Kakva veza, ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hocunecu

#101 Re: Kakva veza, ba?

Post by hocunecu »

suprotno od emancipiCirana :razz: je zatucana ili zaostala,rekla bih :roll: :D

E,jesu li ove zene iz uvodnog posta to :?

Harisov post je jako dobar,otprilike ti je covjek sve razjasnio :wink:
metal_rules_cura

#102 Re: Kakva veza, ba?

Post by metal_rules_cura »

Hajde sad da skontamo sta znaci emancipovana osoba? :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
*mima*

#103 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

metal_rules_cura wrote:Hajde sad da skontamo sta znaci emancipovana osoba? :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:

Emancipovana zenska treba da se sexa sa svakim koji je pozudno pogleda.
hocunecu

#104 Re: Kakva veza, ba?

Post by hocunecu »

.........i da ne postavlja pitanja :oops: to je kljucno :evil:
*mima*

#105 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Ma kakva pitanja.................najbolje joj je da suti.
*mima*

#106 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Her Flick wrote:sto se mima upecala na temu
jel te to haman zbario

Zar ti nisam rekla da sam pobornik sexa na nevidjeno......wooooow.....kako me to pali....
*mima*

#107 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Eto vidis.........ja volim sex i ja sad laka roba......ccccccc
bice_bice

#108 Re: Kakva veza, ba?

Post by bice_bice »

karanana wrote:reci mi, koji je tvoj prosjek, u danima, sedmicama, mjesecima, od upoznavanja do sexa? i jeli govoris o sarajevu? i o kojem broju zena (primjerku) govorimo?
koja slucajnost da ovo pitas, zipa avatara :-)
Klodovik

#109 Re: Kakva veza, ba?

Post by Klodovik »

metal_rules_cura wrote:Hajde sad da skontamo sta znaci emancipovana osoba? :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
Pa, to se zna. Osoba koja je napunila (obično) 18 godina i nad kojom više ne skrbe roditelji.
*mima*

#110 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Her Flick wrote:
mima wrote:Eto vidis.........ja volim sex i ja sad laka roba......ccccccc
pa rekla si da si pobornik sexa na nevidjeno
a drugacije bi shvatio da si samo rekla da volis sex
volim ga i ja ali nisam laka roba :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A bil meni dao?
seln

#111 Re: Kakva veza, ba?

Post by seln »

mima wrote:
seln wrote:
mima wrote:seln.......sta mislis da ti dodje par likova i kazu.....woooow....kakvu sam noc proveo sa tvojom zenom.....kakav je to sex bio.....

Bez ljutnje molim te.
Rekao bih "cestitamo, macak" i otisao da predam tuzbu za razvod. ko se tarlaha okolo, mora biti svjestan i rizika i posljedica.

Ne mislim da se to desilo u braku.....nego da je to bilo prije braka.
Prije braka? Pa unajmio bih detektiva da to ispita i tako to.....moze li biti da imas nekih psihickih problema?
Ili zagovaras da zena moze uci u brak samo kao djevica? I kako neko moze provesti noc SA MOJOM ZENOM, ALI PRIJE BRAKA??
Loulou

#112 Re: Kakva veza, ba?

Post by Loulou »

Ovo je tačno:
mima wrote:...za dobar sex je potrebno mnogo vise.
Ali je tačno i ovo:
seln wrote:... da je za dobar seks potreban samo napaljen muskarac i napaljena zena.
*mima*

#113 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Pa haj kad si navalio....kad se vidimo?
seln

#114 Re: Kakva veza, ba?

Post by seln »

metal_rules_cura wrote:Kakve veze emancipacija zene ima sa njenim licnim shvatanjem veza, seksa? Nikakve, po meni. Ako sam dobro povezala, ako je zena spremna na seksanje za jednu noc to ulazi, izmedju ostalog, u njenu biografiju emancipovane? :lol: :lol: :lol:
Hajmo jos jednom za prvacice: ovo je podforum lj&s. o ostalim aspektima emancipacije mozemo na ostalim podforumima.
*mima*

#115 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

seln wrote:

Prije braka? Pa unajmio bih detektiva da to ispita i tako to.....moze li biti da imas nekih psihickih problema?
Ili zagovaras da zena moze uci u brak samo kao djevica? I kako neko moze provesti noc SA MOJOM ZENOM, ALI PRIJE BRAKA??

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A koji je tvj problem? Jel to nema vise sexa kao nekad?
*mima*

#116 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Her Flick wrote:
mima wrote:Pa haj kad si navalio....kad se vidimo?
aaaa hoces li mi dati mace da se igram snjom

Obecala sam ti.
Loulou

#117 Re: Kakva veza, ba?

Post by Loulou »

A što je tek ovo istina:
sinus wrote:Šta hoću da kažem večina nas muškaraca kada prvi put vidi ženu koja mu se dopada,koja je zgodna, izazovna, u glavnom koja ga privlači sigurno ne pomisli joj kako bih ja sa njom šetao po mjesečini, ili brao ljubičice...da li ona volontira u staračkom domu, i da li voli malu djecu ili nešto slično...Već prvo i osnovno što nas vodi je sexualni nagon :D
itekako!
x0z0y0

#118 Re: Kakva veza, ba?

Post by x0z0y0 »

Hmmmm
Odmah na pocetku..nemam nista protiv postavljaca teme niti uopce teme.

Citam komentare i nikako da "pofatam" misljenje ovog postavaca..

Citiracu par konradiktornosti
seln wrote: Mislim, svi pricaju o emancipaciji zena, koje su postale neovisne i takodje rade stvari samo zbog cejfa, no ja sam uvijek poslije one night standa (ili ponovljenih ronilackih aktivnosti) imao problema da objasnim doticnima da je "to bilo to" i da nemam daljih namjera. Jednom sam natrcao na neku raspustenicu koja je imala iskljucivo one night stands, ali bila je debela i tako odvratno arogantna da bih radije zivio u celibatu.
Dakle, sta je sa tim emancipiranim zenama?
ipak, mislim da bi cure trebale biti nacisto sa sobom sta zele...cejf, vezu, brak..
da sam ja zensko i da zelim vezu, ne bih se dao tako brzo i za vrijeme prekoitalnog vodanja bih preispitao namjere druge strane.
Ne znam sta smatram pod emancipacijom, termin nisam ja izmislio, ali ga svaka wannabe emancipovana izrabljuje ko labello i spremna je iskopati oci sagovorniku koji u to posumnja. Kad zena spava s muskarcem jer je i ona to htjela, onda je emancipovana....zvrcka je u tome sto mnoge spavaju s muskarcima samo zato da bi se dopale i zakacile za nekoga. I tesko mi je da prihvatim da zena koja daje svakome ko pita a nudi ko ne pita ima veze sa emancipacijom, prije ce biti da je nimfomanka.
dakle do ovo posta sve ok..a onda ..ili mu je neko "mazno" nik :D ali nas vrli khm igrac :D bivsi da naglasim pod pritiskom koga ili cega ne znamo :D pise ovo :

Tacno je da emancipovan ne znaci gimnastiku sa svakim. Ako se neko oko tebe trudi mjesecima, onda vjerovatno zeli nesto ozbiljnije ili je bas totalni supak.
Nema nista lose u tome i ja sam u jednom postu napisao, da sam zensko, za vrijeme vodanja bih ispitao namjere udvaraca. Samo, ja se nikad nisam trudio oko neke mjesecima, atrud od par dana je normalan za iole bolju curu cak i kad je samo seks u pitanju.

nisam post izrezala...da ne bi bilo izvacim iz konteksta...

kazes da si se trudio sedmicama pa onda kazes da nisi nego par dana..
uopce tvoj trud pokazuje ...bar kod ljudi koji imaju neku dozu normalnog u sebi (ne vrijedjam zaista)..da ti je stalo do te osobe bar na neki nacin..
jedno je kada si uljudan prema nekome...pozdravis popricas...ali drugo je kada se POTRUDIS..SVJESNO potrudis oko nekoga...i apsolutno je nebitan zenin status ...udata slobodna itd...nije tvoje da sudis sta ona treba da ocekuje i kakve bi trebale biti njene norme ponasanja..

e sad..ako ti ovako brzo mijenjas misljenje ...za par strana i da se ne vracam i provjeravam u koliko dugom vremenskom intervalu...kako mozes reci da zene u sustini ( a to je i bit tvog posta) ne znaju sta zele..
saberi se ti sam sa sobom prvo..
*mima*

#119 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Her Flick wrote:

dobro onda se vidimo
samo da ti opet napomene nemoj se puno nadati
mozda kada se izigram sa macom

Ti se pazi......mozda ti se moja maca dopadne pa ne bidnes htio otic.
*mima*

#120 Re: Kakva veza, ba?

Post by *mima* »

Hajmo se onda igrat sa macom......poceli smo da zachatavamo.....i mirci nas ruzi.
opet ja

#121 Re: Kakva veza, ba?

Post by opet ja »

podforum za kucne ljubimce je na drugom mjestu :D
Loulou

#122 Re: Kakva veza, ba?

Post by Loulou »

seln wrote:Drugo, bilo je zena sa obavezom ( u vezi, vjerena, udata) oko kojih sam se trudio nedeljama, ali valjda se podrazumijeva da smo oboje zeljeli samo seks, a ne mijenjanje partnera "on fly".
Zašto bi se bilo šta "podrazumijevalo"? Ako je tebi to bio cilj, zašto "podrazumijevati" da je i njoj?
Osim toga, sigurno si čuo za onu - "Pretpostavka je majka svih zaj**a" :-D

I, zašto to povezivati s mijenjanjem partnera "on the fly"? Ako si joj se ti svidio, automatski pretpostavljaš "mijenja partnere on the fly"?
E, to je ta muška predrasuda....
JThomas

#123 Re: Kakva veza, ba?

Post by JThomas »

odgovor može stati u jednu rečenicu: nisi dovoljno jasno dao do znanja šta hoćeš.

i žene i muškarce preprečesto misle da druga strana čita njihove misli...
seln

#124 Re: Kakva veza, ba?

Post by seln »

Compos_Sui wrote:Hmmmm
Odmah na pocetku..nemam nista protiv postavljaca teme niti uopce teme.

Citam komentare i nikako da "pofatam" misljenje ovog postavaca..

Citiracu par konradiktornosti
seln wrote: Mislim, svi pricaju o emancipaciji zena, koje su postale neovisne i takodje rade stvari samo zbog cejfa, no ja sam uvijek poslije one night standa (ili ponovljenih ronilackih aktivnosti) imao problema da objasnim doticnima da je "to bilo to" i da nemam daljih namjera. Jednom sam natrcao na neku raspustenicu koja je imala iskljucivo one night stands, ali bila je debela i tako odvratno arogantna da bih radije zivio u celibatu.
Dakle, sta je sa tim emancipiranim zenama?
ipak, mislim da bi cure trebale biti nacisto sa sobom sta zele...cejf, vezu, brak..
da sam ja zensko i da zelim vezu, ne bih se dao tako brzo i za vrijeme prekoitalnog vodanja bih preispitao namjere druge strane.
Ne znam sta smatram pod emancipacijom, termin nisam ja izmislio, ali ga svaka wannabe emancipovana izrabljuje ko labello i spremna je iskopati oci sagovorniku koji u to posumnja. Kad zena spava s muskarcem jer je i ona to htjela, onda je emancipovana....zvrcka je u tome sto mnoge spavaju s muskarcima samo zato da bi se dopale i zakacile za nekoga. I tesko mi je da prihvatim da zena koja daje svakome ko pita a nudi ko ne pita ima veze sa emancipacijom, prije ce biti da je nimfomanka.
dakle do ovo posta sve ok..a onda ..ili mu je neko "mazno" nik :D ali nas vrli khm igrac :D bivsi da naglasim pod pritiskom koga ili cega ne znamo :D pise ovo :

Tacno je da emancipovan ne znaci gimnastiku sa svakim. Ako se neko oko tebe trudi mjesecima, onda vjerovatno zeli nesto ozbiljnije ili je bas totalni supak.
Nema nista lose u tome i ja sam u jednom postu napisao, da sam zensko, za vrijeme vodanja bih ispitao namjere udvaraca. Samo, ja se nikad nisam trudio oko neke mjesecima, atrud od par dana je normalan za iole bolju curu cak i kad je samo seks u pitanju.

nisam post izrezala...da ne bi bilo izvacim iz konteksta...

kazes da si se trudio sedmicama pa onda kazes da nisi nego par dana..
uopce tvoj trud pokazuje ...bar kod ljudi koji imaju neku dozu normalnog u sebi (ne vrijedjam zaista)..da ti je stalo do te osobe bar na neki nacin..
jedno je kada si uljudan prema nekome...pozdravis popricas...ali drugo je kada se POTRUDIS..SVJESNO potrudis oko nekoga...i apsolutno je nebitan zenin status ...udata slobodna itd...nije tvoje da sudis sta ona treba da ocekuje i kakve bi trebale biti njene norme ponasanja..

e sad..ako ti ovako brzo mijenjas misljenje ...za par strana i da se ne vracam i provjeravam u koliko dugom vremenskom intervalu...kako mozes reci da zene u sustini ( a to je i bit tvog posta) ne znaju sta zele..
saberi se ti sam sa sobom prvo..
Trebala si se javiti na onu temu o glupim trebama, tamo bi bila na pravom mjestu.
Ne objasnjava mi se, jer ti to ipak ne bi shvatila, samo ukratko: mislis li da sam imao samo jednu trebu u zivotu?
A tvoji pokusji da nadjes neke kontradiktornosti su samo povrijedjena zenska sujeta i nista vise. Ako neko ima vremena i zivaca, neka ti objasni, mada sumnjam da ce uspjeti.
seln

#125 Re: Kakva veza, ba?

Post by seln »

Loulou wrote:
seln wrote:Drugo, bilo je zena sa obavezom ( u vezi, vjerena, udata) oko kojih sam se trudio nedeljama, ali valjda se podrazumijeva da smo oboje zeljeli samo seks, a ne mijenjanje partnera "on fly".
Zašto bi se bilo šta "podrazumijevalo"? Ako je tebi to bio cilj, zašto "podrazumijevati" da je i njoj?
Osim toga, sigurno si čuo za onu - "Pretpostavka je majka svih zaj**a" :-D

I, zašto to povezivati s mijenjanjem partnera "on the fly"? Ako si joj se ti svidio, automatski pretpostavljaš "mijenja partnere on the fly"?
E, to je ta muška predrasuda....
Vidi, nemam nista protiv toga da ga umetnem zenama koje varaju momke ili muzeve (dok sam bio solo, naravno), ali volim ciste racune. Ako je ta zena ili djevojka zadovoljna svojom vezom, nema potrebe da vara momka ili muza. Ako nije, neka fino prekine vezu ili neka se razvede, pa onda nek trazi partnera za vezu. No, vecina nezadovoljnih ostaje u vezi, po sistemu "bolje uhljup u ruci nego macho na grani", a neke povremeno iznose robu na trznicu (potajno, naravno) i nadaju se da ce se neko upecati i da ce promjena biti "on fly". Vec sam rekao na politici da ne volim miseve.
Post Reply