Kako zivimo od prvog do prvog
-
QPR
#1 Kako zivimo od prvog do prvog
Znam da je jako tesko za "obicnu" raju da sastave kraj sa krajem ali ako neko zna kako da od 150 KM muz i zena prezive od prvog do prvog a da sve racune plate tako da drzavi nista ne duguju.Racune treba platiti od tih 150 KM a oni su oko 120 KM.Tako da ostane 30 Km za hranu.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ????

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
i onda od takvog zivota dobijes bolest cetvrtka kao sto je zili imazili wrote:žara i maslačak, puževi samo četvrtkom
ne mozes to sastaviti nikako sa 150 KM!!!!
ko kaze da moze, LAZE!!!!
-
QPR
Kako dobro pitanje zasto nije pala vlada mi ili smo ovce (bez uvrede) ili nam se vise i ovaj zivot zgadio pa nemamo volje nizasta.zili wrote:kakve su to insinuacije?? (što volim ove za*ebane riječi)![]()
ok, sad ozbiljno, i ja se često pitam kako ljudi žive i uopšte mi nije jasno, a još manje mi je jasno kako tako očajni do sad nisu srušili vladu.
Ali je cinjenica da nas sisaju i struzu kako hoce a mi blejimo(opet bez uvrede).
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Niko se ne nalazi uvrijedjen...to je cista istina...QPR wrote:Kako dobro pitanje zasto nije pala vlada mi ili smo ovce (bez uvrede) ili nam se vise i ovaj zivot zgadio pa nemamo volje nizasta.zili wrote:kakve su to insinuacije?? (što volim ove za*ebane riječi)![]()
ok, sad ozbiljno, i ja se često pitam kako ljudi žive i uopšte mi nije jasno, a još manje mi je jasno kako tako očajni do sad nisu srušili vladu.
Ali je cinjenica da nas sisaju i struzu kako hoce a mi blejimo(opet bez uvrede).
ja priznajem OVCA sam u kineskom horoskopu
-
cowboy
Puno raje zivi na rubu egzistencije, ali ce ti to rijetko ko priznati. Bez obzira koliko siromasan, uvijek ti ostaje ponos, radi kojeg krijes svoju socijalnu situaciju. Mnogo ljudi u zgradi gdje su mi roditelji zive kao sjenke, nit' se vide nit' se cuju, kad ih vidim u haustoru, jedva ih prepoznam. Kako zive? Bog dragi zna, naprave grah corbu pa je jedu 10 dana, pa naprave grah corbu opet, i tako unedogled. Mozes otici i u javnu kuhinju, ima ih vise po gradu, pa ces da vidis koliko ljudi tamo dolazi, e, mnogi od tih su oni koji zive od 150 maraka mjesecno. U sustini, ako se dobro zagledas, ljude koji jedva sastavljaju kraj s krajem mozes primjetiti posvuda.
-
Gazz
#11 Re: Kako zivimo od prvog do prvog
oj BozeQPR wrote:Znam da je jako tesko za "obicnu" raju da sastave kraj sa krajem ali ako neko zna kako da od 150 KM muz i zena prezive od prvog do prvog a da sve racune plate tako da drzavi nista ne duguju.Racune treba platiti od tih 150 KM a oni su oko 120 KM.Tako da ostane 30 Km za hranu.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ????![]()
-
QPR
#12 Re: Kako zivimo od prvog do prvog
Kamo srece da je salaGazz wrote:oj BozeQPR wrote:Znam da je jako tesko za "obicnu" raju da sastave kraj sa krajem ali ako neko zna kako da od 150 KM muz i zena prezive od prvog do prvog a da sve racune plate tako da drzavi nista ne duguju.Racune treba platiti od tih 150 KM a oni su oko 120 KM.Tako da ostane 30 Km za hranu.Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ????![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem
![]()
pa 150 KM meni ne moze biti nizasta
ja bih definitivno bila negdje 2 metra ispod
ne daj mi Boze
a sve nesto kontam da je ovo mozda shala
![]()
![]()
-
Pravda30
Sto da ne.. ili konkretnije zasto se ne baviti uzgajanjem puzevima. To je vrlo unosan posao a za koji ne trebaju ogromne investicije.Jedan odredni dio osoba se poceo baviti tim biznisomi u BIH. Imam poznanika(dalja familija ) koji se bave tim..Sta treba da se jede, puzevi ili.....Sta ????
a ima onih koji idu jos i dalje od toga...
Uzgajanje "ptica trkacica"
http://gorazde.info/comm/articles/index.php?artid=108