kako ubrzati ejakulaciju?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

klixoris

#26 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote: To ti je psihički problem (ili nije problem, kako ko gleda) - ti se ne seksaš da svršiš, nego ti užitak predstavlja sam čin seksa, kao i zadovoljavanje partnerice - do njega ti je više nego do svojeg zadovoljenja.
Trebao bi malo kombinovati - pokušaj za promjenu da ne misliš na njeno zadovoljenje, nego od starta kreni sa potrebom da ti svršiš što brže. Vidjećeš da pali.
E *ebiga, ako covjek (mislim primarno na nas muskarce) stavi u fokus samo to da on svrsi, postavlja se pitanje kakav je taj covjek uopste ljubavnik...
Zenama je puno teze doci do orgazma nego muskarcu (i veliki broj zena tesko da moze uopste doci do orgazma samo penetracijom) i da ne kazem da je kod zena dosta puta do orgazma upravo u glavi. U prevodu - dosta su komplikovanije od muskinja kako god ga okrenes :D

I sto ja sad ovo sve napisah... Aha ! Htjedoh objasnit da nije OK ni ta tvoja uputa, treba nac neku sredinu, da oboje svrse ko ljudi a ne postalvjat jedno od partnera kao vrh prioriteta :thumbup:
GaRGa

#27 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by GaRGa »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote: To ti je psihički problem (ili nije problem, kako ko gleda) - ti se ne seksaš da svršiš, nego ti užitak predstavlja sam čin seksa, kao i zadovoljavanje partnerice - do njega ti je više nego do svojeg zadovoljenja.
Trebao bi malo kombinovati - pokušaj za promjenu da ne misliš na njeno zadovoljenje, nego od starta kreni sa potrebom da ti svršiš što brže. Vidjećeš da pali.
E *ebiga, ako covjek (mislim primarno na nas muskarce) stavi u fokus samo to da on svrsi, postavlja se pitanje kakav je taj covjek uopste ljubavnik...
Zenama je puno teze doci do orgazma nego muskarcu (i veliki broj zena tesko da moze uopste doci do orgazma samo penetracijom) i da ne kazem da je kod zena dosta puta do orgazma upravo u glavi. U prevodu - dosta su komplikovanije od muskinja kako god ga okrenes :D

I sto ja sad ovo sve napisah... Aha ! Htjedoh objasnit da nije OK ni ta tvoja uputa, treba nac neku sredinu, da oboje svrse ko ljudi a ne postalvjat jedno od partnera kao vrh prioriteta :thumbup:
one neka se fokusiraju a 1337 nek nadje ljepsu mladu pa ce brze ic ;)
republica

#28 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by republica »

Desi se nekada, ako su mi misli negdje daleko ili nisam dovoljno odmoran, opušten. Ali nikada ne toliko dugo. Uostalom, dovoljno dobra partnerica ce uvijek naci nacin :D
Ramzess Veliki

#29 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by Ramzess Veliki »

... a ima još jedna mogućnost, odnosno problem ... kako sam žurio na teren nisam stigao spomenuti ... a veliki je problem, mada ne kod svakoga ... dosadi ćuni ista rupa, đabe volio je ili ne volio, ti kreneš raspoložen, gurneš a on ispuše, veli - joj nemoj gazda opet istu. E tad nema lijeka nego naći promjenu, i on dušu ima, bar za kratko. Poslije bude bolji nego prije. :thumbup:
klixoris

#30 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by klixoris »

E sad mudro zboris Ramzese :D al bojim se da ce te forumske zene sada lincovati :D
Ramzess Veliki

#31 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:E sad mudro zboris Ramzese :D al bojim se da ce te forumske zene sada lincovati :D
Ma ja samo govorim kako jeste, a one vjeruj mi sve znaju. :D
Mi ustvari komplikujemo i ne možemo da se pronađemo. Žene to razumiju, i uvijek traže sebe jer se često izgube. Ali mi to ne razumijemo, tu njihovu komplikovanu igru emocija ... nas u startu za razumijevanje koče nametnute nam norme kao dužnost, vjernost, ponos ... i zbog toga ne možemo da prodremo ni u same sebe, ne možemo ni sebe da shvatimo a kamo li njihove potrebe.
Zato da bismo shvatili žene i njihovo razmišljanje treba da isključimo te nametnute nam norme razmišljanja i počnemo tražiti sebe, eksperimentisati, možda shvatimo kao što one to rade da želimo nešto drugo, da nas osoba kojoj smo pružali toliko pažnnje ustvari ne privlači, ili privlači a da mi nismo dovoljno svjesni toga. Zbog toga, da bi svi bili sretni treba da istražujemo svoja osjećanja, žene će to razumjeti, samo od njih treba tražiti da shvate da nam je potrebno da pronađemo sebe i da nam treba vremena da eksperimentišemo, da pokušamo sa drugom ili drugim kako bismo iskristalisali svoja osjećanja. Jer, ni one ne mogu biti sretne sa nama ako mi sumnnjamo u svoja osjećanja.
One to razumiju. :D
pakica_

#32 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote:
klixoris wrote:E sad mudro zboris Ramzese :D al bojim se da ce te forumske zene sada lincovati :D
Ma ja samo govorim kako jeste, a one vjeruj mi sve znaju. :D
Mi ustvari komplikujemo i ne možemo da se pronađemo. Žene to razumiju, i uvijek traže sebe jer se često izgube. Ali mi to ne razumijemo, tu njihovu komplikovanu igru emocija ... nas u startu za razumijevanje koče nametnute nam norme kao dužnost, vjernost, ponos ... i zbog toga ne možemo da prodremo ni u same sebe, ne možemo ni sebe da shvatimo a kamo li njihove potrebe.
Zato da bismo shvatili žene i njihovo razmišljanje treba da isključimo te nametnute nam norme razmišljanja i počnemo tražiti sebe, eksperimentisati, možda shvatimo kao što one to rade da želimo nešto drugo, da nas osoba kojoj smo pružali toliko pažnnje ustvari ne privlači, ili privlači a da mi nismo dovoljno svjesni toga. Zbog toga, da bi svi bili sretni treba da istražujemo svoja osjećanja, žene će to razumjeti, samo od njih treba tražiti da shvate da nam je potrebno da pronađemo sebe i da nam treba vremena da eksperimentišemo, da pokušamo sa drugom ili drugim kako bismo iskristalisali svoja osjećanja. Jer, ni one ne mogu biti sretne sa nama ako mi sumnnjamo u svoja osjećanja.
One to razumiju. :D
ako ponovis to dovoljan br. puta, mozda postane istina :lol:
klixoris

#33 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by klixoris »

pakica_ wrote: ako ponovis to dovoljan br. puta, mozda postane istina :lol:
Dobra stara Goebbels-ova :D
Ramzess Veliki

#34 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote:ako ponovis to dovoljan br. puta, mozda postane istina :lol:
Rekoh ja daaaavno da je najbolje za svakoga da mi ne mislimo gornjom glavom. :D
ludacha

#35 Re: kako ubrzati ejakulaciju?

Post by ludacha »

fjodor1337 wrote:Prvo bih da pozdravim sve forumaše, novi sam ovde i požalio bih se na jedna problem i planiram ga podjelit sa vama u nadi da je neko imo nešto slično te da ga je rješio :)) Imam 25 godina i za vreme sex-a jako sporo doživljavam orgazam kad kažem sporo jako sporo ako koristim kondom onda nikako. A prisiljen sam ga koristit jer antibejbi pilule nisu u opcij zbog zdravstevni razloga. Prilikom masturbiranja ajmo reć da to traje nekih 20 minuta u prosjeku al' kod sexa baš potraje traje i po sat vremena i na kraju se smorim i odustanem. Inače partnerica me uzbuđuje maksimalno i pri samoj pomisli na nju doživim erekciju. Ako je neko imo sličan problem nek baci neki savjet :))
A majke ti fjodore jel se zajebajes :))))) opak problem neki :))
Post Reply