Izvini rei, misljah na Stitcha. Stitch je uposlenik imperije.rei wrote:ne znam na koga mislis, pogledam lijevo , desno, haman na menePrenj wrote:Bice da je Fahrina cizma malo popustila.rei wrote:
originalan je![]()
ma , ne znam ni kako tip izgleda, cim pricas o njegovim cizmama
mora da te je dobro pritisko
Kako srbi pricaju o BiH i bosancima?
-
Prenj
-
korky
Prenj wrote:
Mora covjek biti dobro slijep i nadasve gluh da ne primijeti, da su manje razlike u jeziku postojale izmedju Srba iz Knina i Hrvata iz Gospica, ili Srba iz Banjaluke i Bosnjaka iz Bihaca, nego izmedju Srbina iz Banjaluke i Srbina iz Beograda.
Ali sto ovan na celu naredi, to krdo mora slusati, zar ne?
Sve je to srpski jezik, braco
A to sto Bosnjak iz Bihaca prica slicnije Srbinu iz Banje Luke je argument za sta???
Ili je ipak malo realniji argument da Srbin iz Beograda nece pucat' na Srbina iz Banje Luke iako neslicnije pricaju
Ovnovi su ti, braco, cudne zvjerke
Cudne zvjerke, stvarno!!
-
car-x
raja, ja ne znam kako vam se uopste da raspravljati sa ovakvim tipovima tipa korky i onog ekonomiste.. ne znam ko je banjaluka a ko onaj drugi, ali to nije ni vazno..
onog casa kad se sva argumentacija strpa u jedno veliko: "..bosanski, hahahahaa... milion smajlica" - jasno je da tu prestaje zdrav razum i govna isplivaju na povrsinu..
meni je zao ovakvih tipova.. nema tih para za koje bi ja pristo da njegovu glavu nosim na ramenima.. pa zamislite vi tog zivota kad ovako razmisljate..
jadno je to sve..
onog casa kad se sva argumentacija strpa u jedno veliko: "..bosanski, hahahahaa... milion smajlica" - jasno je da tu prestaje zdrav razum i govna isplivaju na povrsinu..
meni je zao ovakvih tipova.. nema tih para za koje bi ja pristo da njegovu glavu nosim na ramenima.. pa zamislite vi tog zivota kad ovako razmisljate..
jadno je to sve..
- manijak1
.........misliš da je bolje ignorirati
buduće zločince 
-
car-x
ma to ti je sve najobicnija balavurdija koja previse vremena provodi ispred patriotskog tv programa a premalo razmislja svojoj glavom, a hronicni nedostatak seksa koji izaziva nevidjene frustracije da i ne pominjemo..manijak1 wrote:.........misliš da je bolje ignoriratibuduće zločince
- Drvosjeca iz Dejcica
Ne, bolje ih je drzati na nisanu za svaki slucaj...manijak1 wrote:.........misliš da je bolje ignoriratibuduće zločince

- manijak1
...........i koja bi opet uzela pištoljčiće , mašinčice , topiće dok ti drugi pune uši ..........rata neće biti ...........sve za mir ...........pali gasi svjetla ..............u znak protesta .............neće neće neće udariti ne smiju od jebenog svijeta ...............helem ja ne bih da mi bude više ništa već viđeno.ma to ti je sve najobicnija balavurdija koja previse vremena provodi ispred patriotskog tv programa
A ona Borina svinjarija u Jeršaleimu
Korky , imaš li osjećaj da nisi duhovit i da si jednostrano bolestan ??????
Tvoj argument je poznat
-
Prenj
I onda se cudom cude zasto su svi pobjegli od njihkorky wrote:Prenj wrote:
Mora covjek biti dobro slijep i nadasve gluh da ne primijeti, da su manje razlike u jeziku postojale izmedju Srba iz Knina i Hrvata iz Gospica, ili Srba iz Banjaluke i Bosnjaka iz Bihaca, nego izmedju Srbina iz Banjaluke i Srbina iz Beograda.
Ali sto ovan na celu naredi, to krdo mora slusati, zar ne?:lol: i sta sad? hoces reci da Srbi iz Banje Luke i Beograda pricaju razlicitim jezikom zbog nekih razlika???
:lol:
Sve je to srpski jezik, braco, pa cak i taj jezik kojim prica Bosnjak iz Bihaca
:D
A to sto Bosnjak iz Bihaca prica slicnije Srbinu iz Banje Luke je argument za sta???:D ...
- manijak1
Nego fakat šta je u svemu tome
-
vodolija_33
Umrije frajer od smijehaporky wrote: yes, yes, yes!!!Now we're talking!!!!
"Multietnicari"!!!
-
Panasonic
Tri drzave - Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina.
Hrvatska i Srbija se dogovaraju te napadaju trecu drzavu - Bosnu i Hercegovinu.
Mirovni sporazum - agresorima dodjeljen dio Bosansko-Hercegovackog zemljista.
Eh sada cete nam vratiti taj dio zemljista. Iako zapravo, NEMA SE TU STA VRACATI JER JE SVE TO NASE!!!!!

Hrvatska i Srbija se dogovaraju te napadaju trecu drzavu - Bosnu i Hercegovinu.
Mirovni sporazum - agresorima dodjeljen dio Bosansko-Hercegovackog zemljista.
Eh sada cete nam vratiti taj dio zemljista. Iako zapravo, NEMA SE TU STA VRACATI JER JE SVE TO NASE!!!!!
-
korky
Prenj wrote:I onda se cudom cude zasto su svi pobjegli od njihkorky wrote:Prenj wrote:
Ali sto ovan na celu naredi, to krdo mora slusati, zar ne?:lol: i sta sad? hoces reci da Srbi iz Banje Luke i Beograda pricaju razlicitim jezikom zbog nekih razlika???
Sve je to srpski jezik, braco, pa cak i taj jezik kojim prica Bosnjak iz Bihaca
:D
A to sto Bosnjak iz Bihaca prica slicnije Srbinu iz Banje Luke je argument za sta???:D ...
rastjera raju!!
- manijak1
-
Prenj
Istina je vrlo jednostavna: multietnicka BiH, bez fasista iz sva tri naroda.gavrilo wrote:bosnjaci hajde lijepo priznajte da mrzite srbe iz dubine duse. nemojte se ustrucavati... oslobodite se. pustite sve napolje. prestanite vec jednom da glumite kako se vi zalazete za multietnicnu bosnu i hercegovinu.
nije to strasno priznati istinu...![]()
![]()
Ako se pronalazis u ovoj zadnjoj kategoriji, tvoj problem.
- manijak1
Gavrilo , poselamio te Hake

-
vodolija_33
gavrilo wrote:bosnjaci hajde lijepo priznajte da mrzite srbe iz dubine duse. nemojte se ustrucavati... oslobodite se. pustite sve napolje. prestanite vec jednom da glumite kako se vi zalazete za multietnicnu bosnu i hercegovinu.
nije to strasno priznati istinu...![]()
![]()

Gavrilo, Gavrilo....Ma, jel to onaj što nam ubi princa, dabogda mu zemlja kosti izbacila??
- manijak1
...........kad oružje zatihne ???????'ajde da i ja malo provociram
-
sanjanin
- manijak1
.........ja mislim da ti ne znaš dalje od subjektivnog.ostanimo bolje objektivni, koliko god je to moguce...