Sai ponosim se tobomSaian wrote:ja josh chekam, e Lija obavljeno ono![]()
i istu noc i preboljeno
Kako znate da ste preboljeli? (ljigavo)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zlays
#28 Smijesno
Inace "klin se klinom izbija" i to je istina!

Tipicno zenski odgovor!
Smijesno
Tipicno zenski odgovor!
Smijesno
- pitt
Drogonja......Saian wrote:ma friends geschikt obavljeno zaboravih reciLisac wrote:Sai ponosim se tobomSaian wrote:ja josh chekam, e Lija obavljeno ono![]()
i istu noc i preboljeno
i ...friends or foes?
![]()
![]()
, joj evo opet sam sebe s nogu oborio
![]()
- pitt
Slazem se sa teorijom samo u praktikovanju tog genocida nad sivim celijama se razilazimoLisac wrote:pitte, neki jednostavno imaju guzhvu u glavi. znash da je zajebano kad imash isuvishe sivih chelija. morash im nekako dohakati kako bi onima shto ostanu dao moguchnost da blistaju![]()
alkoholicharu
- pitt
Sai je jos mlad pa experimentise da nadje naciin za sistematsko unistavanje koji njemu najbolje pashe. ....bas kao sto smo i mi radili nekada. Ja se samo drzim sistematskog potopa...mada nekad (vrlo vrlo rijetko) primjenim i gasnu komoru.Lisac wrote:ne razilazimo se![]()
samo su neki raznolikiji i mashtovitiji u iznalazhenju nachina da izadju na kraj sa samim sobom
![]()
sai je recimo izvrstan u kombiniranju metoda
![]()
- Saian
Sai - Dj Turbo MixLisac wrote:ne razilazimo se![]()
samo su neki raznolikiji i mashtovitiji u iznalazhenju nachina da izadju na kraj sa samim sobom
![]()
sai je recimo izvrstan u kombiniranju metoda
![]()
-
tigris
La_Forge wrote:... ne znam samo što je to toliki razlog za sreću...
pa razlog je da sam ipak na vrijeme skontala jer je brak bio na pomolu pa zato............znam da je cudno i ono u sta sam gledala al sam pocela jako malda sa njim sa 17 pa nisam ni sebe poznavala a kamoli njega....
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:Napustila sam momka nakon 7 godina veze i osjecam se prokleto dobro,i srce i razum govore isto da on nije za mene, nemam ni najmanje sumnje u svoju odluku,nemam sta da prebolim
-
La_Forge
imam prijatelja koji je nako 7 godina raskinuo sa djevojkom...
sjeo jedan dan sa mnom i kaže mi onako lagano..."ja raskino, nije to ono pravo, ni za mene a ni za nju itd.."
naravno mene je to šokiralo i pojme nemam kako bi sam postupio u sličnoj situaciji.... ali svaka čast onome ko se odluči i tu odluku sprovede u djelo, svakako...
ipak, koliko je to "trnutak sreće i radosti" ne znam...
dugo je to vremena, kako god da ti je bilo ...
sjeo jedan dan sa mnom i kaže mi onako lagano..."ja raskino, nije to ono pravo, ni za mene a ni za nju itd.."
naravno mene je to šokiralo i pojme nemam kako bi sam postupio u sličnoj situaciji.... ali svaka čast onome ko se odluči i tu odluku sprovede u djelo, svakako...
ipak, koliko je to "trnutak sreće i radosti" ne znam...
dugo je to vremena, kako god da ti je bilo ...