Kakvi hackeri? Da vas nije napao virus?!
-
SF-Mujo
#1 Kakvi hackeri? Da vas nije napao virus?!
Sa-x admini mozda nebi bilo lose da se malo informisete o najnovijem virusu koji upravo napada web servere sa besplatnim forum softwareom phpBB (koji i vi koristite). Virus je koristio Google da pronadje web servere sa phpBB pa onda kad se aktivira sjebe sve filove sa asp, htm, jsp, php, phtm i shtm extensions. Drugim rijecima, u stanju je da unisti sve ili dio poruka na phpBB. Google je vec reagovao tako da virus vise nemoze koristiti njihov search engine ali phpBB jos uvijek nije zasticen dok se ne zakrpi. Savjetijem vam da ako nista zakrpite vas phpBB forum ukoliko to niste vec uradili.
Ah ja, virus se zove Santy.
Ah ja, virus se zove Santy.
-
BigusDickus
De sad ne pokusavaj da izgladis stvari...
...receno je cetnicki hackeri i to je tako...i nikako drugacije...'ter im cetnicku... 
- manijak1
Najbolje je bez Santy pa sad
ne dirajte partizane .
-
BigusDickus
Moze bilo koja kombinacija...ali mater ostaje i tacka...
(s'eba mi se najdraza tema
...zadnje im bilo...
)
(s'eba mi se najdraza tema
-
BigusDickus
Zar je potrebno pogadjati...bug wrote:smijemo li pogadjati koja?
-
violentjack
Kakav virus..hackerBigusDickus wrote:De sad ne pokusavaj da izgladis stvari......receno je cetnicki hackeri i to je tako...i nikako drugacije...'ter im cetnicku...
-
Jeff
Da i ja sam citao nesto o virusu koji napada php BB forume medjutim Bosnjacki Front kao i ovaj forum prije je dobio novog admina tako da se ipak ne radi o virusu nego o ljudskom virusu.
decki ja sam novi admin
Poenta je sto tip i na ovom i na BF forumu je uletio u admin podrucje sto znaci ima sve ovlasti pa cak moze mjenjati passworde od korisnika,email itd.
Izgleda da nam je to tehnicka sluzba
sarajevo-x zaboravila saopstiti?
decki ja sam novi admin
Poenta je sto tip i na ovom i na BF forumu je uletio u admin podrucje sto znaci ima sve ovlasti pa cak moze mjenjati passworde od korisnika,email itd.
Izgleda da nam je to tehnicka sluzba
-
Sarajevska Princeza
Pisali su i pod mojim nikom.
Password mi nisu dirali. Email je svakako bio listovan. Ako idete na to da sto vise uplasite clanove - ne vjerujem da je napad bio te vrste.
Cetnici su jednostavno brisali Topike i to je to.
Cetnici su jednostavno brisali Topike i to je to.