavatar wrote:Tako je bilo u svim bošnjačkim gradovima. Ne postoji nikakva ideologija islamofašizma već se želi naći neko opravdanje kako to da su muslimani tako zli a sa druge strane uglavnom se čine ratni ločini i genocidi nad njima pošto je potrebno deumanizirati muslimane da bi ljudi pristali da je ubijanje muslmana nešto normalno i da to nije nemoralno.Alfons Kauders wrote:ti nisi rusio crkve jel? po svedskoj jel? u 242. intervetnoj iz Orebra?Havatar wrote:Samo fašisti koriste kovanice islam ofašizam koje imaju za cilj da prikažu da su svi muslimani zli osim par "poštenih muslimana" i kako su genocidi koji se čine nad muslimanima nešto normalno. Baš zbog toga smeta da postoje Bošnjaci , muslimani koji nisu rušili crkve na svojim teritorijama dok je na onim drugim srušeno na stotine džamija.
ta ideologija ima i svoje ime, a jedan od ljudi koji joj je nadio ime je engleski filozof... covjek koji je u ratu kada bi ga intervjuisala televizija nosio ljiljane, covjek koji je u ratu bio u sarajevu i koji je u svojoj knizi pricao kako mu je bila cast da se rukuje sa nasim generalima... a sta si ti tad radio, kad je dijelio cigare nasim vojnicima i stiskao ruku generala Divjaka?
nego... ima li biblioteka u svedskoj sefe?
- Alfons Kauders
#136 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
imaju, i to dosta... imaju zato i svoju cast, svoj patriotizam, svoj nacionalizam i svoje dvije drzave - a mi nemamo nijednuStoner wrote:Ovo. Od rata pa sve do danas se na ovome aktivno radi. Provlače se teze o tome kako su se muslimani radikalizirali "'nako".Alfons Kauders wrote:
nasa omladina je zatrovana religijom, zapravo to nije ni religija, vec politicki islam, odnosno islamofasizam koji nigdje u svijetu nikad nije stvorio nista osim patnje, bijede i bezbroj leseva (naravno muslimanskih, jer ti idioti nikad nisu dobili nijedan rat protiv bilo koga i samo znaju ubijati svoj narod)
Danas Albanci imaju jači evropski identitet od Bošnjaka.
osim Svedske
- SmokingMan
#137 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Svakodnevno prisutno i nezaobilazno na svim temama,a tako je i na ovoj,nažalost,da se ljudima bar malo suzdržati...

http://www.livescience.com/48128-intern ... ities.html

http://www.livescience.com/48128-intern ... ities.html
- Havatar
#138 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Takva ideologija ne postoji i to je bitno a sve ostalo je manje važno
- Alfons Kauders
#139 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
to sto ti ne volis citati ne znaci da nesto o cemu nisi citao ne postojiHavatar wrote:Takva ideologija ne postoji i to je bitno a sve ostalo je manje važno
bas me zanima na sta bi licio svijet da ga zasnivamo samo na onom sto ti znas ... to bi bio hit u rangu s nadrealistima
a ako ti smeta sto se religija veze uz fasizam, onda se brate fino ogradis od fasizma i cao...
ni prvi ni posljednji put da se mijesaju vjera i fasizam

- Havatar
#140 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Vezivanjem nečeg takvog uz islam se želi prikazati da je islam i muslimani takvi i zato se koristi to samo za muslimane dok kad neki drugi urade to onda se ne veže već su to neki pojedinci.
Last edited by Havatar on 16/11/2014 23:27, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#141 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
nego, kad sam ostavio ove katolicke pedo-naciste, da ne ispadne da zapostavljam neke druge vjere

(a vidi mi djeda, jesam malo visociji, al zgodniji je nema govora)
a evo i malo friskog materijala

(a vidi mi djeda, jesam malo visociji, al zgodniji je nema govora)
a evo i malo friskog materijala

- Stoner
#142 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Meni se čini da ti ipak nisi sprdio u Švedsku već na neku drugu planetu.Havatar wrote:Takva ideologija ne postoji i to je bitno a sve ostalo je manje važno
- Havatar
#143 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Ni to nije dokaz pošto su Palestinci bili okupirani od strane Britanaca i željeli su da se uz pomoć Njemaca oslobode okupatora i nisu ni imali izbor pošto je sve drugo značilo nastavak terora , genocida i aparthejda nad njima i to i vidimo danas .
- Alfons Kauders
#144 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
al zato ne vidis mene da stavim crven fesic s lobanjom i marsiram gradomHavatar wrote:Ni to nije dokaz pošto su Palestinci bili okupirani od strane Britanaca i željeli su da se uz pomoć Njemaca oslobode okupatora i nisu ni imali izbor pošto je sve drugo značilo nastavak terora , genocida i aparthejda nad njima i to i vidimo danas .
ni albance, tatare, ekipu s kavkaza, turke, kurde, malezijce, pakistance, nigerijce... u zivotu sam upoznao sve navedene osim drugih i trecih, i redovno saradjujem s nekim od njih
jbg nije svakom mozak u zakovan u 1938oj..
- sigh
#145 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Ma Izrael je jedina normalna drzava na tom bliskom istoku. Da smo pametni, podrzali bi svako produbljivanje odnosa sa takvom drzavom. Ali posto nismo, uvijek cemo navijati za teroriste 
- Havatar
#146 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Ne vidiš pošto su se Bošnjaci u Bosni izborili za slobodu , kao i skoro svi ostali nabrojani. Slobodan čovjek ima milion želja a neslobodan samo jednu , da bude slobodan i svako ko mu želi u tome pomoći je dobar za njega i tu nema nikakve ideologije osim borbe za slobodu i opstanak .Alfons Kauders wrote:al zato ne vidis mene da stavim crven fesic s lobanjom i marsiram gradomHavatar wrote:Ni to nije dokaz pošto su Palestinci bili okupirani od strane Britanaca i željeli su da se uz pomoć Njemaca oslobode okupatora i nisu ni imali izbor pošto je sve drugo značilo nastavak terora , genocida i aparthejda nad njima i to i vidimo danas .![]()
ni albance, tatare, ekipu s kavkaza, turke, kurde, malezijce, pakistance, nigerijce... u zivotu sam upoznao sve navedene osim drugih i trecih, i redovno saradjujem s nekim od njih
jbg nije svakom mozak u zakovan u 1938oj..ni 938oj
-
Novak20
#147 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Hajd' što nam uputiše izmišljene ružne riječi al' što nam dadoše tri gola............ 
- cyprus
#148 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Mislim da je nekima pravo krivo što ne bi transparenata podrške Ratku Mladiću i skandiranja Vojislavu Šešelju

-
parangal_
#149 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
politički islam je posljedica poraza komunizma kao jedine alternative imperijalnom neoliberalizmu, odnosno druga strana neoliberalne politike identiteta.
afganistan je najbolji primjer.
afganistan je bio civilizovana napredna zemlja sa jakom komunističkom partijom koja je samostalno osvojila vlast. onda je prste umješala amerika, patološki rusofob zbignjev brezinski, kisindzer i ekipa. finansirali su, naoruzavali, trenirali i indoktrinirali talibane, al kaidu i mudzahedine kako bi se borili protiv komunista i njihovih saveznika sovjeta. ostatak priče znamo. cak i islamska revolucija u iranu nije nuzno morala biti islamska vec je kidnapovana od strane fundamentalista jer ljevica nije uspjela da ispliva.
kada porobljeni bliski i srednji istok nije mogao da nađe oslonac u autentičnoj alternativi, a to je uvijek i samo radikalna emancipatorna ljevica, onda se okupirani okrenu vjeri.
slicna stvar je i u evropi. zato sto je ljevica oslabljena, neorganizovana i moralno poljuljana zbog pada komunizma dvadesetog vijeka, sirotinja, permanentno nezaposleni i ugrozeni, jednostavno se okrenu fasizmu i tom nekom "povratku korjenima", nacionalnom identitetu, tradiciji, vjeri, rasizmu, antiimigraciji... jer, klasno frustrirani traze nekoga da okrive za sve svoje probleme, neko utociste.
ovaj svijet bez autenticne radikalno lijeve opcije koja će ponuditi alternativu kapitalizmu moze samo da tone u ekstremizam i fundametalizam i vrlo vjerovatno u treći svjetski rat.
afganistan je najbolji primjer.
afganistan je bio civilizovana napredna zemlja sa jakom komunističkom partijom koja je samostalno osvojila vlast. onda je prste umješala amerika, patološki rusofob zbignjev brezinski, kisindzer i ekipa. finansirali su, naoruzavali, trenirali i indoktrinirali talibane, al kaidu i mudzahedine kako bi se borili protiv komunista i njihovih saveznika sovjeta. ostatak priče znamo. cak i islamska revolucija u iranu nije nuzno morala biti islamska vec je kidnapovana od strane fundamentalista jer ljevica nije uspjela da ispliva.
kada porobljeni bliski i srednji istok nije mogao da nađe oslonac u autentičnoj alternativi, a to je uvijek i samo radikalna emancipatorna ljevica, onda se okupirani okrenu vjeri.
slicna stvar je i u evropi. zato sto je ljevica oslabljena, neorganizovana i moralno poljuljana zbog pada komunizma dvadesetog vijeka, sirotinja, permanentno nezaposleni i ugrozeni, jednostavno se okrenu fasizmu i tom nekom "povratku korjenima", nacionalnom identitetu, tradiciji, vjeri, rasizmu, antiimigraciji... jer, klasno frustrirani traze nekoga da okrive za sve svoje probleme, neko utociste.
ovaj svijet bez autenticne radikalno lijeve opcije koja će ponuditi alternativu kapitalizmu moze samo da tone u ekstremizam i fundametalizam i vrlo vjerovatno u treći svjetski rat.
- DonVitoNN
#150 Re: Kakvi smo u očima Izraela: Sramne riječi i uvrede upućene Bosni i Hercegovini
Nomo wrote:don vito ,
jako si iskompleksiran i totalno opterecen i bolestan . ludilu nema kraja , kao muha bez glave kao gladna zvijer u kavezu ne znas kuda udaras , pjenis i urlas , poredis ono sto se ne moze porediti , poredis pojedinacni zlocin sa zlocinom genocida , poredis komntare na internetu sa stavovima akademika i sa zvanicnim stavovima drzavnika , sta cu ti ja ----------nije kriva snjegulica sto je ljepsa od vjestice .
Kome ovo....
Gdje sam ja to napisao