kako?
Moderator: Benq
- chinese_water
Nemas 5 maraka? Nista...preporucujem ti da prodas laptop
- ahmed&nedzad
#4 Re: kako?
dugmee wrote:imam adsl i posto mi je malo osteceno ono zuto kablo,odnosno kablo za ethernet ne mogu da se prikkljucim na net preko laptopa.Ima li ko kakvu ideju,nemam para za novo kablo..hehe
Kupi novo 'kablo'.
-
mirness
#6 Re: kako?
isto da nikad nisi sastavljao prekinuti kabal, znaci spoji i izolir trakom ako nemas para za novi, jedino je problem ako si ostetio konektordugmee wrote:imam adsl i posto mi je malo osteceno ono zuto kablo,odnosno kablo za ethernet ne mogu da se prikkljucim na net preko laptopa.Ima li ko kakvu ideju,nemam para za novo kablo..hehe
- tech10
Podkajlaj sa sibicom i nece se vise vaditi. Tvoj "kablo" ce biti kao nov.karanana wrote:E i meni je pukla zabica na jednoj strani od tog "kablo" pa se stalno izvlaci iz rupe i iskljucuje konekciju. Gdje se moze kupiti novo "kablo". Dugme ako ti treba kupicu i tebi metar-dva tog kablo-a
- chinese_water
#10 Re: kako?
Ako je parica ostecena...lijepi ti sta hoces... a kablO ima da se kupi recimo na m. dvoru u E-shopu na trajvanskoj stanici kad se ide iz grada prema ilidzimirness wrote:isto da nikad nisi sastavljao prekinuti kabal, znaci spoji i izolir trakom ako nemas para za novi, jedino je problem ako si ostetio konektordugmee wrote:imam adsl i posto mi je malo osteceno ono zuto kablo,odnosno kablo za ethernet ne mogu da se prikkljucim na net preko laptopa.Ima li ko kakvu ideju,nemam para za novo kablo..hehe
-
mirness
#12 Re: kako?
ja mislim da je ovo istochinese_water wrote:Ako je parica ostecena...lijepi ti sta hoces... a kablO ima da se kupi recimo na m. dvoru u E-shopu na trajvanskoj stanici kad se ide iz grada prema ilidzimirness wrote:isto da nikad nisi sastavljao prekinuti kabal, znaci spoji i izolir trakom ako nemas para za novi, jedino je problem ako si ostetio konektordugmee wrote:imam adsl i posto mi je malo osteceno ono zuto kablo,odnosno kablo za ethernet ne mogu da se prikkljucim na net preko laptopa.Ima li ko kakvu ideju,nemam para za novo kablo..hehe
- chinese_water
Eh ja mislim na bilo koju od ovih...a konektor bas i nije problem, ako je otisao konektor fino malo skratis kablO i nakacis novi...
-
neko iz mase
tamo bijelo kablo kod mene plavo kablo. kablo sarenkasto, svakakve boje. Zuto kablo dobro za vjesanje, hem vesa, hem racunara hem vlasnika
~
znaci, zuto kablo dobro kablo
znaci, zuto kablo dobro kablo
- Alfons Kauders
treba mu kupit samo pola metra,Qler wrote:1KM metar pa jarane javi se ako treba skupit cemo mi sa foruma za to kablo ako treba i za 2m cemo nakupiti
-
zmijaIzmaj
pametnjakovici
zasto onda nije kabl(a)vska televizija