U tom slucaju ja bi volio da ga uhvatim pa da vidi sta je cizma!Fair Life wrote:Ukrao auto, izazvao udes i puškom prijetio policajcuEdin H. wrote:Vec sam ti naveo - klapi auto sa rajom da se provozaju npr. , recimo cisto zezanje.
Znaci treba neki dzukac na njemu da izivljava svoje frustracije, spuca ga cizmom u glavu ili bi on trebao da odgovara na sudu za ono sto je ucinio?
...
Trebalo bi ga milovati, ha ??
Kako zavrse kradljivci auta u Srbiji!
-
jefferson
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
nemoj se bunit onda ako te slucajno roknu kad budes vadio sendvic iz dzepa jer se njima pricinilo da je pistolj
- cyprus
Nemoj se ni ti bunit kad te neko bude upuco, a policajci ne budu reagovali jer nisu bili sigurni da li se radilo o sendviču ili pištolju.karabaja-x wrote:nemoj se bunit onda ako te slucajno roknu kad budes vadio sendvic iz dzepa jer se njima pricinilo da je pistolj
-
Leonid Breznjev
ako vas roknu, necete se ni jedan buniti..

-
New York
Za Edin-a H.:
Za stvari kao sto su pokusaj ubistva ili silovanje po zakonu u 99% zemalja svijeta predvidjena je upotreba ubojne moci vatrenog oruzja, ili ti sto bi kolege na engleskom rekli "use of deathly physical force".( Znam jer mi je to struka)
Za ovaj prestup batinanje je dovoljno, da se prekrsioci trenutno onesposobe, savladaju i lise slobode. Svaka cast "milicijo".
Za stvari kao sto su pokusaj ubistva ili silovanje po zakonu u 99% zemalja svijeta predvidjena je upotreba ubojne moci vatrenog oruzja, ili ti sto bi kolege na engleskom rekli "use of deathly physical force".( Znam jer mi je to struka)
Za ovaj prestup batinanje je dovoljno, da se prekrsioci trenutno onesposobe, savladaju i lise slobode. Svaka cast "milicijo".
- Amsterdammer
Meni nisu htjeli pružiti pomoć na cesti usred noći, a zvao sam auto-moto savez, jer sam iz Bosne... Jebo tu državu...
- Comrad
Podrzavam ovo, u slucaju krivicnih djela obavezno ovako postupati. Nek ubiju boga u njemu, pa ce sljedeci put kad bude krenuo u pohod SIGURNO razmisliti i sjetiti se cizme. Fazon je sto u ovakvim situacijama tesko da mogu nastradati nevini ljudi, eto ja slucajno dosao u tudje auto i pokusavam da ga odvezem, slucajno. 
-
The__Doctor
E sta covjek sve nece procitati cuj ukrade auto onako iz zezancije
Treba to degeneciti bez milosti
Treba to degeneciti bez milosti
- Edin H.
Jadna je ta tvoja strukaNew York wrote:Za Edin-a H.:
To se moze samo primjeniti u slucaju ukoliko su u momentu hapsenja ugrozeni zivoti gradjana ili policajaca koje ucestvuju u hapsenju.
Za Doktora mala skola popularne zabave evropske mladezi:
ta vrsta kradje auta se zove joy riding
A svi se kao zalazete da zivite u Evropi.
Nije neophodno ima alternativa.
Kazu da za Pavelica prakticno nije bilo kriminala niti u Sarajevu, niti u Zagrebu. Pa se malo preispitajte da li ste za demokratiju koja ukljucuje i zastite ljudskih prava i osoba sklonih devijantnom ponasanju ili za ove malo desnije opcije.
Vidjeste li danas protestante koji su se popeli na krov engleskog "Houses of Parliment" da bi protestvovali protiv ekspanzije aerodroma Heathrow-a?
Nesto ne vidjeh da ih je Policija prstom dotakla prilikom hapsenja, nego su jos morali pilu donijeti zato sto se jedna od djevojaka vezala lisicama.
Bas me nesto podsjeti kako je nasa Policija na slican nacin reagovala prema demonstrantima tzv. Sarene revolucije