A jučer u Podgorici na sličnim protestima zbog Kosova, zapaljena je i zastava Crne Gore, a policija je odmah uhapsila palikuće. Svaka čast!
A SIPI preporučujem da uhapsi vođu SPONE četnika Branislava Dukića zbog narušavanja ustavnog poretka BiH!
I svoju Zastavu!elSaik wrote:Policija u Podgorici poštuje svoju državu.
i oni su prvenstveno CRNOGORCI, dok nama ne daju da budemo prvenstveno BOSANCI I HERCEGOVCI...elSaik wrote:Policija u Podgorici poštuje svoju državu.
aha,to je po onoj :mIRCerka wrote:i oni su prvenstveno CRNOGORCI, dok nama ne daju da budemo prvenstveno BOSANCI I HERCEGOVCI...elSaik wrote:Policija u Podgorici poštuje svoju državu.
I da, maloprije bas saznah da u CG vecina javnih institucija pocinje sa radom u 11, ali zato zatvaraju oko 18 ili 19Tako da i radno stanovnistvo moze stici obaviti dosta posla poslije svog radnog vremena
Zaboravio si i onog debila Daneta Cankovica koj ne zna reci dvije adekvatneMuaDib wrote:Naime na preključerašnjim demonstracijama u Banja Luci zastava BiH je zapaljena i nikome ništa. Niko nije ni reagovao!
A jučer u Podgorici na sličnim protestima zbog Kosova, zapaljena je i zastava Crne Gore, a policija je odmah uhapsila palikuće. Svaka čast!
A SIPI preporučujem da uhapsi vođu SPONE četnika Branislava Dukića zbog narušavanja ustavnog poretka BiH!
koju kuću su paliliMuaDib wrote:Naime na preključerašnjim demonstracijama u Banja Luci zastava BiH je zapaljena i nikome ništa. Niko nije ni reagovao!
Mislio sam figurativno!b@tto wrote:koju kuću su paliliMuaDib wrote:Naime na preključerašnjim demonstracijama u Banja Luci zastava BiH je zapaljena i nikome ništa. Niko nije ni reagovao!
ma ne znam šta si mislio,ali napisao si da su palikuće a ljudi su palilizastavu,niđe veze,očito nisi imao pravu riječ koju bi tu upotrijebio za njih pa si stavio palikućeMuaDib wrote:Mislio sam figurativno!b@tto wrote:koju kuću su paliliMuaDib wrote:Naime na preključerašnjim demonstracijama u Banja Luci zastava BiH je zapaljena i nikome ništa. Niko nije ni reagovao!
A SIPI preporučujem da uhapsi vođu SPONE četnika Branislava Dukića zbog narušavanja ustavnog poretka BiH!![]()
elSaik wrote:Policija u Podgorici poštuje svoju državu.
Isti ti koji su palili zastave su ,ne tako davno, palili i kuce. Prema tome, nije neka greska u pitanju.b@tto wrote:ma ne znam šta si mislio,ali napisao si da su palikuće a ljudi su palilizastavu,niđe veze,očito nisi imao pravu riječ koju bi tu upotrijebio za njih pa si stavio palikućeMuaDib wrote:Mislio sam figurativno!b@tto wrote: koju kuću su palili![]()
ti ih prepoznao na slikama pa znaš, pa to su većinom studenti i srednjoškolci koji su za vrijeme rata bili djeca.velaxsa wrote:Isti ti koji su palili zastave su ,ne tako davno, palili i kuce. Prema tome, nije neka greska u pitanju.b@tto wrote:ma ne znam šta si mislio,ali napisao si da su palikuće a ljudi su palilizastavu,niđe veze,očito nisi imao pravu riječ koju bi tu upotrijebio za njih pa si stavio palikućeMuaDib wrote: Mislio sam figurativno!![]()
da ....djeca koja sad vicu noz zica....... blago nama svima sa takvom oml;adinomb@tto wrote:
ti ih prepoznao na slikama pa znaš, pa to su većinom studenti i srednjoškolci koji su za vrijeme rata bili djeca.
b@tto wrote:ti ih prepoznao na slikama pa znaš, pa to su većinom studenti i srednjoškolci koji su za vrijeme rata bili djeca.velaxsa wrote:Isti ti koji su palili zastave su ,ne tako davno, palili i kuce. Prema tome, nije neka greska u pitanju.b@tto wrote: ma ne znam šta si mislio,ali napisao si da su palikuće a ljudi su palilizastavu,niđe veze,očito nisi imao pravu riječ koju bi tu upotrijebio za njih pa si stavio palikuće
ne čitaš pažljivo,on je rakao da su to isti oni koji su palili kuće a kuće se nepitt wrote:da ....djeca koja sad vicu noz zica....... blago nama svima sa takvom oml;adinomb@tto wrote:
ti ih prepoznao na slikama pa znaš, pa to su većinom studenti i srednjoškolci koji su za vrijeme rata bili djeca.![]()
dafelichi wrote:moze li se jos neko sjetiti crne gore kroz 92-95
od kolektivne pljacke do genocida, deportacije muslimana, vojnici iz regularne vojske na bih ratistima...
i neki dan rekose 'dvije drzave nemaju otvorenih pitanja'...
[/quote]b@tto wrote:pitt wrote:ne čitaš pažljivo,on je rakao da su to isti oni koji su palili kuće a kuće se neb@tto wrote:
ti ih prepoznao na slikama pa znaš, pa to su većinom studenti i srednjoškolci koji su za vrijeme rata bili djeca.[/quote]
da ....djeca koja sad vicu noz zica....... blago nama svima sa takvom oml;adinom![]()
pale već 12 godina