Kako zaštiti auto od krađe?!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Eatpraynlove
#26 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
.
Last edited by Eatpraynlove on 04/08/2013 20:03, edited 1 time in total.
- hopi
#27 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
pa eto astra, recimo ova H i nije toliko atraktivna za krađu, ali ne možeš biti siguran u to, ima i tih dosta, da je moja ja bi barem stavio zeder ili hudini + alarm ili sigurnosni prekidač i bio miran, nije neka prevelika investicija na auto cijene 10-11 hiljadaEatpraynlove wrote:Koja su to auta npr.? Kakvo je stanje s Mazdom i Opelom? 3 i Astra?mayab wrote:Kupite model auta koji nije atraktivan za kradju!
- Danguba
#28 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
platis cuvara. 
-
TheGodfather001
#29 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
Sta reci na ovo...
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... LqDEF9Op-w
Samo ne mogu da se orijentisem koji je ovo dio Sa...
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... LqDEF9Op-w
Samo ne mogu da se orijentisem koji je ovo dio Sa...
- cehaja
#30 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
Ljudi, kakva vam je zastita multilock na mjenjac, od nekog materijala koji se ne moze prepilit ?
- almir1011
#31 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
Neki dan izađe statistika od MUP-a da su dvice u vrhu na listi meta lopova.mayab wrote:Kupite model auta koji nije atraktivan za kradju!
Ne znam bi li se smijao ili plakao kad vidim Golfa 2 starog 25 godina i na njemu lavlja kandža ili nesto tako![]()
Nije li to bizarno? Gdje zivimo u p m ...
-
Fauja Singh
#32 Re: Kako zaštiti auto od krađe?!
Kad kupujem auto uvijek racunam da moram imati bar 1000 KM sa strane za Hudiny, Cobru, skriveni prekidac i zamjenu OBD konektora.
Hudiny se ugradjuje odmah po preuzimanju auta, nema opravdanja tipa te nedjelja je, te slobodan termin za ugradnju tek iduce hefte... ako je vec tako onda imaju lijepo garaze sa videonadzorom po shoping centrima tipa BBI, Robot... pa bolje ga par noci tu ostaviti i platiti nego ga ostaviti golog na ulicnom parkingu.
Poslije toga odmah ugraditi Cobru, naci pouzdanog elektricara za skriveni prekidac i zamjenu OBD konektora...
Mislim da se tad moze mirno spavati osim ako ne vozite neki primjerak auta po koji ce paukom doci, ili da vam naprave sacekusu na semaforu.
Hudiny se ugradjuje odmah po preuzimanju auta, nema opravdanja tipa te nedjelja je, te slobodan termin za ugradnju tek iduce hefte... ako je vec tako onda imaju lijepo garaze sa videonadzorom po shoping centrima tipa BBI, Robot... pa bolje ga par noci tu ostaviti i platiti nego ga ostaviti golog na ulicnom parkingu.
Poslije toga odmah ugraditi Cobru, naci pouzdanog elektricara za skriveni prekidac i zamjenu OBD konektora...
Mislim da se tad moze mirno spavati osim ako ne vozite neki primjerak auta po koji ce paukom doci, ili da vam naprave sacekusu na semaforu.