kako urediti stan/kucu?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Stari

Post by Stari »

krava wrote:stari
jel ti ono stolica u tus kabini?
i vaga pored tusa?

:)
Obe observacije su pravovremene i korektne ...jeste u tus-kabini se nalazi stolica...a ispred ...vaga.

Hocete li da vam objasnim ...zbog cega ..ili cete dati masti na volju
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Moze i starom ako hoce :D:D:D
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:stari.. ja primjecujem da je zacudjujuce cisto.... svaka cast.. deder spavacu, ako ti nije nesto 8-)
Nemere jos ...cekaj da sklonim manifest komunisticke partije sa natkaslica ...a i postekiju sa zida...
novalic

Post by novalic »

horns&drums wrote:Evo forumasice, ovo vam je od hornsa za naselje ko bude useljavao :D:D Sitnica, nisam imao para vise :D:D

Image
horni, jes' ovo ti ili ti je mladji brat, onaj sto ima veci od tvoga 8-)
novalic

Post by novalic »

Stari wrote:
novalic wrote:stari.. ja primjecujem da je zacudjujuce cisto.... svaka cast.. deder spavacu, ako ti nije nesto 8-)
Nemere jos ...cekaj da sklonim manifest komunisticke partije sa natkaslica ...a i postekiju sa zida...
pa to ti je tipican bosanski stil..
horns&drums

Post by horns&drums »

Aha :D:D A ti ne's ni jednog okusiti, a tehnicari smo samo tako... :D:D
novalic

Post by novalic »

jebes tehniku, ima li ucinka :D
horns&drums

Post by horns&drums »

Zavisi od tebe, samo ne jedi graha taj dan :D:D:D:D

Image
PR80.

Post by PR80. »

Bumbar wrote:
PR80. wrote:@ares
Ako vec planiras da se kucis i kupujes nove stvari onda je najbolje da se ti i tvoja draga odlucite sta ustvari zelite, tj koji stil da odaberete.
Eh, kad se odlucite za nijanse boja, zatim koji stil (klasicni, moderni itd) onda dobro, dobro obici i pogledati sta trgovine namjestaja pruzaju.
Pogledajte razlicite kataloge, zatim internet stranice.

P.S. Ako se zuri mogu ti ja poslati par stranica sa "uputstvom" :-) posto su stranice norveske. Kontam da jedino tako mozete dobiti nekih ideja.
Ne znam koliku mogucnost imate da pogledate razlicite programe o interioru, npr zadnjih godina su ubacili toliko programa o tome da stvarno mozes vidjeti sta i kako zelis.
I vjerovao ili ne.... nama su bas takvi pogrami pomogli da pronademo koji stil mi ustvari zelimo. :-) :-)
Sretno!
eee mozes meni stranice poslati? :)
Mogu Bumbar. :-) :-)
Cujemo se kasnije... I mi smo u fazi sredjivanja stana. :-) :-)
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:
Stari wrote:
pa to ti je tipican bosanski stil..
Pa dobro ...jeste...al nije to tema pa sam mislio da nije bas zgodno da udje u kadar. A spavaca ...ko spavaca sa svim za spavanje neophodnim objektima dakle krevet (nekad se zvao jebodrom...al je bilo pa proslo) 180cm x 200cm sa dvostrukim feder-madracima zbog isijasa, posteljina sa bijelim carsafom i plavim sliferom i jastucnicama sa leptirima... spigle samo sa ljeve strane, ja spavam blize prozoru.

I ....?
novalic

Post by novalic »

a zasta spigle sluze, da vidis kako si lijep kada radis love 8-)
novalic

Post by novalic »

horni, za grah ne obecavam...
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:a zasta spigle sluze, da vidis kako si lijep kada radis love 8-)
Heh rekoh ti da su spigle sa lijeve strane a ja spavam na desnoj ...tj blize prozoru...kad legnem i skinem naocari ja te spigle, vjeruj mi, i ne vidim. A sluzile su nekad mozda i tu svrhu makar nisam ih ja postavio tu...al nisam ni imao nista pretiv toga kad sam se useljavao.

Jesu li te spigle sad potpuno bez upotrebne vrijednosti ...zamisli... nisu. Sluze kao pomagalo u istu svrhu kao i ona stolica u tus-kabini. Nakiselim tabane u zahodu .... i onda ih tamo samo malo posusim...a kad dodjem u spavacu sobu ...onda mi treba spigla da se ne posjecem dok struzem kurje oci ...uz pomoc, u tu svrhu posebno pripremljenog noza. Spigle mi pomaze da se ne posijecem dok to radim. ...Sexi ...ha velis.
novalic

Post by novalic »

jebo te kurje oko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: umrijet' cu od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol:

a joj starog cikice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da posusi noge, velis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

što da uređujem stan kad će se opet uneredit :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Jos kad bi neko stavio kakav link sa slikama interijera, ih...!!!!!
:sad:
Stari

Post by Stari »

Eto sad ... cekaj malo doci ces i ti za koju godinu u taj stadijum ... a kad se malo bolje sjetim imajuci u vidu da volis one spicaste cipele sa visokim petama ...imaces ti problema sa kurjim ocima mozda i prije no sto se nadas. A meni je to jos od vojaklije.

Nego hajd kad si me vec povukla za jezik ti budi iskrena pa reci cemu ti sve sluze spigle u spavacoj....a jest malo nezgodno ali eto :D
novalic

Post by novalic »

meni sluze da gledam.. i sebe i njega.. a ponekada se samo pogledam kada se obucem i prije kretanja na posao..

jel' znas koliko mi je to stimulantno.. to gledanje 8-)
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:meni sluze da gledam.. i sebe i njega.. a ponekada se samo pogledam kada se obucem i prije kretanja na posao..

jel' znas koliko mi je to stimulantno.. to gledanje 8-)
Ne ne znam ..stvarno ..koliko?

A ja se, prije nego izadjem van, na brzaka pogledam na spigli u hodniku...ne zato sto sam sminker ...cisto da nebi izasao otvorenog slica...ili naopako ubucene majice...
novalic

Post by novalic »

to mi je :-) :-) :-) :-) :-) stimulantno...

a ovo gledanje prije izlaska.. rijetko...

valjda imam pouzdanja u sebe 8-)
manijak1

Post by manijak1 »

Jarane .........zašto sređivati i uređivati kad će se opet :oops: :D :D :D znaš ........demolirati ?
zlata

Post by zlata »

Sto ce vam Ikea u BiH? Imate majstore...koji su jeftini! Ikea je namjestaj za nas...koji smo vanka...pa stalno seljakamo...i uopce nam se ne isplati kupovat "pravu" stvar...jer nakon 2-3 selidbe...nije vise ni zasta!

Stari...de vidi kako mozes malo promjenti te boje....bas su "starinske"! Ostar'ces i prije tvog vakta...okruzen kahvenim podovima i plafonima...pa jos i zidovima!

Osvjezi to malo! Ozraci taj svoj prostor novim bojama...i materijalima!
novalic

Post by novalic »

a ko ce demolirati i sta.. ne kontam :shock:
horns&drums

Post by horns&drums »

Brazzo misli na sexualno demoliranje tebe :D:D
novalic

Post by novalic »

ah to... hoces li ti meni odgovoriti tamo ili neces.. ha ?!
Post Reply