Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hananah
#1 Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama
Vase prognoze
za sutrasnju prijateljsku tekmu u Splitu 
Last edited by hananah on 18/08/2005 00:48, edited 2 times in total.
-
mr_orange
#2 Re: Hrvatska - Brazil
Zar pratis? Jel zbog Ronaldinja?hananah wrote:Vase prognozeza sutrasnju prijateljsku tekmu u Splitu
-
No_Comment
Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti... 
-
praznina
Neće baš rafale jer sada nije više 1998. ali će provocirati.No_Comment wrote:Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti...
-
mostarac
Dok Vladavic ne dodje pod Bijeli Brijeg i zada im jadikovku i usuti ihpraznina wrote:Neće baš rafale jer sada nije više 1998. ali će provocirati.No_Comment wrote:Reprezentacija susjedne drzave me bash ne interesira neshto posebno...shto se tice pitanja ko ce pobjediti volio bih da to bude Brazil iz prostog razloga shto ce hajvani i fanatici iz zapadnog djela Mostara koji misle da zive u Hrvatskoj u slucaju pobjede Hrvatske repke otvoriti rafale po istocnom djelu Mostara ili provocirati na razne nacine...zato naprijed zuti...
-
praznina
Kladiš se na nju i dobijaš zato ti je draga. Pa naravno kome onda ne bi bila draga.hananah wrote:Mr Orange pratim, ali ne zbog Rolandinja nego zato sto mi je Hrvatska reprezentacija draga, inace uvijek na evropskim i svjetskim prvenstvina navijam za nju, cak se kladim na nju, a vjeruj mi uzme se sta para
-
zlata
Ma Hananah....da ti nisi Kulenovicka ili Filipovicka?praznina wrote:Imaš li njihovu domovnicu i putovnicu? Je li ti neko iz Hrvatske?hananah wrote:Ispravka - kladim se na nju jer mi je dragaIkreno, meni je Hrvatska kao druga domovina i ne vidim razloga da ne navijam za reprezentaciju Hrvatske.
-
praznina
Čisto me zanima.zlata wrote:Ma Hananah....da ti nisi Kulenovicka ili Filipovicka?praznina wrote:Imaš li njihovu domovnicu i putovnicu? Je li ti neko iz Hrvatske?hananah wrote:Ispravka - kladim se na nju jer mi je dragaIkreno, meni je Hrvatska kao druga domovina i ne vidim razloga da ne navijam za reprezentaciju Hrvatske.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ja navijam za ekipu na koju cu se kladiti...a to je...
:D:D...Brazil.
.
-
praznina
Dobro, hvala na odgovoru.hananah wrote:Praznina i Zlato da li mi neko mora ili ne mora biti iz neke zemlje da bih je voljela![]()
I zar nemam pravo da volim neku zemlju, i zar nemam pravo da bodrim momcad koju ja zelim bodriti![]()
Stvarno lupate k'o Njanjajevo u stativu
-
hananah
Halo ba Edin, je li to zabranjeno?????? Isto tako nije zabranjeno da otvoris temu BiH Estonija 
Ako nemas sta reci, i ako ces politiku i u sport mijesati onda ti nije mjesto na ovoj temi. Ja politike u moju butigu necu.
A neprijatelj ti je svako ako ga ti tako promatras, i prvi susjed, i roditelji, i prijatelji i svako. Meni je Hrvatska apsolutno fantazija zemlja, i Hrvati apsolutno super ljudi s kojima nisam nikad imala problema. Je li ja sad treba da ih smatram "neprijateljima" zato sto je to rekao tamo jedan Edin H.
koji je sa svojim ogranicenim i netrepeljivim stavom upravo izgubio naklonost moje malenkosti, tj. moju dobio ignoranciju 
p.s. Estonija je Estonija, a Brazil je Brazil, sto jest' jest'
Ako nemas sta reci, i ako ces politiku i u sport mijesati onda ti nije mjesto na ovoj temi. Ja politike u moju butigu necu.
A neprijatelj ti je svako ako ga ti tako promatras, i prvi susjed, i roditelji, i prijatelji i svako. Meni je Hrvatska apsolutno fantazija zemlja, i Hrvati apsolutno super ljudi s kojima nisam nikad imala problema. Je li ja sad treba da ih smatram "neprijateljima" zato sto je to rekao tamo jedan Edin H.
p.s. Estonija je Estonija, a Brazil je Brazil, sto jest' jest'
- Edin H.
Halo ba hananah,
Kao prvo ovo nije bilo upuceno tebi nego onako generalno svima, a temu ovaj put necu da otvaram.
Do sada sam uvijek otvarao teme za utakmice bosanske reprezentacije, pa ako nekoga jos interesuje bujrum.
A ne mjesam politiku, jer i ja vise volim da pobijedi Hrvatska, pa i Srbija i CG kada igraju, ali ne na ustrb bosanske reprezentacije.
I jos nesto, cast Brazilu, ali ja cu ipak gledati BiH - Estonija.
Ipak mi je Bosna vise fantaija zemlja
pa i pored kolege Usanovica.
Kao prvo ovo nije bilo upuceno tebi nego onako generalno svima, a temu ovaj put necu da otvaram.
Do sada sam uvijek otvarao teme za utakmice bosanske reprezentacije, pa ako nekoga jos interesuje bujrum.
A ne mjesam politiku, jer i ja vise volim da pobijedi Hrvatska, pa i Srbija i CG kada igraju, ali ne na ustrb bosanske reprezentacije.
I jos nesto, cast Brazilu, ali ja cu ipak gledati BiH - Estonija.
Ipak mi je Bosna vise fantaija zemlja
-
praznina
hananah wrote:Umjeto da otvoris temu ti ovu zachitavas i nazivas Hrvatsku neprijateljskom zemljomi mijesas politiku
![]()
Bas ti fala sto si je upropastio, molim moderatora da zatvori temu
Toliko od mene
Već mi je lakše kada vidim da ima još forumaša koji navijaju za susjedne države eto ja prije neki dan navijao za SCG vaterpolo tim. Podavili su jadne Mađare.
-
praznina
hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg
Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.
Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu.