...kakve poruke matrix-a....matrix je odlican naucno-fantasticni film, izdvajam matrix 1....obrati paznju na kategoriju kojoj film pripada...NAUCNA-FANTASTIKAGlumica wrote:ma ne, daleko od toga... milioni citaju dostojevskog ili se dive leonardovim djelima... sto ne znaci da je to automatski nesto lose... elitizam mi je u biti odbojan... ali mi je odbojno i pretjerano odusevljavanje porukama matrixa recimo....Kao sto rekoh, izraz mainstream i komercijala se mogu raspravljati. Cinjenica da se nesto prodaje ne znaci da djelo postaje losije. Mislim ja.
Kako ste shvatili Matrix?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Toozla
-
livadic
ovo je vec livadic for dummies, to nisam trazio
------------------------------
a da ti onda opet malo zakomlikujem ...
... ???

tvoja teorija nije ni blizu istini, vjeruj mi
---------------------------
nemoj mi jos samo reci ...
da ste se se tri sata hrvali u mraku sa hackerom ...
... sa opancicima & crnom kukuljicom na glavi ...

eh, ova teorija zavjere ti je bezveze....gdje su jevreji u ovoj zavjeri...nit' je administracija, nit' su srpski hackeri....jevreji su nam prebrisali postove
-----------------------------------
jevreji ti i drze ovaj forum ...
... dobri moj ...
... ...

------------------------------
a da ti onda opet malo zakomlikujem ...
tvoja teorija nije ni blizu istini, vjeruj mi
---------------------------
nemoj mi jos samo reci ...
da ste se se tri sata hrvali u mraku sa hackerom ...
... sa opancicima & crnom kukuljicom na glavi ...
eh, ova teorija zavjere ti je bezveze....gdje su jevreji u ovoj zavjeri...nit' je administracija, nit' su srpski hackeri....jevreji su nam prebrisali postove
-----------------------------------
jevreji ti i drze ovaj forum ...
... dobri moj ...
-
Atomic Punk
Sto bas Matrixa? Sta te odusevljava?Glumica wrote:ma ne, daleko od toga... milioni citaju dostojevskog ili se dive leonardovim djelima... sto ne znaci da je to automatski nesto lose... elitizam mi je u biti odbojan... ali mi je odbojno i pretjerano odusevljavanje porukama matrixa recimo....Kao sto rekoh, izraz mainstream i komercijala se mogu raspravljati. Cinjenica da se nesto prodaje ne znaci da djelo postaje losije. Mislim ja.