Mozel mi neko napisati step by step kako sprziti igricu za PS2, samo bez priloga video tutorijala s youtube-a, jer probao par video i nece da ocita
a vec testirano s pijace kopijama i radi kao sat...onda je do mene?
Izvinjavam se ako vec postoji otvoren topic.
Unaprijed hvala!
Kako sprziti igricu za PS2?
Moderator: Benq
- Boateng
#2 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
Ima na netu tutorijala na domaćim jezicima, samo guglaj "prženje ps2 igara".
Potreban ti je program DVD Decrypter za prženje.
Potreban ti je program DVD Decrypter za prženje.
-
master_player
#3 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
Mozes li malo opsirnije?
- Praetorious
#5 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
Koliko sam vidio (nemam PS2 pa sam prosurfao), potreban ti je prazni DVD-R (ovo "-" nije obična crtica, već oznaka za "minus" medij, dakle ne "plus" tj. DVD+R). Program može bilo koji za snimanje na optičke medije. Ja sam vijeran Neri, a šta ćeš ti koristiti - do tebe je.
Ako je igra koju si skinuo u .iso formatu, onda u programu za snimanje odaberi opciju "Burn Image", ukoliko nije onda odaberi DVD-ISO. Način snimanja je DAO, brzina 4X, mada vjerovatno može i brže bez opasnosti. Uključi buffer underrun i verifikicaju snimka i to je to. Po svemu što vidjeh, identično snimanje kao i za svaki disk image.
Ako ne radi, onda ... surfaj duže nego što sam ja
EDIT
Eto dobio si i video, malo sam prikasnio...
Ako je igra koju si skinuo u .iso formatu, onda u programu za snimanje odaberi opciju "Burn Image", ukoliko nije onda odaberi DVD-ISO. Način snimanja je DAO, brzina 4X, mada vjerovatno može i brže bez opasnosti. Uključi buffer underrun i verifikicaju snimka i to je to. Po svemu što vidjeh, identično snimanje kao i za svaki disk image.
Ako ne radi, onda ... surfaj duže nego što sam ja
EDIT
Eto dobio si i video, malo sam prikasnio...
-
master_player
#6 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
ok, hvala svima
probam pa da vidim jel ok
probam pa da vidim jel ok
-
master_player
#7 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
Kad skidam igricu ima ono kad naziva igrice stoji npr (Europe), (USA) itd., jel to bitno pri downloadovanju ili skracenice nekih drzava (En, Fr, De)?
Hvala.
Hvala.
-
lajkujMe
#8 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
Da vazno je da igrica bude (europe) pal.
-
master_player
#9 Re: Kako sprziti igricu za PS2?
Ok, ev skinuo sam najobicniju igricu tetris zipovana, raspakovao je i tamo mi 2 fajla razlicitog formata .bin i .cue.
Mislim da njih sad moram skupa spojiti u ISO fajl al kad to probam uraditi BurnAware Free, nudi mi vise formata File Systema:
http://prntscr.com/7mbejz, koji treba da bude?
Mislim da njih sad moram skupa spojiti u ISO fajl al kad to probam uraditi BurnAware Free, nudi mi vise formata File Systema:
http://prntscr.com/7mbejz, koji treba da bude?