Dakle, koliko kosta otvaranje onog broja telefona na koji recimo kada se posalje SMS poruka, odredjena suma novca ide telekomu, odredjena suma meni
? Kolike su provizije telekoma (bilo kojeg, samo da je BiH).. ?
zaFaljivam
ja skino 10 cjenovnikaBobi wrote:Otpedalaj malo do njihove stranice...ima cjenovnik.
nije zvaka za seljakahakazvaka wrote:ja skino 10 cjenovnikaBobi wrote:Otpedalaj malo do njihove stranice...ima cjenovnik.
![]()
al ne znam kako se usluga zove
Ne bih rekao da se to moze isplatiti, sigurno ti puknu toliku cijenu za to, a mislim da su za to posebni brojevi, ne vjerujem da mozes svoj licni broj pretvoriti u broj koji se naplacuje, malo mi je to nelogicno. Vjerovatno za to moras dobiti novi broj koji pocinje sa 090 ili tako nesto.duspi wrote:odlicno pitanje
i mene je to zanimalo, obzirom koliko me cesto zovu pogresni brojevi (imam slican broj s nekom navodno popularnim radnjom) pa reko da imam sta od toga osim nerviranja jer pojedinci ne mogu shvatit da su zajebali broj
mislim da ti je najbolje da krenes sazivati telekom pa nakon nekom 17-og preusmjeravanja mozda uspijes dobiti kompetentnu osobu >)
semir007 wrote:i mene ovo zanima, ja bi cak i neki hot line da otovrim,
malo dahces u slusalicu i nakon toga brojis lovu