Kakvi roditelji,takva i djeca!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#1 Kakvi roditelji,takva i djeca!
Nije vise u pitanju samaranje i stociranje profesora,sada su pocele da rade i sjekire.Sta je slijedece?

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Ja sam upravo cula, i meni vise ovo nije zalosno vec smijesno
ali zaista.
Cek ba, cuj dosao u skolu sa sjekirom, ko je ovdje lud, pa nismo na divljem zapadu
I nije bitno sto je to Masinska, moglo se to desiti u bilo kojoj skoli.
Evo brat mi rece posto on ide u Gradjevinsku, a to je tu haman zgrada uz zgradu, da djeca to odobravaju i govore kao kud ga nije ubio isl
Ovo drustvo je slucaj za psihijatrije i to sto bi rekli Amerikanci ASAP!
Cek ba, cuj dosao u skolu sa sjekirom, ko je ovdje lud, pa nismo na divljem zapadu
I nije bitno sto je to Masinska, moglo se to desiti u bilo kojoj skoli.
Evo brat mi rece posto on ide u Gradjevinsku, a to je tu haman zgrada uz zgradu, da djeca to odobravaju i govore kao kud ga nije ubio isl
Ovo drustvo je slucaj za psihijatrije i to sto bi rekli Amerikanci ASAP!
- samo_ti
#3 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
a vi kao nikada niste isli u skolu i ne znate kakvih sve ima profesora??????
oni koji vas uzmu na zub...provociraju....stalno prozivaju...omalovazavaju......
ako tako ti iz skole govore o profesoru (ucenici).....vidite da nesto nije ni s njim uredu(profesorom)......
OK slazem se da je sa sjekirom pretjerao
....ali cime je to taj profa zasluzio....da jednog roditelja tako iznervira.... 
oni koji vas uzmu na zub...provociraju....stalno prozivaju...omalovazavaju......
ako tako ti iz skole govore o profesoru (ucenici).....vidite da nesto nije ni s njim uredu(profesorom)......
OK slazem se da je sa sjekirom pretjerao
-
hocunecu
#4 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
i ja sam se to pitala,cime li ga je iz koze istjerao
mada nikako ne odobravam,pogotovo sto je mogao jos neko stradat
a sa naslovom teme se slazem 99%,ima onih 1% izroda
mada nikako ne odobravam,pogotovo sto je mogao jos neko stradat
a sa naslovom teme se slazem 99%,ima onih 1% izroda
- vjesticanametli
#5 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
profe su odvratne ...........cast pojedincima...........tretiraju djecu kao stoku i ne trude se
a da je smjesno jeste.............na roditeljski sa sjekirom
a da je smjesno jeste.............na roditeljski sa sjekirom
- ladyblue18
#6 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
A covjece pa svi smo mi zavrsili skole, i svi smo imali profesore koji ti se naklate na kosti, provociraju, isl.
I ja sam u prvom srednje.
Ali nikada mom ocu nije palo na pamet da ode na roditeljski sa sjekirom, cuj sa sjekirom
Pa majka mu stara nismo pecinski ljudi
A mene je strah da se nakon ovog ne odvaze i ostali pa ce da bidne veselo
I ja sam u prvom srednje.
Ali nikada mom ocu nije palo na pamet da ode na roditeljski sa sjekirom, cuj sa sjekirom
Pa majka mu stara nismo pecinski ljudi
A mene je strah da se nakon ovog ne odvaze i ostali pa ce da bidne veselo
- Ljuska_u_BaklaFi
#7 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Dobro je nama josh, kakvi smo 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#8 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Vjerovatno je i roditelj išao u Mašinsku kada se pjevalo:
Od Triglava, pa do Vardara,
svi se boje nas limara.
Od Triglava, pa do Vardara,
svi se boje nas limara.
Last edited by PipiDugaDevetka on 16/12/2008 13:26, edited 1 time in total.
- horkesh
#9 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Vi po onom starom pravilu :" silovana je kriva za silovanje".
Svasta, ma sta da je radio (osim da je bilo pedofilije i sl.) nije zasluzio sjekiru. Stavise, kad bi svi mi sudili jedni drugima, a ne instance koje to trebaju, dokle bi stigli?
Cini mi se prema komentarima da tema moze komotno nositi naslov "stanimo na stranu sjekire".
Svasta, ma sta da je radio (osim da je bilo pedofilije i sl.) nije zasluzio sjekiru. Stavise, kad bi svi mi sudili jedni drugima, a ne instance koje to trebaju, dokle bi stigli?
Cini mi se prema komentarima da tema moze komotno nositi naslov "stanimo na stranu sjekire".
- uvjek dobar gost
#10 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Bliska budućnost, ja roditelj spremam se za roditeljski...
Oblačim pancirni prsluk, za pojas stavljam svoj omiljeni mač, u nogavicu stavljam mali pištolj, oblačim jaknu u čiji unutrašnji džep stavljam svoj standardni pištolj kalibra 9. milimetara... i tako nadahnut idem spreman na sastanak da me niko ne bi iznenadio... krećem na roditeljski.. i osjećam se sigurno i sretno !!!
Strava i užas... ovo je za Riplija i rubrike vjerovali ili ne...
"Ovo je država za poželiti ........... " citat Amile Alikadić Husović........
Oblačim pancirni prsluk, za pojas stavljam svoj omiljeni mač, u nogavicu stavljam mali pištolj, oblačim jaknu u čiji unutrašnji džep stavljam svoj standardni pištolj kalibra 9. milimetara... i tako nadahnut idem spreman na sastanak da me niko ne bi iznenadio... krećem na roditeljski.. i osjećam se sigurno i sretno !!!
Strava i užas... ovo je za Riplija i rubrike vjerovali ili ne...
"Ovo je država za poželiti ........... " citat Amile Alikadić Husović........
- veljaca
#11 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Ma ljudi zasto nekoga optuzujete kad se ne zna STVARNI UZROK.
Dva covjeka su ovdje u pitanju: profesor i roditelj. Treba UTVRDITI CINJENICNO STANJE - pa kad se utvrdi ko je kriv - UDARITE po krivcu. Necemo valjda uvoditi praksu ( ne dao Bog ) da su svi krivi dok se ne dokaze drugacije, ili jos gore: kriv je onaj ko mi je nesimpatican ... Valjda je ispravno: Svi su nevini - dok se ne dokaze KRIVICA ...
Dva covjeka su ovdje u pitanju: profesor i roditelj. Treba UTVRDITI CINJENICNO STANJE - pa kad se utvrdi ko je kriv - UDARITE po krivcu. Necemo valjda uvoditi praksu ( ne dao Bog ) da su svi krivi dok se ne dokaze drugacije, ili jos gore: kriv je onaj ko mi je nesimpatican ... Valjda je ispravno: Svi su nevini - dok se ne dokaze KRIVICA ...
- Meshtar
#12 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Jeste treba utvrditi ko je kriv...ovi nevini svakako hodaju sa sjekirčetom u unutrašnjem džepu kaputa.
- horkesh
#13 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Uzroci, a ni problemi se ne rijesavaju sjekirom, osim ako nisi drvosjeca.veljaca wrote:Ma ljudi zasto nekoga optuzujete kad se ne zna STVARNI UZROK.
- grunt
#14 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Jeli se to zajebajesveljaca wrote:Ma ljudi zasto nekoga optuzujete kad se ne zna STVARNI UZROK.
- veljaca
#15 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Ti si PROTIV ovog boldiranog ? Jeli se to zajebavas ?grunt wrote:Jeli se to zajebajesveljaca wrote:Ma ljudi zasto nekoga optuzujete kad se ne zna STVARNI UZROK.
Dva covjeka su ovdje u pitanju: profesor i roditelj.Treba UTVRDITI CINJENICNO STANJE - pa kad se utvrdi ko je kriv - UDARITE po krivcu. Necemo valjda uvoditi praksu ( ne dao Bog ) da su svi krivi dok se ne dokaze drugacije, ili jos gore: kriv je onaj ko mi je nesimpatican ... Valjda je ispravno: Svi su nevini - dok se ne dokaze KRIVICA ...
A vezano za naslov teme: Ne mora biti da su uvijek djeca kakvi su im roditelji. Ima puno takvih primjera.
- uvjek dobar gost
#16 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Sad čuh izjavu djevojke čiji je otac napao profesora na radiju 202....
Kaže ona ovako... profesor mi je govorio da imam dosta papanskih manira, jednom me je udario na času (mislim fizičkog), tjerao me je da donesem uvjerenje o PMS ciklusu... mi smo upozoravali da nam je otac u teškom psihičkom stanju... ali insistirali su u školi da on dođe na roditeljski.. a kako je otac krenuo sa posla ponio je alat sa sobom....
Ne bih da sad pametujem ili kakim, ali svako od nas imao je ovakvih iskustava... ili sličnih... ali da roditelj ponese sa posla sjekiru... u kakve su škole išli ovakvi ljudi.. mada sa druge strane akomulirana frustracija dovodi do ovakvih nemilih scena... dok nam se Branković smmije mi ganjamo profesore sjekirama....
A da se djeca razlikuju od roditelja dokaz je sam premijer Branković, on premijer a sin maneken.....
Kaže ona ovako... profesor mi je govorio da imam dosta papanskih manira, jednom me je udario na času (mislim fizičkog), tjerao me je da donesem uvjerenje o PMS ciklusu... mi smo upozoravali da nam je otac u teškom psihičkom stanju... ali insistirali su u školi da on dođe na roditeljski.. a kako je otac krenuo sa posla ponio je alat sa sobom....
Ne bih da sad pametujem ili kakim, ali svako od nas imao je ovakvih iskustava... ili sličnih... ali da roditelj ponese sa posla sjekiru... u kakve su škole išli ovakvi ljudi.. mada sa druge strane akomulirana frustracija dovodi do ovakvih nemilih scena... dok nam se Branković smmije mi ganjamo profesore sjekirama....
A da se djeca razlikuju od roditelja dokaz je sam premijer Branković, on premijer a sin maneken.....
- suncica24
#17 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Mene zanima kako je usao sa sjekirom u skolu?
Prosvercao je u dzepu?
Halo ba, SJEKIRU U SKOLU!
PS: Zar nije to ona skola u kojoj je gradonacelnica obecala metal detektor, koji je, kao tamo, i postavljen?
Prosvercao je u dzepu?
PS: Zar nije to ona skola u kojoj je gradonacelnica obecala metal detektor, koji je, kao tamo, i postavljen?
Last edited by suncica24 on 16/12/2008 14:07, edited 1 time in total.
- grunt
#18 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Kakvo utvrdjivanje krivice ako je pred vise svjedoka napao profesora sjekirom,nema dalje!
Mozda i postoje neke njihove licne razmirice,ali zar to moze biti opravdanje.
Naravno da nisu sva djeca kao i njihovi roditelji,ali na zalost toga je sve vise i naslov teme je samo moja konstatacija.
Mozda i postoje neke njihove licne razmirice,ali zar to moze biti opravdanje.
Naravno da nisu sva djeca kao i njihovi roditelji,ali na zalost toga je sve vise i naslov teme je samo moja konstatacija.
- ladyblue18
#19 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Ama covjece koja crna krivica? Sta god da je profesor uradio ima vijece pa ga se prjiaviti ili ministarstvu obrazovanja, ali ici na roditeljski sa sjekirom i jos pitati ko je tu kriv...jesam li ja luda ili ovaj tvoj post nema smislaveljaca wrote:Ma ljudi zasto nekoga optuzujete kad se ne zna STVARNI UZROK.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#20 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Da li se djevojka zalila upravi skole? Da li je djevojka svjesna da je prof. fizickog dovoljno upoznat sa anatomijom ljudskog tijela i da zna da je PMS jedno, Ciklus (menstruacija) drugo? Da li djevojka ima majku koja bi mogla otici u skolu sa papirom da je otac bolesnik? Ruku na srce, bio ne bio psihicki bolesnik, sjekirom se ide samo na drvo koje se cijepa.uvjek dobar gost wrote:Sad čuh izjavu djevojke čiji je otac napao profesora na radiju 202....
-
hocunecu
#21 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
niko nije rekao da opravdava sjekiru,ili nasilje bilo koje vrste i da je takvo ponasanje iz bilo kojih razloga prihvatljivo
ali cinjenica je da ima profesora koji se ne smire dok tako nesto ne izazovu
ali cinjenica je da ima profesora koji se ne smire dok tako nesto ne izazovu
-
kEN0
#22 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
hej bošnjo šta ti je samo dvica zeldi da ti je, i sikira.
- veljaca
#23 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Kao prvo - gdje si ti vidjela da sam ja OPRAVDAO roditelja sa sjekirom. Ja sam samo za CINJENICE i ISTINU i da ih utvrdjuju odgovorni za to , a ne ti ili ne dao Bog ja ....ladyblue18 wrote:Ama covjece koja crna krivica? Sta god da je profesor uradio ima vijece pa ga se prjiaviti ili ministarstvu obrazovanja, ali ici na roditeljski sa sjekirom i jos pitati ko je tu kriv...jesam li ja luda ili ovaj tvoj post nema smislaveljaca wrote:Ma ljudi zasto nekoga optuzujete kad se ne zna STVARNI UZROK.
Kao drugo : da li si roditelj i da li imas zensko dijete ? ( ocevi su posebno emotivni na njih ). Sta bi ti uradila da ti neki profesor maltretira ( mentalno i seksualno ) tvoju ljubimicu ? Ti bi ga samo prijavila vijecu ili ministru i time zavrsila tu epizodu..... Znam da bi i neki to uradili tako, ali moramo shvatiti da ima i drugacijih. Bilo kakav postupak da se uradi - neko nadlezan za to treba da utvrditi CINJENICE i ISTINU.
Kao trece - sreca da roditelj nije imao PISTOLJ.
-
in33sa
#24 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
Ne znam zasto ljudi (na ovom forumu) obozavaju relativizirati stvari.
I onaj sto je pobio 20 ljudi, dakle serijski ubojica, ima svoju stranu price, svoje razloge. Zrtve su ga ruzno gledale, oblaci se u maminu odjecu, cuje glasove u glavi. Ali to ga ne amnestira.
Cuj sjekirom na profesora, i jos neki to opravdavaju.
Sto se tice masinske, zna se i dobro kakvi problemi idu u tu skolu. Njima je za premede biti na zubu profesoru, ako nije na zubu profesoru, ostali misle da je normalan, da uci i ima dobre ocjene Bog te nevidio, i odmah ga prebiju.
I onaj sto je pobio 20 ljudi, dakle serijski ubojica, ima svoju stranu price, svoje razloge. Zrtve su ga ruzno gledale, oblaci se u maminu odjecu, cuje glasove u glavi. Ali to ga ne amnestira.
Cuj sjekirom na profesora, i jos neki to opravdavaju.
Sto se tice masinske, zna se i dobro kakvi problemi idu u tu skolu. Njima je za premede biti na zubu profesoru, ako nije na zubu profesoru, ostali misle da je normalan, da uci i ima dobre ocjene Bog te nevidio, i odmah ga prebiju.
- uvjek dobar gost
#25 Re: Kakvi roditelji,takva i djeca!
suncica24 wrote:Mene zanima kako je usao sa sjekirom u skolu?
Prosvercao je u dzepu?
![]()
![]()
![]()
Da nam ne promakne ono bitno..