Kako zivimo od prvog do prvog

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
QPR

#1 Kako zivimo od prvog do prvog

Post by QPR »

Znam da je jako tesko za "obicnu" raju da sastave kraj sa krajem ali ako neko zna kako da od 150 KM muz i zena prezive od prvog do prvog a da sve racune plate tako da drzavi nista ne duguju.Racune treba platiti od tih 150 KM a oni su oko 120 KM.Tako da ostane 30 Km za hranu.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ???? :? :?
zili

Post by zili »

žara i maslačak, puževi samo četvrtkom
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

zili wrote:žara i maslačak, puževi samo četvrtkom
i onda od takvog zivota dobijes bolest cetvrtka kao sto je zili ima :D

ne mozes to sastaviti nikako sa 150 KM!!!!

ko kaze da moze, LAZE!!!!
zili

Post by zili »

kakve su to insinuacije?? (što volim ove za*ebane riječi) :D

ok, sad ozbiljno, i ja se često pitam kako ljudi žive i uopšte mi nije jasno, a još manje mi je jasno kako tako očajni do sad nisu srušili vladu.
QPR

Post by QPR »

zili wrote:kakve su to insinuacije?? (što volim ove za*ebane riječi) :D

ok, sad ozbiljno, i ja se često pitam kako ljudi žive i uopšte mi nije jasno, a još manje mi je jasno kako tako očajni do sad nisu srušili vladu.
Kako dobro pitanje zasto nije pala vlada mi ili smo ovce (bez uvrede) ili nam se vise i ovaj zivot zgadio pa nemamo volje nizasta.
Ali je cinjenica da nas sisaju i struzu kako hoce a mi blejimo(opet bez uvrede).
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

QPR wrote:
zili wrote:kakve su to insinuacije?? (što volim ove za*ebane riječi) :D

Kako dobro pitanje zasto nije pala vlada mi ili smo ovce (bez uvrede) ili nam se vise i ovaj zivot zgadio pa nemamo volje nizasta.
Ali je cinjenica da nas sisaju i struzu kako hoce a mi blejimo(opet bez uvrede).
Niko se ne nalazi uvrijedjen...to je cista istina...
Image ja priznajem OVCA sam :D

u kineskom horoskopu :D
obicna

Post by obicna »

Divim se tim ljudima.
black

Post by black »

mIRCerko vjeruj da ne lazu , jer sam osjetio na svojoj kozi
cowboy

Post by cowboy »

Puno raje zivi na rubu egzistencije, ali ce ti to rijetko ko priznati. Bez obzira koliko siromasan, uvijek ti ostaje ponos, radi kojeg krijes svoju socijalnu situaciju. Mnogo ljudi u zgradi gdje su mi roditelji zive kao sjenke, nit' se vide nit' se cuju, kad ih vidim u haustoru, jedva ih prepoznam. Kako zive? Bog dragi zna, naprave grah corbu pa je jedu 10 dana, pa naprave grah corbu opet, i tako unedogled. Mozes otici i u javnu kuhinju, ima ih vise po gradu, pa ces da vidis koliko ljudi tamo dolazi, e, mnogi od tih su oni koji zive od 150 maraka mjesecno. U sustini, ako se dobro zagledas, ljude koji jedva sastavljaju kraj s krajem mozes primjetiti posvuda.
Corto M.

Post by Corto M. »

OSOBA KOJA ZELI DA PROMJENI SITUACIJU NADJE NACIN
OSOBA KOJA NE ZELI DA PROMJENI SITUACIJU NADJE IZGOVOR.
Gazz

#11 Re: Kako zivimo od prvog do prvog

Post by Gazz »

QPR wrote:Znam da je jako tesko za "obicnu" raju da sastave kraj sa krajem ali ako neko zna kako da od 150 KM muz i zena prezive od prvog do prvog a da sve racune plate tako da drzavi nista ne duguju.Racune treba platiti od tih 150 KM a oni su oko 120 KM.Tako da ostane 30 Km za hranu.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ???? :? :?
oj Boze :sad: :roll: :sad: ne mogu da vjerujem :-? :roll: pa 150 KM meni ne moze biti nizasta :-? ja bih definitivno bila negdje 2 metra ispod :roll: ne daj mi Boze :roll: a sve nesto kontam da je ovo mozda shala :? :-?

:(
QPR

#12 Re: Kako zivimo od prvog do prvog

Post by QPR »

Gazz wrote:
QPR wrote:Znam da je jako tesko za "obicnu" raju da sastave kraj sa krajem ali ako neko zna kako da od 150 KM muz i zena prezive od prvog do prvog a da sve racune plate tako da drzavi nista ne duguju.Racune treba platiti od tih 150 KM a oni su oko 120 KM.Tako da ostane 30 Km za hranu.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ???? :? :?
oj Boze :sad: :roll: :sad: ne mogu da vjerujem :-? :roll: pa 150 KM meni ne moze biti nizasta :-? ja bih definitivno bila negdje 2 metra ispod :roll: ne daj mi Boze :roll: a sve nesto kontam da je ovo mozda shala :? :-?

:(
Kamo srece da je sala
Pravda30

Post by Pravda30 »

.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ????
Sto da ne.. ili konkretnije zasto se ne baviti uzgajanjem puzevima. To je vrlo unosan posao a za koji ne trebaju ogromne investicije.Jedan odredni dio osoba se poceo baviti tim biznisomi u BIH. Imam poznanika(dalja familija ) koji se bave tim.

a ima onih koji idu jos i dalje od toga...

Uzgajanje "ptica trkacica"

http://gorazde.info/comm/articles/index.php?artid=108
Post Reply