pravicu se da je ovaj komentar upucen bechiumro je mostar wrote:slabom k**** i dlaka smetagavrilo wrote:ima i kod njih kukoljaBECHO wrote:Jel i Dara Bubamara iz Vojvodine?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
breka
musko da, ali sretno ozenjen, malo mi prekasno preporucujes tu pic*etinu dragi moj gavrilovicugavrilo wrote:sad ne znam da li si musko... ako jesi... jarane preporucujem madjarice i novosadjanke generalnobreka wrote:ruku na srce, ima ih dobrih!
-
dr.
Ma jok, samo BiH tebe tako nazvaoumro je mostar wrote:jes jes. Da smo to dr.-u uradili sad bi nas cetnicima nazvaogavrilo wrote:srecom hana budista pa nam nece nista ...![]()
![]()
![]()
-
mostarac
a to nisu "vlahe" nabijali na kolacdr. wrote:Ma jok, samo BiH tebe tako nazvaoumro je mostar wrote:jes jes. Da smo to dr.-u uradili sad bi nas cetnicima nazvaogavrilo wrote:srecom hana budista pa nam nece nista ...![]()
![]()
![]()
i naravno citirao tvoje "umotvorine" o "turskom nabijanju na kolac", da me nebi potvorili kako izmisljam
btw, jos cuvam one tvoje sjajne komentare, alahume sali...
-
dr.
Ne znam pitaj Kacavendu i onog kako mu bijese ime sto je kosti otkopavo i pricao o Turcima pred sami rat, on ce ti bolje kazat, btw tema je nogomet i nemam se ovdje namjeru s tobom natezat. Bice sigurno tema na kojima mozes ispoljavati svoje strahove, aman-ja rabi...umro je mostar wrote:a to nisu "vlahe" nabijali na kolacdr. wrote:Ma jok, samo BiH tebe tako nazvaoumro je mostar wrote: jes jes. Da smo to dr.-u uradili sad bi nas cetnicima nazvao![]()
![]()
![]()
i naravno citirao tvoje "umotvorine" o "turskom nabijanju na kolac", da me nebi potvorili kako izmisljam
btw, jos cuvam one tvoje sjajne komentare, alahume sali...
-
gavrilo
srednjak je tu opasnijidr. wrote:Gavro, optuzio bi me da mu hocu dat Antrax...gavrilo wrote:e jebi ga vas dvojic dokrajciste temu ...![]()
dr i mostar... ajmo za mali prstic i mir mir mir niko nije kriv
ne, ozbiljno vas ne razumijem... pratim vas na vise tema. vidim ti si bosnjak patriota, on je sdpovac. imate drukcije politicke poglede... lijepo. ali ne morate pljuvat jedan na drugog gdje god stignete.
-
SD-6
mi smo jedva izgubili od Brazila(0:1Ronaldo)..vidicemo bojovnike...prognoziram blagi tsunamy u mrezi lole-ribara...
zasto BHT-e prenosi tu utakmicu? otkud im to pravo..da namire ugrozene,da im podstaknu mozda uspavano rodoljublje za lipom njihovom...utakmica je atraktivna samo zbog jednog takmaca.ne vdim razlog da to prenosi drzavna tv koja sehrani od harača koji samo naivni Bosnjci placaju...politika al' hebiga...sve je politika
zasto BHT-e prenosi tu utakmicu? otkud im to pravo..da namire ugrozene,da im podstaknu mozda uspavano rodoljublje za lipom njihovom...utakmica je atraktivna samo zbog jednog takmaca.ne vdim razlog da to prenosi drzavna tv koja sehrani od harača koji samo naivni Bosnjci placaju...politika al' hebiga...sve je politika
-
praznina
Gavro postoji razlika između patriote i patrijote. Ja mislim da je on ipak patrijota.gavrilo wrote:srednjak je tu opasnijidr. wrote:Gavro, optuzio bi me da mu hocu dat Antrax...gavrilo wrote:e jebi ga vas dvojic dokrajciste temu ...![]()
dr i mostar... ajmo za mali prstic i mir mir mir niko nije kriv
ne, ozbiljno vas ne razumijem... pratim vas na vise tema. vidim ti si bosnjak patriota, on je sdpovac. imate drukcije politicke poglede... lijepo. ali ne morate pljuvat jedan na drugog gdje god stignete.
-
No_Comment
Druze Tito a KOSOVA republjik....Drug_Tito wrote:Ja navijam za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Makedoniju sve dok ne igraju protiv BiH.
-
Drug_Tito
Pa ako postane repbuljik...pa i VojvodinaNo_Comment wrote:Druze Tito a KOSOVA republjik....Drug_Tito wrote:Ja navijam za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Makedoniju sve dok ne igraju protiv BiH.
![]()
Nisma znao da u Mostaru Hrvati pucaju kada pobjedi Hrvatska. To je cool...Jos se pitamo sto je BiH na listi propalih drzava
-
mostarac
cuj nisi znaoDrug_Tito wrote:Pa ako postane repbuljik...pa i VojvodinaNo_Comment wrote:Druze Tito a KOSOVA republjik....Drug_Tito wrote:Ja navijam za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Makedoniju sve dok ne igraju protiv BiH.
![]()
Nisma znao da u Mostaru Hrvati pucaju kada pobjedi Hrvatska. To je cool...Jos se pitamo sto je BiH na listi propalih drzava. Let's Go Croats....
pa kad su usli u polufinale na SP na istocnoj strani je bilo dvoje mrtvih