Ne budali, kakvi suicidna, nije kraj svijeta ako raskines s momkom. Doci ce drugi.bitter_black wrote:ima utjeha u zagrljaju drugih, ali to su one kratke utjehe, a ja nisam taj tip
ma nista ljudi, hvala vam, bit ce kako mi bude sudjeno..ako ne postanem suicidna
Kako vjerovati muskarcu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sofist
#101 Re: Kako vjerovati muskarcu?
- burek_in_space
#102 Re: Kako vjerovati muskarcu?
POstala paranoichna i vratila se onda istom liku?!besana wrote: Pa i postala je paranoicna zahvaljujuci njemu, shto je najgore vidis da vise nijednom musku ne vjeruje, a Bog me ubio ako ima vise od 20. Ubija je u pojam.
Nego da ga ostavi dok je pri pameti i dok mrvu snage ime. A mosh misliti njega, zna shta je muci i umjesto da dubi na glavi ne bi li joj dokazao, da nema VISE drugu, ako je nema, on ni habera, ko da gledam. On misli da je to njen problem.
Jedino opravdanje joj je ako ima 15 godina, a i tada bih se zapitao da li je sve ok s njom ( uz duzhno poshtovanje @bitter_black).
Nego, evo rijeshi nam dileme i reci koliko ti je godina, ako nije tajna?!
-
zelenashica
#103 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Razvuče se tema na 5 strana samo što bi haman tema Kako vjerovati ženi došla i do 10-ak
svi smo mi isti-niko mi nismo isti
Kako njima nemo'š vjerovat' nemoReš ni ženi isto ti je to 
- bitter_black
#104 Re: Kako vjerovati muskarcu?
a dobro, rekoh vam samo dio price..ima tu jos nekih stvari,, ako nista, barem da se tjesim njima
al sto jest-nema vise onih velikih, dugih, sigurnih ljubavi kao sto je nekad bilo
damu nikad ne treba pitati za godine
ali hajde, imam 18 godina 
al sto jest-nema vise onih velikih, dugih, sigurnih ljubavi kao sto je nekad bilo
damu nikad ne treba pitati za godine
-
sofist
#105 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Sto ti je zena sa iskustvom.zelenashica wrote:Razvuče se tema na 5 strana samo što bi haman tema Kako vjerovati ženi došla i do 10-aksvi smo mi isti-niko mi nismo isti
- burek_in_space
#106 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Djevojchice, fali mi josh malo pa da ti caca mogu biti.bitter_black wrote:a dobro, rekoh vam samo dio price..ima tu jos nekih stvari,, ako nista, barem da se tjesim njima![]()
damu nikad ne treba pitati za godineali hajde, imam 18 godina
-
zelenashica
#108 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Hebiga u mladosti bila varana i varala.....sofist wrote:Sto ti je zena sa iskustvom.zelenashica wrote:Razvuče se tema na 5 strana samo što bi haman tema Kako vjerovati ženi došla i do 10-aksvi smo mi isti-niko mi nismo isti
Konacno jedna pametna.
- bitter_black
#109 Re: Kako vjerovati muskarcu?
s njim-lijeepo; bez njega-bezveze nekako :/
ma joooooj, znam ja da sam jos mlada, zivot ispred mene, i da ne treba da se kacim toliko za jednog lika
i pokusala sam ga ostavit, ali nije islo
grrrrrrr
ovo za suicidnost je bila sala samo
ma joooooj, znam ja da sam jos mlada, zivot ispred mene, i da ne treba da se kacim toliko za jednog lika
- tu sam - negdje
#110 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Zar ti uopste fali?burek_in_space wrote:Djevojchice, fali mi josh malo pa da ti caca mogu biti.bitter_black wrote:a dobro, rekoh vam samo dio price..ima tu jos nekih stvari,, ako nista, barem da se tjesim njima![]()
![]()
Na koliko sam baniran?
- burek_in_space
#111 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Fali, fali...josh kako.tu sam - negdje wrote: Zar ti uopste fali?![]()
Na koliko sam baniran?
Ali, poshto sam merhametli vecheras, samo mjesec dana Banovica.
-
zelenashica
#112 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Curice draga(nadam se da se ne ljutiš na tetu zelenubitter_black wrote:s njim-lijeepo; bez njega-bezveze nekako :/
ma joooooj, znam ja da sam jos mlada, zivot ispred mene, i da ne treba da se kacim toliko za jednog likai pokusala sam ga ostavit, ali nije islo
grrrrrrr
nego diži se i razguli...ima za tebe pored njega još stvari za vidjeti,probati,uživati.....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#113 Re: Kako vjerovati muskarcu?
BItter, nije ni prvi ni zadnji.
Opet to je nekako ponasanje i razmisljanje koje je manje vise tipicno za tvoje godine.
Nisam ja nesto puno starija od tebe, ali znala sam i ja nekada tako misliti.
Helem, da skratim, za nekoliko godina ces se smijati ovome svemu, vjeruj mi.

Opet to je nekako ponasanje i razmisljanje koje je manje vise tipicno za tvoje godine.
Nisam ja nesto puno starija od tebe, ali znala sam i ja nekada tako misliti.
Helem, da skratim, za nekoliko godina ces se smijati ovome svemu, vjeruj mi.
- bitter_black
#114 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ne ljutim se naravno, kako i bih, pa ja sam ovdje najmladja
beba mala 
- ladyblue18
#115 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Prica o moderatorima, komentarisanje njihovog rada, i zakljucaka kako je nekome udarila vlast u glavu, nema!
Nisu nikad bile dozvoljene niti ce biti.
A ni offtopica.
Ako se kome nesto ne svidja, nek se obrati administraciji.

Nisu nikad bile dozvoljene niti ce biti.
A ni offtopica.
Ako se kome nesto ne svidja, nek se obrati administraciji.
- ladyblue18
#116 Re: Kako vjerovati muskarcu?
01. Feb. 2010. 00:51 Banned user for reason “nema rasprave niti komentiranja upozorenja od strane moderatora!”
» besana
» besana
- no_crnjak
#117 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ma nekad ne treba vjerovat ni svojim ocima...
...paša samo nek se rimuje Allaha mi dibidus gotiva... xD
...paša samo nek se rimuje Allaha mi dibidus gotiva... xD
-
♥ Julianna ♥
#118 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Samo srijedomMeshtar wrote:A meni, a meni?♥ Julianna ♥ wrote:Ahh pa kako? Fino..mora se vjerovati..ja na prim.vjerujem svom obučaru ili mesaru
-
♥ Julianna ♥
#119 Re: Kako vjerovati muskarcu?
A sad ozbiljno...
Zašto su žene (a i muškarci) opterećeni pitanjem povjerenja? Pa u čemu je onda ljepota veze, ako će vas nagrizati sumnje? Nije mi jasno zašto se ljudi ne opuste i uživaju, pa dok ide-ide. Život je lijep i treba ga iskoristiti. Izlazite, družite se, putujte, isprobavajte novo...a sve ovo je u dvoje je još ljepše. Na svu sreću niko nije Adam, a ni Eva, a vremenom sve dođe na svoje, pa i to da li neko zaslužuje povjerenje.
Neko će reći da ova pamet dođe s godinama, ali ne znam za to. Ja sam uvijek bila ovakva..
U zdravlje.
Zašto su žene (a i muškarci) opterećeni pitanjem povjerenja? Pa u čemu je onda ljepota veze, ako će vas nagrizati sumnje? Nije mi jasno zašto se ljudi ne opuste i uživaju, pa dok ide-ide. Život je lijep i treba ga iskoristiti. Izlazite, družite se, putujte, isprobavajte novo...a sve ovo je u dvoje je još ljepše. Na svu sreću niko nije Adam, a ni Eva, a vremenom sve dođe na svoje, pa i to da li neko zaslužuje povjerenje.
Neko će reći da ova pamet dođe s godinama, ali ne znam za to. Ja sam uvijek bila ovakva..
U zdravlje.
- ladyblue18
#120 Re: Kako vjerovati muskarcu?
♥ Julianna ♥ wrote:A sad ozbiljno...
-
Gospoda Ministarka
#121 Re: Kako vjerovati muskarcu?
E moja ti... 18 godina...bitter_black wrote:a dobro, rekoh vam samo dio price..ima tu jos nekih stvari,, ako nista, barem da se tjesim njima![]()
Prvi put kad sam se zaljubila, izlevatio me postenski... nakon 3 mjeseca saznam da on pored mene ima vezu od 3 godine
Na kraju te prode sve sto si osjecala prema njima, zaboravis sve... bitno je samo da ti na kraju ostanes sposobna da i dalje volis i vjerujes pravom muskarcu kad se pojavi s iskrenim namjerama.
- Don Quixote
#122 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Jbt, vise ne sjecam ni imena nekih od njih...
A od nekih su ostale samo izblijedjeli likovi u sjenci sjecanja... Bez pripadujecih im odrednica za mjesto i vrijeme... A o emocijama da i ne govorim... Kao sjecanje na davno pogledani ljubavni film iz ranih 70-tih...
Jbt, stari se!
A kakve i kolike su to ljubavi bile....
-
Gospoda Ministarka
#123 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Stari se... mozes to reci na glas
U tom trenutku dok su trajale su bile najvece... sad kad pogledam da li zato sto je vrijeme ucinilo svoje ili neke druge emocije shvatam da i nisu bile to sto sam mislila... zaludenost, neka mala zaljubljenost... sve to covjek preraste.
Neki dan se sjetim... kad mi je taj neko prvi put ljubio vrat i ramena (to je bilo najdalje sto se islo sa 18)... ohh kakav je to osjecaj bio... i sad to osjecam... sjecam se toga ne zbog njega vec zbog sebe... tad sam prvi put spoznala neke osjecaje...
U tom trenutku dok su trajale su bile najvece... sad kad pogledam da li zato sto je vrijeme ucinilo svoje ili neke druge emocije shvatam da i nisu bile to sto sam mislila... zaludenost, neka mala zaljubljenost... sve to covjek preraste.
Neki dan se sjetim... kad mi je taj neko prvi put ljubio vrat i ramena (to je bilo najdalje sto se islo sa 18)... ohh kakav je to osjecaj bio... i sad to osjecam... sjecam se toga ne zbog njega vec zbog sebe... tad sam prvi put spoznala neke osjecaje...
- Don Quixote
#124 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Sav sam se najezio!

-
Slovka
#125 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Pa nema oprobanog recepta.bubica80 wrote:Pozdrac imam pitanje za cure koje su vec jednom opekle "srce"...na koji nacin vjerovati muskarcima kada kazu da vas vole poslije kratkog vremena?
...
A baš bi bilo idealno da je dovoljno, ne znam, poslati ga da donese zlatno runo, meduzinu glavu ili kilo rumenih jagodica sa planinskih obronaka Švicarske , i gotovo prošao je "vjerujem ti" test
Ako odlučiš da vrijedi, provedi vrijeme s njim, uloži emocije, pažnju i vrijeme i odvagaj vodi li to igdje i uživaš li u svemu tome.
Nema garancije. Ja je nisam dobila ni za zadnji mikser...jbg.