Imam pitanje o zatvaranju balkona, ako neko ima iskustva u tome. Imam veliki balkon koji izlazi iz dnevne sobe, ali mi je kuhinja vrlo mala i jos gore – u sklopu tako male kuhinje planirali su trpezariju. Dnevni boravak nije dovoljno veliki da bih trpezariju mogla prebaciti tamo, pa mi se namece ideja o zatvaranju balkona. Posto obozavam balkone, sve mozgam kako zatvoriti balkon, ali ga ne zatvoriti ?!
Kako zatvoriti balkon kliznim vratima?
Moderator: anex
- Paccolina
#1 Kako zatvoriti balkon kliznim vratima?
Pozdrav svima!
Imam pitanje o zatvaranju balkona, ako neko ima iskustva u tome. Imam veliki balkon koji izlazi iz dnevne sobe, ali mi je kuhinja vrlo mala i jos gore – u sklopu tako male kuhinje planirali su trpezariju. Dnevni boravak nije dovoljno veliki da bih trpezariju mogla prebaciti tamo, pa mi se namece ideja o zatvaranju balkona. Posto obozavam balkone, sve mozgam kako zatvoriti balkon, ali ga ne zatvoriti ?!
Dosla sam na ideju kliznih vrata, dakle da ne pravim zid, vec samo kliznim PVC vratima pregradim balkon, naravno ostavila bih ogradu. Malo sam surfala i nasla vrlo zanimljivih ideja, ali nigdje cijene – trebam znati nekako okvirno koliko bi to kostalo. Svaki komentar, ideja, informacija na ovu temu je vrlo dobrodosla!
Hvala!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Kako zatvoriti balkon kliznim vratima?
Nisam im bio mušterija, nemam nikakav interes, nego, vidi:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=68209
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=68209
- kamikazo
#3 Re: Kako zatvoriti balkon kliznim vratima?
www.senam-trocal.ba
ja na kući imam 7 njihovih kliznih stijena s roletnama, super stvar ali su poskupe..
ja na kući imam 7 njihovih kliznih stijena s roletnama, super stvar ali su poskupe..