Kako vjerovati muskarcu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bubica80
#1 Kako vjerovati muskarcu?
Pozdrac imam pitanje za cure koje su vec jednom opekle "srce"...na koji nacin vjerovati muskarcima kada kazu da vas vole poslije kratkog vremena?Naime ja sam sama vec par mjeseci i u mom zivotu pojavio se momak koji mi obecava i govori da je sve to proslost i da me voli ali ja mu ,nekako ne vjerujem...pametan je i bojim se da me ne povrijedi ili da jednostavno ne ode...zaista sam patila u proslosti i ne bih jos jedan "ljbavni corsokak"...hvala:(
-
Gospoda Ministarka
#2 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Da li je dobar i posten covjek???
A kako vjerovati muskarcu to mozes samo ti da znas, jer ti sa njim provodis vrijeme a ne mi sa foruma.
A kako vjerovati muskarcu to mozes samo ti da znas, jer ti sa njim provodis vrijeme a ne mi sa foruma.
- bubica80
#3 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Pa cini mi se da jeste...ali musko je musko:(Gospoda Ministarka wrote:Da li je dobar i posten covjek???
-
Gospoda Ministarka
#4 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Muskarci su iskreniji i emotivniji od zena.bubica80 wrote:Pa cini mi se da jeste...ali musko je musko:(Gospoda Ministarka wrote:Da li je dobar i posten covjek???
Jedino mozes vjerovati svom srcu sta ti kaze, ali pogledaj kakav je covjek i sta njegovi prijatelji kazu o njemu.
Takoder, jako bitna stvar su prethodne veze.
-
TM_AGENT
#5 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Muškarci to nikada ne govore prvi (bar ne iskreno i s dobrom namjerom), pogotovo nakon tako kratkog perioda.bubica80 wrote:Pozdrac imam pitanje za cure koje su vec jednom opekle "srce"...na koji nacin vjerovati muskarcima kada kazu da vas vole poslije kratkog vremena?Naime ja sam sama vec par mjeseci i u mom zivotu pojavio se momak koji mi obecava i govori da je sve to proslost i da me voli ali ja mu ,nekako ne vjerujem...pametan je i bojim se da me ne povrijedi ili da jednostavno ne ode...zaista sam patila u proslosti i ne bih jos jedan "ljbavni corsokak"...hvala:(
Hm, jedino ako je tvoj muškarac izuzetak koji potvrđuje pravilo...
-
callmethebreeeze
#6 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ako nece da lize ne vjeruj mu!
i nemoj nikada generalizovati.

- tu sam - negdje
#7 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?
p.s. ne bih se slozio sa Gosp. Ministarkom sto ce tice iskrenosti...
- Cholina_Lokica
#8 Re: Kako vjerovati muskarcu?
callmethebreeeze wrote:ako nece da lize ne vjeruj mu!
![]()
od sad pa nadalje i ubuduce osnovni kriterij
-
Bušman
#9 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Hmmm, sto smo zarazeni predrasudama... Da li ja sad smijem reci da su sve zene sponzoruse/kurve samo zato sto poznajem odredjen broj takvih djevojaka?
Jesi li ti kurva?
E hajd sad promijeni taj nacin razmisljanja i daj momku sansu. Bez rizika nema profita
Jesi li ti kurva?
E hajd sad promijeni taj nacin razmisljanja i daj momku sansu. Bez rizika nema profita
- bubica80
#10 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ne znam zasto bi onda lagao jer nije mu u interesu takav odnos...stvren na lazi i manipulaciji..on je tih i povucen ali dobar momak ..no ja mu ne mogu vjerovati ili ne znam kako?Ne zelim emocionalnu ovisnost o njemu niti bilo kome a sklona sam tom fatalizmu...zelim samo naci mjeru???Nisam sponorusa nemoj vrijedjati...TM_AGENT wrote:Muškarci to nikada ne govore prvi (bar ne iskreno i s dobrom namjerom), pogotovo nakon tako kratkog perioda.bubica80 wrote:Pozdrac imam pitanje za cure koje su vec jednom opekle "srce"...na koji nacin vjerovati muskarcima kada kazu da vas vole poslije kratkog vremena?Naime ja sam sama vec par mjeseci i u mom zivotu pojavio se momak koji mi obecava i govori da je sve to proslost i da me voli ali ja mu ,nekako ne vjerujem...pametan je i bojim se da me ne povrijedi ili da jednostavno ne ode...zaista sam patila u proslosti i ne bih jos jedan "ljbavni corsokak"...hvala:(
-
Gospoda Ministarka
#11 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Hmmm... nepoznajes dovoljno zene...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
Iz kojih sve razloga zene ostanu u vezi ili udu u vezu ... ma nemam ti sta pricati odi na temu sexualni problemu
Bubice, koliko ste u vezi? I kakav odnos imate? Da li ste vec "konzumirali" vezu
- tu sam - negdje
#12 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Uhhh, mislim da ih bolje poznajem nego sto i sam mislim...Gospoda Ministarka wrote:Hmmm... nepoznajes dovoljno zene...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
Iz kojih sve razloga zene ostanu u vezi ili udu u vezu ... ma nemam ti sta pricati odi na temu sexualni problemu
Zadnje dvije su me tako "opekle" (posebno posljednja), da ni dan danas ne mogu doci sebi. Ali isto tako mi je najbolja kolegica nabasala na kretena, koji je petljao i varao da bi covjek mogao roman napisat' o njemu...
-
walkabout
#13 Re: Kako vjerovati muskarcu?
nikada ne vjeruj mushkarcu koji lazhe ... 
- bubica80
#14 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Zajedno smo od prije Nove Godine ,dakle nekoliko sedmica...ne to je rekao u nekom zanosu isada imam osijecaj da se i on "opekao" ,da je prerano za to...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
- bubica80
#15 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Ne nismo ali to je ok po njemu...Gospoda Ministarka wrote:Hmmm... nepoznajes dovoljno zene...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
Bubice, koliko ste u vezi? I kakav odnos imate? Da li ste vec "konzumirali" vezu
- tu sam - negdje
#16 Re: Kako vjerovati muskarcu?
bubica80 wrote:Zajedno smo od prije Nove Godine ,dakle nekoliko sedmica...ne to je rekao u nekom zanosu isada imam osijecaj da se i on "opekao" ,da je prerano za to...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
- bubica80
#17 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Ne nismo ali to je ok po njemu...Gospoda Ministarka wrote:Hmmm... nepoznajes dovoljno zene...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
- tu sam - negdje
#18 Re: Kako vjerovati muskarcu?
jesi li ti sigurna da je to musko?bubica80 wrote:Ne nismo ali to je ok po njemu...Gospoda Ministarka wrote:Hmmm... nepoznajes dovoljno zene...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
-
TM_AGENT
#19 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Nije bila uvreda, sorry.bubica80 wrote:ne znam zasto bi onda lagao jer nije mu u interesu takav odnos...stvren na lazi i manipulaciji..on je tih i povucen ali dobar momak ..no ja mu ne mogu vjerovati ili ne znam kako?Ne zelim emocionalnu ovisnost o njemu niti bilo kome a sklona sam tom fatalizmu...zelim samo naci mjeru???Nisam sponorusa nemoj vrijedjati...TM_AGENT wrote:Muškarci to nikada ne govore prvi (bar ne iskreno i s dobrom namjerom), pogotovo nakon tako kratkog perioda.bubica80 wrote:Pozdrac imam pitanje za cure koje su vec jednom opekle "srce"...na koji nacin vjerovati muskarcima kada kazu da vas vole poslije kratkog vremena?Naime ja sam sama vec par mjeseci i u mom zivotu pojavio se momak koji mi obecava i govori da je sve to proslost i da me voli ali ja mu ,nekako ne vjerujem...pametan je i bojim se da me ne povrijedi ili da jednostavno ne ode...zaista sam patila u proslosti i ne bih jos jedan "ljbavni corsokak"...hvala:(
A sta kaze horoskop ?:)
Treca opcija su problemi u prethodnim vezama (ako je imao nesto tipa prava veza) ili fakat nije imao duze vezu a tako silno zeli da s tobom odrzi vezu pa na taj nacin ti vec daje do znanja koliko mu znacis.
- bubica80
#20 Re: Kako vjerovati muskarcu?
zar datu sam - negdje wrote:bubica80 wrote:Zajedno smo od prije Nove Godine ,dakle nekoliko sedmica...ne to je rekao u nekom zanosu isada imam osijecaj da se i on "opekao" ,da je prerano za to...tu sam - negdje wrote:Pa bubice80 (znam da je pitanje za cura, ali posto smo generacija...) koliko ste vec zajedno? Smijesno mi je kad ti nakon 5-10 dana vec kaze da te voli... mozda mu se svidjas i simpatise te, ali da te voli!?![]()
-
Gospoda Ministarka
#21 Re: Kako vjerovati muskarcu?
E jbg, daj mu sto prije pa ako i poslje sexa to kaze onda te stvarno voli
To sto je rekao da te voli tako rano nije nista lose, rijeci su malo prejake za pocetak veze... covjek se samo malo opustio sa tobom i vjerujem da mu je strasno ugodno u tvom drustvu... samo opusteno...
To sto je rekao da te voli tako rano nije nista lose, rijeci su malo prejake za pocetak veze... covjek se samo malo opustio sa tobom i vjerujem da mu je strasno ugodno u tvom drustvu... samo opusteno...
- tu sam - negdje
#22 Re: Kako vjerovati muskarcu?
ma kakvi... pa daj momku sansu, jadna ne bila.
Ko zna, mozda si ti dobila jackpot!
Ko zna, mozda si ti dobila jackpot!
- black
- bubica80
#24 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Muškarci to nikada ne govore prvi (bar ne iskreno i s dobrom namjerom), pogotovo nakon tako kratkog perioda.
[/quote]ne znam zasto bi onda lagao jer nije mu u interesu takav odnos...stvren na lazi i manipulaciji..on je tih i povucen ali dobar momak ..no ja mu ne mogu vjerovati ili ne znam kako?Ne zelim emocionalnu ovisnost o njemu niti bilo kome a sklona sam tom fatalizmu...zelim samo naci mjeru???Nisam sponorusa nemoj vrijedjati...[/quote]
Nije bila uvreda, sorry.
Treca opcija su problemi u prethodnim vezama (ako je imao nesto tipa prava veza) ili fakat nije imao duze vezu a tako silno zeli da s tobom odrzi vezu pa na taj nacin ti vec daje do znanja koliko mu znacis.[/quote]I on i ja smo imali duuge veze,ali on kaze da nije mogao uspostaviti komunikaciju sa bivsom i da je bilo tu nekih trzavica...isto tako da se nije dopala njegovima...mislim tezak je taj emiocionalni teret ali se ipak mora dalje...po njemu trebam se opustiti i vidjet cemo sta ce biti ali mene vec hvata panika da se ne vezem za pogresnog...
Nije bila uvreda, sorry.
Treca opcija su problemi u prethodnim vezama (ako je imao nesto tipa prava veza) ili fakat nije imao duze vezu a tako silno zeli da s tobom odrzi vezu pa na taj nacin ti vec daje do znanja koliko mu znacis.[/quote]I on i ja smo imali duuge veze,ali on kaze da nije mogao uspostaviti komunikaciju sa bivsom i da je bilo tu nekih trzavica...isto tako da se nije dopala njegovima...mislim tezak je taj emiocionalni teret ali se ipak mora dalje...po njemu trebam se opustiti i vidjet cemo sta ce biti ali mene vec hvata panika da se ne vezem za pogresnog...
-
Bušman
#25 Re: Kako vjerovati muskarcu?
Hehe, zato treba malo vise upoznati
mislim, jedno je zaljubiti se, drugo je "biti u vezi" (meni je ova fraza nesto glupa). I btw, evo malo iz mog iskustva - veza koja pocne na internetu (nije mi bila namjera, ali jeb ga, tu djevojku sam prije nalazio na internetu nego telefonom
) je losa stvar. Veoma losa