Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mesaya
#1 Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Malo smijesna situacija, ali evo molio bih savjet, u zgradi preko puta moje, otprilike kad se god pojavim na prozoru, pojavi se na prozoru i ova cura, i ono tipa gledamo se, ali ne znam na koji bi nacin s njom mogao stupiti u kontakt i kako da skontam jeli zaintersovana ili se bash slucajno tad pojavi na prozoru
, dajte kakve konstruktivne savjete??? 
-
Bolonjac
#2 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
1. Baci joj kamen i razbij prozor
Onda cete se sigurno upoznati
2. otidji na telecom imenik unesi adresu i prezime sa interfona i kad se iduci put budete gledali nazovi je i reci "znam sta si radila prije 1 min" ili "gledam te"
3. Na komad papira napishi "jesi li za kafu ?"
2. otidji na telecom imenik unesi adresu i prezime sa interfona i kad se iduci put budete gledali nazovi je i reci "znam sta si radila prije 1 min" ili "gledam te"
3. Na komad papira napishi "jesi li za kafu ?"
-
Mesaya
#3 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Haha ovaj drugi korak bi bio dobar, da znam kako se prezivaBolonjac wrote:1. Baci joj kamen i razbij prozorOnda cete se sigurno upoznati
-
Bolonjac
#4 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
pa mozda mozes po interfonu skontati(valjda je isto kao u tvojoj zgradi) 
pa odna prozovi ako se trzne kad prozoves to ej taj broj
pa odna prozovi ako se trzne kad prozoves to ej taj broj
-
The Silent Man
#5 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
pa jednostavno joj mahni kad te gledaMesaya wrote:Malo smijesna situacija, ali evo molio bih savjet, u zgradi preko puta moje, otprilike kad se god pojavim na prozoru, pojavi se na prozoru i ova cura, i ono tipa gledamo se, ali ne znam na koji bi nacin s njom mogao stupiti u kontakt i kako da skontam jeli zaintersovana ili se bash slucajno tad pojavi na prozoru, dajte kakve konstruktivne savjete???
otidji u zgradu,skontaj koji njen stan,pokucaj na vrata ... ups. oprostite trazm ... lupam ...Almira ... ne,Almir ne zivi ovdje .. Ups,Izvinjavam se,ugodan dan,osmjeh i namig... sad se "poznajete" ,sljedeci put kad je vidis imas izgovor za pozdrav,upoznavanje i smal talk
- ciacco
#6 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
svjetlosnim signalima ( morzeova azbuka ) ?
-
lolo_lolo
#7 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
prvo ti uslikaj da mi vidimo kakva je,pa cemo onda prijedloge davati
- vjesticanametli
#8 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
obuci jaknu od OKI firme i uleti u zgradu.............pokucaj i reci ja dobio nalog da odzracim radijatore 
pa joj trazi lavor, pa neku selnu, pa krpu i loncic i mozes bit ba kod nje cijeli dan a nas narod merhametli onda ide kafa pa ce reci haj majstore malo jedi s nama grehota je da gledas
i eto
pa joj trazi lavor, pa neku selnu, pa krpu i loncic i mozes bit ba kod nje cijeli dan a nas narod merhametli onda ide kafa pa ce reci haj majstore malo jedi s nama grehota je da gledas
- karanana
#9 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
jeli spusti roletne kad se presvlaci?
ovo mi je vazno da znam kako bih ti mogao dati upute za daljnji proces upada.
ovo mi je vazno da znam kako bih ti mogao dati upute za daljnji proces upada.
- Sunrise00
#10 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Ovo je meni bas prekulBolonjac wrote: 3. Na komad papira napishi "jesi li za kafu ?"
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#11 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
hahaha meni je ovo genijalan prijedlogvjesticanametli wrote:obuci jaknu od OKI firme i uleti u zgradu.............pokucaj i reci ja dobio nalog da odzracim radijatore
pa joj trazi lavor, pa neku selnu, pa krpu i loncic i mozes bit ba kod nje cijeli dan a nas narod merhametli onda ide kafa pa ce reci haj majstore malo jedi s nama grehota je da gledasi eto
-
frla
#12 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Uhvati goluba istreniraj ga i posalji joj poruku ...Mesaya wrote:Malo smijesna situacija, ali evo molio bih savjet, u zgradi preko puta moje, otprilike kad se god pojavim na prozoru, pojavi se na prozoru i ova cura, i ono tipa gledamo se, ali ne znam na koji bi nacin s njom mogao stupiti u kontakt i kako da skontam jeli zaintersovana ili se bash slucajno tad pojavi na prozoru, dajte kakve konstruktivne savjete???
- anais_nin
#13 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
i meni je to superSunrise00 wrote:Ovo je meni bas prekulBolonjac wrote: 3. Na komad papira napishi "jesi li za kafu ?"![]()
- Epitop
#14 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Uzmi dvogled i gledaj tako ofirno da te primjeti. 
-
frla
#15 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Umjesto vesa na terasi kaci da vise novcanice od po 100 KM ...
-
andrija2007
#16 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Pozvoni na vrata i pitaj: Da nemas slucajno tinte za nalivpero? 
-
sitna.buranija
#17 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Popenji joj se na prozor i uleti u stan 
- Prozor
#18 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
uzmi videokameru i snimaj je. poslije joj ubaci u sanduce snimak dug 4 sata. nakon toga je nazovi na interfon pa spusti nekoliko puta. i finalno je nazovi na telefon i reci znam gdje zivis.
- Prozor
- Bond_JaneBond001
#20 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Obuci bijelu majicu i kad vidis da te gleda s druge strane, skini majicu i masi kao da se predajes..
A onda se pretvaraj da ne mozes do nje, i navedi je da ti dodje pod pendzer..
- atko
#21 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
@Mesaya prvo da te priupitam koliko je tebi godina
da se ne zajebavam sa prijedlozima ako si balavac 
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#22 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Iz moje perspektive : Na pitanje "Mogu li te pozvati na pice, kafu" po defaultu odgovaram : "Ne mozes, Necu". To mi je 0 poena.
Ako bi velikim crvenim slovima na papiru napisao "Imam te nesto pitati, a ne znam kako bih" to bi mi ako nista bilo smijesno, narocito ako bi onda postavio niz drugih kartica tipa : "Kazu da je komsiluk zapisan u zvijezdama" "Ti si definitivno Zvijezda mog komsiluka"."Sanjao sam te sinoc, ali sam ti zaboravio ime" "Kako da te zovem kad te opet budem sanjao ?" To bi mi bilo zanimljivo, jer je kao neka igrica, i ona ti moze odgovarati na slican nacin. U protivnom, samo napisi...
"Mala, kad cemo ti i ja na kafu ?" ( i gledaj kako ce te odbiti )

Ako bi velikim crvenim slovima na papiru napisao "Imam te nesto pitati, a ne znam kako bih" to bi mi ako nista bilo smijesno, narocito ako bi onda postavio niz drugih kartica tipa : "Kazu da je komsiluk zapisan u zvijezdama" "Ti si definitivno Zvijezda mog komsiluka"."Sanjao sam te sinoc, ali sam ti zaboravio ime" "Kako da te zovem kad te opet budem sanjao ?" To bi mi bilo zanimljivo, jer je kao neka igrica, i ona ti moze odgovarati na slican nacin. U protivnom, samo napisi...
"Mala, kad cemo ti i ja na kafu ?" ( i gledaj kako ce te odbiti )
- burek_in_space
#23 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
Inache, sve cure u startu odbijaju kafu. 
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#24 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
andrija2007 wrote:Pozvoni na vrata i pitaj: Da nemas slucajno tinte za nalivpero?
Oov je super ako hoces da se uplasi i pobjegne glavom bez obzira.Prozor wrote:uzmi videokameru i snimaj je. poslije joj ubaci u sanduce snimak dug 4 sata. nakon toga je nazovi na interfon pa spusti nekoliko puta. i finalno je nazovi na telefon i reci znam gdje zivis.
-
lolo_lolo
#25 Re: Kako stupiti u kontakt sa curom iz zgrade preko puta
a gusti sokburek_in_space wrote:Inache, sve cure u startu odbijaju kafu.