ode na ljekarsko za pilota--nece oni otkrit nit ima mašina koja ce pokazat da je hipohondrikConnaisseur Karlin wrote:
aaa postavljac teme je hipohondrijakma meni se cini da on ne mora raditi,neko se brine o njemu,jer da nije tako,sumanjam da bi napustio posao
Kako uravnoteziti zivotni ritam?
- muha_sa
#201 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
- Connaisseur Karlin
#202 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
na Zapadu takvi najcesce ne znaju sacuvati novac,vole trositi ,a za tebe ne znam,to je dogovor izmedju tebe i tvoje zenebleee_sa wrote:Pa radim u tri fabrike, u jednoj prijavljen u druge dvije kao ispomoć na crno. Jel grijeh što prehranjujem porodicu pošteno?Connaisseur Karlin wrote:radi 16 sati jer mora,a to je bila moja poentamuha_sa wrote: unosi ugalj i cjepa drva--pojeftinomozes raditi u fabirci 8 sati,ali ne mozes dovoljno zaraditi
- Connaisseur Karlin
#203 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
idu na pregled kod psihologamuha_sa wrote:ode na ljekarsko za pilota--nece oni otkrit nit ima mašina koja ce pokazat da je hipohondrikConnaisseur Karlin wrote:
aaa postavljac teme je hipohondrijakma meni se cini da on ne mora raditi,neko se brine o njemu,jer da nije tako,sumanjam da bi napustio posao
- insomnia78
#204 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
[emoji1] [emoji1] [emoji1]muha_sa wrote:misliš se tako lako kutarisatbleee_sa wrote:Vidi lutko na prvo pitanje sam ti odgovorio čisto iz kurtoazije jer si me citirala, sad me već lagano počinješ peglati, nit znaš šta radim nit koliko zarađujem.Connaisseur Karlin wrote:
jesi,jer vecina radi toliko sati jer mora![]()
neko radi 8 i zaradi kao ti sa tvojih 16 sati rada ,ej takvi nisu vecina--malo sutra [emoji38]
- muha_sa
#205 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
išo je i onaj mahnitov što je pilotiro avionom i namjerno ga u brdo zabioConnaisseur Karlin wrote:idu na pregled kod psihologamuha_sa wrote:ode na ljekarsko za pilota--nece oni otkrit nit ima mašina koja ce pokazat da je hipohondrikConnaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#206 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
U Njeamackoj provjeravaju psihicko zdravlje svakih 5 godina,a u SAD svakih 6 mejseci ili godinu danamuha_sa wrote:išo je i onaj mahnitov što je pilotiro avionom i namjerno ga u brdo zabioConnaisseur Karlin wrote:idu na pregled kod psihologamuha_sa wrote: ode na ljekarsko za pilota--nece oni otkrit nit ima mašina koja ce pokazat da je hipohondrik
njeamcki pilot je imao dijagnozu i uzimao je tablete protiv depresije,sad se ne mogu sjetiti sto su rekli iz avio kompanije,jer mislim da su znali,jer je morao imati ispricnicu od strane doktora
- bleee_sa
#207 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Meni je ovo baš interesantno, ko je vama kriv što ne znate ući u raspravu s kolegicom Karelin.
- muha_sa
#208 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
ti se ne sjecašConnaisseur Karlin wrote:U Njeamackoj provjeravaju psihicko zdravlje svakih 5 godina,a u SAD svakih 6 mejseci ili godinu danamuha_sa wrote: išo je i onaj mahnitov što je pilotiro avionom i namjerno ga u brdo zabio![]()
njeamcki pilot je imao dijagnozu i uzimao je tablete protiv depresije,sad se ne mogu sjetiti sto su rekli iz avio kompanije,jer mislim da su znali,jer je morao imati ispricnicu od strane doktora
-
Fudo387
#209 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Djaba mu tablete za depresiju kad nije 8 sati dnevno guzio.Connaisseur Karlin wrote:
U Njeamackoj provjeravaju psihicko zdravlje svakih 5 godina,a u SAD svakih 6 mejseci ili godinu dana![]()
- Connaisseur Karlin
#210 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
raci imbleee_sa wrote:Meni je ovo baš interesantno, ko je vama kriv što ne znate ući u raspravu s kolegicom Karelin.
a ti radi manje,otice ti zdravlje
- Connaisseur Karlin
#211 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
pa bilo je mjesavina raznih informacijamuha_sa wrote:ti se ne sjecašConnaisseur Karlin wrote:
U Njeamackoj provjeravaju psihicko zdravlje svakih 5 godina,a u SAD svakih 6 mejseci ili godinu dana![]()
njeamcki pilot je imao dijagnozu i uzimao je tablete protiv depresije,sad se ne mogu sjetiti sto su rekli iz avio kompanije,jer mislim da su znali,jer je morao imati ispricnicu od strane doktora![]()
![]()
ne mogu da vjerujem
![]()
- bleee_sa
#212 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Hvala na briziConnaisseur Karlin wrote:raci imbleee_sa wrote:Meni je ovo baš interesantno, ko je vama kriv što ne znate ući u raspravu s kolegicom Karelin.![]()
- muha_sa
#213 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
mogli bi vas dvoje malo na pp pa se tamo cmakatbleee_sa wrote:Hvala na briziConnaisseur Karlin wrote:raci imbleee_sa wrote:Meni je ovo baš interesantno, ko je vama kriv što ne znate ući u raspravu s kolegicom Karelin.![]()
- bleee_sa
#214 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ja joj 'vakav impotentan mogu samo kosu milovat'.muha_sa wrote:mogli bi vas dvoje malo na pp pa se tamo cmakatbleee_sa wrote:Hvala na briziConnaisseur Karlin wrote: raci im![]()
- esmasaric
#215 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Pacijent 0 od kojeg je krenula sida je bio pilot.
Čisto da ubacim tu informaciju ovdje. [emoji28]
- muha_sa
#216 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
milki--more bit da živnebleee_sa wrote:Ja joj 'vakav impotentan mogu samo kosu milovat'.muha_sa wrote:mogli bi vas dvoje malo na pp pa se tamo cmakatbleee_sa wrote: Hvala na brizi
- muha_sa
#217 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
kakva ti je to boja koseesmasaric wrote:Pacijent 0 od kojeg je krenula sida je bio pilot.
- bleee_sa
#218 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Jedino ako joj je kosa oštramuha_sa wrote:milki--more bit da živnebleee_sa wrote:Ja joj 'vakav impotentan mogu samo kosu milovat'.muha_sa wrote: mogli bi vas dvoje malo na pp pa se tamo cmakat
- Connaisseur Karlin
#219 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
whatesmasaric wrote:Pacijent 0 od kojeg je krenula sida je bio pilot.
- muha_sa
#220 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
saŠ rec da i ovo nisi znalaConnaisseur Karlin wrote:whatesmasaric wrote:Pacijent 0 od kojeg je krenula sida je bio pilot.
Čisto da ubacim tu informaciju ovdje. [emoji28]![]()
- animals
#221 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Da..jebo covjeka koji ne guzi 8 h dnevno..Fudo387 wrote:Djaba mu tablete za depresiju kad nije 8 sati dnevno guzio.Connaisseur Karlin wrote:
I popije kistru piva i popusi 3 kutije cigara..
- Connaisseur Karlin
#222 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
i dalje ne znammuha_sa wrote:saŠ rec da i ovo nisi znalaConnaisseur Karlin wrote:whatesmasaric wrote:Pacijent 0 od kojeg je krenula sida je bio pilot.
Čisto da ubacim tu informaciju ovdje. [emoji28]![]()
![]()
- muha_sa
#223 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
i to dobar pilot bioConnaisseur Karlin wrote:i dalje ne znammuha_sa wrote:saŠ rec da i ovo nisi znalaConnaisseur Karlin wrote:
what![]()
![]()
cekam odgovor
- esmasaric
#224 Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Ti leteći najgore prolaze. Bleso drži se zemlje.
- esmasaric
#225 Re: RE: Re: Kako uravnoteziti zivotni ritam?
Šučmurasta što kažu.muha_sa wrote:kakva ti je to boja koseesmasaric wrote:Pacijent 0 od kojeg je krenula sida je bio pilot.