Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong
Moderator: _BataZiv_0809
-
hananah
#1 Kako vam se dopada Harijeva pjesma za Eurosong
I da cujemo sto misli cyber mahala sarajevo-x portala
-
El-bosniaco
pa ja mislim da se sarajevo vec sad treba pripremati za organizaciju eurosonga 2007. eto toliko
-
mamica papucarka
kad prije pokrenu temu
samo sto je ispjevo
ne znam sto ona muzika nije malo zivlja.
Trebo se onaj bubnjar malo vise zadat
ne znam sto ona muzika nije malo zivlja.
Trebo se onaj bubnjar malo vise zadat
-
hananah
pa pripremim temu i samo jedan klik na vrijeme
a sto se tice pjesme koliko su ulozili u nju, koliko su pricali o njoj ja mislila ono nesto ovako limunada teska, sasvim ce biti neprimjetna totalno a bodova cemo dobiti nesumnjivo od susjeda, komsija i iz sadake, eto, vise sam puno ocekivala, ovo vala nis ne valja, trebao je napraviti ipak nesto malo zivlje
a sto se tice pjesme koliko su ulozili u nju, koliko su pricali o njoj ja mislila ono nesto ovako limunada teska, sasvim ce biti neprimjetna totalno a bodova cemo dobiti nesumnjivo od susjeda, komsija i iz sadake, eto, vise sam puno ocekivala, ovo vala nis ne valja, trebao je napraviti ipak nesto malo zivlje
- cHupjahalic@
Imate li kakav link pa da mi, koji je nismo jos poslusali, mozemo poslusati?
P.S. Bez obzira kakva je pjesma od Norveske cemo opet dobiti oko 7 poena (kao i svaki put), dok iz Njemacke (gdje ima hiljadamaaaaaaa bosanaca) necemo dobiti ni jedan poen.
Svedska je isto tanka po tom pitanju, pitam se sta je sa nasim narodom? Ako se mi ne podignemo i ne glasamo za "svoje" onda ne mozemo nista ocekivati od svijeta (za nas neki fakat nikad ni culi nisu, u tome je problem
).
P.S. Bez obzira kakva je pjesma od Norveske cemo opet dobiti oko 7 poena (kao i svaki put), dok iz Njemacke (gdje ima hiljadamaaaaaaa bosanaca) necemo dobiti ni jedan poen.
Svedska je isto tanka po tom pitanju, pitam se sta je sa nasim narodom? Ako se mi ne podignemo i ne glasamo za "svoje" onda ne mozemo nista ocekivati od svijeta (za nas neki fakat nikad ni culi nisu, u tome je problem
- ja_sarajevo
Ja mislim da je pjesma super.
Lejlaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lejlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
kub lajkan
A vjeruj da zna pomoci ako je pjesma dobra...cHupjahalic@ wrote:Imate li kakav link pa da mi, koji je nismo jos poslusali, mozemo poslusati?![]()
Svedska je isto tanka po tom pitanju, pitam se sta je sa nasim narodom? Ako se mi ne podignemo i ne glasamo za "svoje" onda ne mozemo nista ocekivati od svijeta (za nas neki fakat nikad ni culi nisu, u tome je problem![]()
).
- cHupjahalic@
Kako kada... Iskreno, ne smatram da uvijek pobijede najbolji... Korupcija, interes i po pitanju biranja naj pjesme, nazalost.kub lajkan wrote:A vjeruj da zna pomoci ako je pjesma dobra...
-
mawerick
instrumentala je beton!
nesto kontam, kada bi pjesmu pjevao zeljko joksimovic, moglo bi se nesto i ocekivati. ovako, daj boze da se direktno plasiramo. s jedne strane bih i volio da ga popusi, samo zbog samohvalisanja tipa "ja sam najveci, najbolji, jedini...." njegova sujeta je veca od senadove milijardu puta!
nesto kontam, kada bi pjesmu pjevao zeljko joksimovic, moglo bi se nesto i ocekivati. ovako, daj boze da se direktno plasiramo. s jedne strane bih i volio da ga popusi, samo zbog samohvalisanja tipa "ja sam najveci, najbolji, jedini...." njegova sujeta je veca od senadove milijardu puta!
-
kub lajkan
A gdje to najbolji uvijek pobijedi?cHupjahalic@ wrote:Kako kada... Iskreno, ne smatram da uvijek pobijede najbolji... Korupcija, interes i po pitanju biranja naj pjesme, nazalost.kub lajkan wrote:A vjeruj da zna pomoci ako je pjesma dobra...
Ali nije to razlog da se vadimo. Prvi korak da pobijedis u ovome je da posaljes dobru pjesmu. Ovo nije dobra pjesma, i nemamo nikakvih sansi...
- ja_sarajevo
Hari Varešanovic - Lejla http://www.euromusic.3x.ro/bosnia.html
-
outsidegm
Pjesma jeste fantasticna, puna naboja, emocije, instrumentala me je oborila s nogu, nisam ocekivao ni onako dobru Harijevu izvedbu...gitara, harmonika, sjajan tekst, iskrena pjesma, plesaci-baletani...svi elementi potrebni za jako visok plasman...i treba je otpevati na bosanskom jeziku...toliko je puna emocije pjesma da Europa ne mora ni razumjeti tekst...bar tako ja mislim...
Ovo je najbolja pjesma koju cemo ikad imati...Svaka cast Zeljku i Hariju i citavoj ekipi...sad mi je pravo zao sto necu uspjeti otici u Atinu...
Ovo je najbolja pjesma koju cemo ikad imati...Svaka cast Zeljku i Hariju i citavoj ekipi...sad mi je pravo zao sto necu uspjeti otici u Atinu...
-
haris.88
Dont Let wrote:Sram te bilo! Čovjek je napisao pjesmu za svoju ženu i ti je tako, bezobrazni balavče, nazivaš, bez ikakvog razloga seljankom! Još jednom: sram te bilo!haris.88 wrote:Lejla?Zbog neke seljanke ime pjesme naše lijepe BiH.
Ma daj moliom te .Zar nismo sposobni pjesmu napisat.Jedna pjesma 2 kompozitora. i to iz srbije Molim te lijepo
-
mamica papucarka
Forumske Lejle, ujedinite seDont Let wrote:Sram te bilo! Čovjek je napisao pjesmu za svoju ženu i ti je tako, bezobrazni balavče, nazivaš, bez ikakvog razloga seljankom! Još jednom: sram te bilo!haris.88 wrote:Lejla?Zbog neke seljanke ime pjesme naše lijepe BiH.
A cija je zena Lejla?