kako urediti stan/kucu?
Moderator: anex
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne novo, ti kod mene nemas zabranu pusenja
:D:D
- Daisy
wsamo nemoj mijesati stilove, najezim se kad vidim da ljudi naguraju pola moderno, pola starisnko u kucu. Tipa starinski namjestaj i ogromni plazma TV.
IKea je bogami super za one koji se kuce po prvi put, nije za bacat, a ima i jedna u Budimpesti , ne znam da li je Graz blizi. Moje licno iskustvo kaze da im kreveti nisu naj naj ali su police, ormari itd sasvim OK . Neki dan je bila emisija o IKEI na BBCju i oni tvrde da se 40 posto evropske djece zacelo na njihovim krevetima, pa vi vidite.........
IKea je bogami super za one koji se kuce po prvi put, nije za bacat, a ima i jedna u Budimpesti , ne znam da li je Graz blizi. Moje licno iskustvo kaze da im kreveti nisu naj naj ali su police, ormari itd sasvim OK . Neki dan je bila emisija o IKEI na BBCju i oni tvrde da se 40 posto evropske djece zacelo na njihovim krevetima, pa vi vidite.........
-
debela
mi ovdje smo zeljni ikee i slicnih prodavnica jer takvo nesto kod nas ne postoji. kad zaviris u nase salone namjestaja da te bog sacuva, ne zna se sta je ruznije. ikea je prepuna lijepih i jeftinih sitnica koje i jesu najbitnije da prostor dobije ono nesto sto ga i definise. samo sto bi i ikea bila zara kad bi je otvorili kod nas pa je opet pitanje koliko bi ljudi to sebi moglo priustiti.
-
PR80.
Ovdje si naveo bas los primjer. Pa tehnologija se razvija, znaci familija bi trebala ostati bez televizije zato sto ne mogu naci ni jedan TV sto odgovara stilu namjestaja?Daisy wrote:wsamo nemoj mijesati stilove, najezim se kad vidim da ljudi naguraju pola moderno, pola starisnko u kucu. Tipa starinski namjestaj i ogromni plazma TV.
I meni se ne svidja kad ljudi kupe trosjed, dvosjed tipa klasike a stol ispred od nekog modernijeg dizajna... To je u redu, ali uporedjivanje necega sa TV`om - nigdje veze.
-
novalic
bilo je... ali otkako ima izbjeglica.. vise nema.. cim se nesto iz stana iznese, gledas kroz prozor i 3,5 min.. nema nista..sojka wrote:Zar ne postoje besplatni izbacaji i recimo oglasi u novinama u kojima besplatno predavaju namjestaj pri iseljenju, pod uslovom da sam ogranizujes transport?
kamioni citavi voze za bosnu
ustvari, vise ne moras zvati tu spec sluzbu.. samo izneses.. i nema... pojede mrak...
Last edited by novalic on 18/10/2005 17:21, edited 1 time in total.
- danas
komad je odlican jer je pravljen za izvoz a ne za domace trziste. stilom i kvalitetom moze da se mjeri sa najboljim namjestajem ovdje, a u stilu je namjestaja kakav sada prodaje room and board.alek wrote:a ovo, otpaddanas wrote:proizvodnja -- sipad, valjda iz kasnih '70-ih
- sojka
Ma pogledaj u oglasima, novinama, sigurna sam da predavaju besplatno namjestaj, iskljucivo da bi izbjegli te troskove servisa i za izbacaj. Isplati im se vise dati oglas da jos neko dodje po stvari i transportuje ih, nego placati servise.novalic wrote:bilo je... ali otkako ima izbjeglica.. vise nema.. cim se nesto iz stana iznese, gledas kroz prozor i 3,5 min.. nema nista..sojka wrote:Zar ne postoje besplatni izbacaji i recimo oglasi u novinama u kojima besplatno predavaju namjestaj pri iseljenju, pod uslovom da sam ogranizujes transport?
kamioni citavi voze za bosnu
ustvari, vise ne moras zvati tu spec sluzbu.. samo izneses.. i nema... pojede mrak...
- manijak1
Ova tema ...........ide u smjeru regala na američke plakare a niđe sjedala za dnevnu sobu ............spavaća bi trebala biti svjetla i okupana ogledalima
.
- horns&drums
Brazzo, vidi
:D san snova
:D cucavac oplemenjeni
:D

- horns&drums
Pa ima pijanaca pa profule nekad
:D:D