Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Moderator: Benq
-
Sfinks
#1 Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Ja imam ovaj problem da kad instaliram neke programe sa interneta na notebook da se oni onda samo mogu koristiti samo na Admin računu i ne na Gast računu, pa pitam imali neko riješenje kako se i ti programi mogu nariktati da se i tamo mogu koristiti i kako se to radi?
- Revolucionar ★
#2 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
pokusaj desni klik na ikonu programa - run as administrator
- ExNihilo
#3 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Gast....
Control Panel - User Accounts - Change your account type. Mora se odraditi sa administratorskog.
Control Panel - User Accounts - Change your account type. Mora se odraditi sa administratorskog.
-
Sfinks
#4 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Pokušao sam i dođe onda samo program i opet nije instaliran na Gast računu. Htio sam Viber program da imam i na Gast računu. Ovaj ovdje http://www.chip.de/downloads/Viber-fuer ... 83897.htmlRevolucionar ★ wrote:pokusaj desni klik na ikonu programa - run as administrator
-
Sfinks
#5 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Pokušao sam i na administratorskom računu ovo ali nije dalo neki rezultat i ja imam Windows 7. Koji sistem koristite vi? Da znam je li isto.ExNihilo wrote:Gast....![]()
![]()
![]()
-
febo_acm
#6 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Šta je "Gast"?
- sve na kvadrat
#7 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Valjda je mislio na GUEST.febo_acm wrote:Šta je "Gast"?
-
Sfinks
#8 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Ako upotrebljavate Windows onda možete napraviti na računarima ili laptopima drugi ili ako hoćete treći korisnički račun osim administratorskog koji je već kod mene bio već instaliran kad sam kupio notebook i koji će koristiti drugi korisnik i to je kod mene mama i kod mene se zove Gast a neki mu daju druga imena osim tog. Ja se nadam da ste me razumijeli.febo_acm wrote:Šta je "Gast"?
-
Sfinks
#9 Re: Kako upotrebljavati programe i na Gast računu?
Da tako se piše na engleskom a kod mene je njemački Windows pa i pišem tako.sve na kvadrat wrote:Valjda je mislio na GUEST.febo_acm wrote:Šta je "Gast"?