KAKO????
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
The_Flyer2002
#1 KAKO????
motor je od motorcikla (skutera)
evo neki dan mi puce saraf sto drzi izduvnu cijev. saraf je na glavi motora tako da sam morao citav motor da rstavim da bi ga zamjeno.
jao kako ide bez auspuha hehehe leti matere mi. dobije nekih 1-2 ks, ali nije to poenta.
kada sam rastavljo motor moro sam skinuti ?bregastu osovinu? (cam). kada sam je vraco nisam znao kako da je nastimam pa sam je stavio samo onako ofrlje po sjecanju.
u pocetku sam cuo kako nesto lupa ali je radio. i sada radi ali je SPOR. prije je mogo ici oko 110kmh a sada jedva 100.
kako nastimati osovinu???? pls help!!!!!
motor je cetverotaktni. paljenje nisam dirao.
HELP!!!! motoristi???
evo neki dan mi puce saraf sto drzi izduvnu cijev. saraf je na glavi motora tako da sam morao citav motor da rstavim da bi ga zamjeno.
jao kako ide bez auspuha hehehe leti matere mi. dobije nekih 1-2 ks, ali nije to poenta.
kada sam rastavljo motor moro sam skinuti ?bregastu osovinu? (cam). kada sam je vraco nisam znao kako da je nastimam pa sam je stavio samo onako ofrlje po sjecanju.
u pocetku sam cuo kako nesto lupa ali je radio. i sada radi ali je SPOR. prije je mogo ici oko 110kmh a sada jedva 100.
kako nastimati osovinu???? pls help!!!!!
motor je cetverotaktni. paljenje nisam dirao.
HELP!!!! motoristi???
-
The_Flyer2002
- DaysleepeR
Nema nikakve, al reko nek je bar raspolozenje na nivou.
-
The_Flyer2002
jos si ti zelen!!!!!ovejaraS wrote:KAKO??????
NA SERVIS BRATE!!!!!!!!
BUUUUUUU, BUUUUU, BUUUU... NEMA KOD NAS SERVISA ZA MOTOREEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
ONDA SE SELI TAMO GDJE IMAAAAAAAAAAA...
hoces mi ti dati 100 dolara za servis????
ps ima servis ja sam u US
ZNA LI IKO U KOJOJ POZICIJI KLIP TREBA DA BUDE KADA SE STIMAJU VENTILI????
-
whow
Svaka tebi cast , veliki je to poso', mada imam osjecaj da taj skuter vise nikada nece ici kao sto je isao
. Evo sugestija , kupi novi skuter a taj ostavi da se djeca igraju
Ma pojma nemam , vjerovatno se da popraviti , cekaj dok se ninec javi on ce ti reci.
-
The_Flyer2002
ma daj ba zar ima nesto sta ja neznam popraviti???whow wrote:Svaka tebi cast , veliki je to poso', mada imam osjecaj da taj skuter vise nikada nece ici kao sto je isao. Evo sugestija , kupi novi skuter a taj ostavi da se djeca igraju
Ma pojma nemam , vjerovatno se da popraviti , cekaj dok se ninec javi on ce ti reci.
nego vidim ja sta vidim. niko pojma nema.
sam cu ja to skuziti vec nekako. tnx.
ps. iso sam u lokalni shop i ovaj nece ni da ga pogleda kaze da ga nebi "zasro".
ma sve u svemu stavit cu mu big bore kit upgrade i sa njim povecat kubikazu sa 150 na 175cc. ima da leti.
-
whow
Fantasticno.The_Flyer2002 wrote:ma daj ba zar ima nesto sta ja neznam popraviti???whow wrote:Svaka tebi cast , veliki je to poso', mada imam osjecaj da taj skuter vise nikada nece ici kao sto je isao. Evo sugestija , kupi novi skuter a taj ostavi da se djeca igraju
![]()
nego vidim ja sta vidim. niko pojma nema.
sam cu ja to skuziti vec nekako. tnx.
ps. iso sam u lokalni shop i ovaj nece ni da ga pogleda kaze da ga nebi "zasro".
ma sve u svemu stavit cu mu big bore kit upgrade i sa njim povecat kubikazu sa 150 na 175cc. ima da leti.
-
The_Flyer2002
jastawhow wrote: Fantasticno.
-
The_Flyer2002
evo update za one koje nije interesovalo.
skuzio sam sam kako nastimati plajenje, ventile, bregastu.
uzelo mi je nekih 5 min da skuzim sta trebam uraditi. evo ga sada pici li pici. skino sam mu glavu i ostalo. sve mi to uzelo 2 sata. najgore je skidati plastike. one su uzele sat i po.
mislim da cu ga opet sutra nastimati. mislim da mogu jos bolje podesiti paljenje pa zato.
ako imate pitanja kako sta uraditi slobodno pitajte.
ljudi ja sam genije
hehehehe
jesam li ti reko whow, nema stvari koju ja necu skuziti tj pokusat popraviti.
uzelo mi je nekih 5 min da skuzim sta trebam uraditi. evo ga sada pici li pici. skino sam mu glavu i ostalo. sve mi to uzelo 2 sata. najgore je skidati plastike. one su uzele sat i po.
mislim da cu ga opet sutra nastimati. mislim da mogu jos bolje podesiti paljenje pa zato.
ljudi ja sam genije
hehehehe
-
whow
Ma nema sta " Genij @ Wrok" Da ti nisi mozda iz Smiljana ?The_Flyer2002 wrote:evo update za one koje nije interesovalo.
ljudi ja sam genije
hehehehe
-
The_Flyer2002
Smiljana????
gdje je to???
NE!
gdje je to???
NE!