Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Pobjedit ce

Hrvatska
8
24%
Brazil
17
50%
nerjeseno
9
26%

Total votes: 34

hananah

#1 Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama

Post by hananah »

Vase prognoze :) za sutrasnju prijateljsku tekmu u Splitu :)
Last edited by hananah on 18/08/2005 00:48, edited 2 times in total.
mr_orange

#2 Re: Hrvatska - Brazil

Post by mr_orange »

hananah wrote:Vase prognoze :) za sutrasnju prijateljsku tekmu u Splitu :)
Zar pratis? Jel zbog Ronaldinja? :D <---zar nije isti Ronaldinjo?
zlata

Post by zlata »

I am alwasy for the UNDERDOG.

'RVATSKA HRVATSKA. 'RVATSKA.
No_Comment

Post by No_Comment »

Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti... 8-)
praznina

Post by praznina »

No_Comment wrote:Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti... 8-)
Neće baš rafale jer sada nije više 1998. ali će provocirati.
mostarac

Post by mostarac »

praznina wrote:
No_Comment wrote:Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti... 8-)
Neće baš rafale jer sada nije više 1998. ali će provocirati.
Dok Vladavic ne dodje pod Bijeli Brijeg i zada im jadikovku i usuti ih :D
hananah

Post by hananah »

Mr Orange pratim, ali ne zbog Rolandinja nego zato sto mi je Hrvatska reprezentacija draga, inace uvijek na evropskim i svjetskim prvenstvina navijam za nju, cak se kladim na nju, a vjeruj mi uzme se sta para :)
praznina

Post by praznina »

hananah wrote:Mr Orange pratim, ali ne zbog Rolandinja nego zato sto mi je Hrvatska reprezentacija draga, inace uvijek na evropskim i svjetskim prvenstvina navijam za nju, cak se kladim na nju, a vjeruj mi uzme se sta para :)
Kladiš se na nju i dobijaš zato ti je draga. Pa naravno kome onda ne bi bila draga.
hananah

Post by hananah »

Ispravka - kladim se na nju jer mi je draga :) Ikreno, meni je Hrvatska kao druga domovina i ne vidim razloga da ne navijam za reprezentaciju Hrvatske.
praznina

Post by praznina »

hananah wrote:Ispravka - kladim se na nju jer mi je draga :) Ikreno, meni je Hrvatska kao druga domovina i ne vidim razloga da ne navijam za reprezentaciju Hrvatske.
Imaš li njihovu domovnicu i putovnicu? Je li ti neko iz Hrvatske?
zlata

Post by zlata »

praznina wrote:
hananah wrote:Ispravka - kladim se na nju jer mi je draga :) Ikreno, meni je Hrvatska kao druga domovina i ne vidim razloga da ne navijam za reprezentaciju Hrvatske.
Ma Hananah....da ti nisi Kulenovicka ili Filipovicka?
praznina

Post by praznina »

zlata wrote:
praznina wrote:
Ma Hananah....da ti nisi Kulenovicka ili Filipovicka?
Čisto me zanima.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ja navijam za ekipu na koju cu se kladiti...a to je...:D:D:D...Brazil. :D .
gavrilo

Post by gavrilo »

nemoj da mi ovdje neko dira hanu ... sunce li vam vase :x
hananah

Post by hananah »

Praznina i Zlato da li mi neko mora ili ne mora biti iz neke zemlje da bih je voljela :-?
I zar nemam pravo da volim neku zemlju, i zar nemam pravo da bodrim momcad koju ja zelim bodriti :-?
Stvarno lupate k'o Njanjajevo u stativu :D
praznina

Post by praznina »

hananah wrote:Praznina i Zlato da li mi neko mora ili ne mora biti iz neke zemlje da bih je voljela :-?
I zar nemam pravo da volim neku zemlju, i zar nemam pravo da bodrim momcad koju ja zelim bodriti :-?
Stvarno lupate k'o Njanjajevo u stativu :D
Dobro, hvala na odgovoru.
hananah

Post by hananah »

Gavrilo sve cemo mi njih u ispovjedaonicu - danas jer su me "dirali" smrc :roll:
A sutra jer su se kladili na pogresan tim :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Volim ovaj bosanski patriotizam.

Bosna igra sa Estonijom, a oni lupetaju o fudbalskoj utakmici susjedne nam i ne bas uvijek prijateljske drzave. :x
hananah

Post by hananah »

Halo ba Edin, je li to zabranjeno?????? Isto tako nije zabranjeno da otvoris temu BiH Estonija :D
Ako nemas sta reci, i ako ces politiku i u sport mijesati onda ti nije mjesto na ovoj temi. Ja politike u moju butigu necu.
A neprijatelj ti je svako ako ga ti tako promatras, i prvi susjed, i roditelji, i prijatelji i svako. Meni je Hrvatska apsolutno fantazija zemlja, i Hrvati apsolutno super ljudi s kojima nisam nikad imala problema. Je li ja sad treba da ih smatram "neprijateljima" zato sto je to rekao tamo jedan Edin H. :-? koji je sa svojim ogranicenim i netrepeljivim stavom upravo izgubio naklonost moje malenkosti, tj. moju dobio ignoranciju :(

p.s. Estonija je Estonija, a Brazil je Brazil, sto jest' jest' :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Halo ba hananah,

Kao prvo ovo nije bilo upuceno tebi nego onako generalno svima, a temu ovaj put necu da otvaram.

Do sada sam uvijek otvarao teme za utakmice bosanske reprezentacije, pa ako nekoga jos interesuje bujrum.

A ne mjesam politiku, jer i ja vise volim da pobijedi Hrvatska, pa i Srbija i CG kada igraju, ali ne na ustrb bosanske reprezentacije.

I jos nesto, cast Brazilu, ali ja cu ipak gledati BiH - Estonija.
Ipak mi je Bosna vise fantaija zemlja :) pa i pored kolege Usanovica.
hananah

Post by hananah »

Umjeto da otvoris temu ti ovu zachitavas i nazivas Hrvatsku neprijateljskom zemljom :x i mijesas politiku :x
Bas ti fala sto si je upropastio, molim moderatora da zatvori temu
Toliko od mene
No_Comment

Post by No_Comment »

Jedna i jedina BOSNA I HERCEGOVINA.... 8)
praznina

Post by praznina »

hananah wrote:Umjeto da otvoris temu ti ovu zachitavas i nazivas Hrvatsku neprijateljskom zemljom :x i mijesas politiku :x
Bas ti fala sto si je upropastio, molim moderatora da zatvori temu
Toliko od mene

Već mi je lakše kada vidim da ima još forumaša koji navijaju za susjedne države eto ja prije neki dan navijao za SCG vaterpolo tim. Podavili su jadne Mađare.
hananah

Post by hananah »

Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg :(
praznina

Post by praznina »

hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg :(

Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.

Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu.
Post Reply