Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Spavam svaki dan možda manje od 6 sati. Ustanem kao da su vanzemaljci experimentisali na meni i usput mi slomili svaku kost u tijelu. Ustanem svaki dan slomljen i umoran
Nemam pojma zašto. A kad spavam duže od 6 sati onda bude cak i gore
BAN---KAI wrote:Spavam svaki dan možda manje od 6 sati. Ustanem kao da su vanzemaljci experimentisali na meni i usput mi slomili svaku kost u tijelu. Ustanem svaki dan slomljen i umoran
Do loseg kreveta je to probaj promjenit nesta udobnije
BAN---KAI wrote:Spavam svaki dan možda manje od 6 sati. Ustanem kao da su vanzemaljci experimentisali na meni i usput mi slomili svaku kost u tijelu. Ustanem svaki dan slomljen i umoran
Do loseg kreveta je to probaj promjenit nesta udobnije
Fkt cu to trebati samo što su skupit madraci. A ja spavam na kaucu
Cak sam i razmišljao da imam onu bolest sleep apnea. Kad prestanem disati tokom spavanja
Spavam od ca.
01 do ca. 07...vikendom se probudim isto tako 7-8...ako ostanem u krevetu "da nadoknadim" citav dan mi je usran. Ako legnem oko 03, mozda cu spavati do 09.
inace mi je usran samo od 7-9 i tad funkcionisem na autopilotu.
san mi je ugl vrlo lak. Osim nekako ono cim utonem u san...ali sve me moze probuditi...i opet zaspem. Alarm imam radi reda, ako sta sanjam...obicno se probudim i prije nego zazvoni i prosurfam na jedno oko i na noge....
Ne ustajem u wc, hvala bogu, ali smanjim unos tecnosti navece.
nisam nikad spavala do 12. Ni u srednjoj skoli.
Mozda zato sto spavam sa podignutim roletnama? Ali nema sanse da budu spustene...ko u grobu...najljepse mi je kad te sunce probudi. Jesam rekla da obozavam ljeto?
btw. Mislim da sam prije spavala 9 sati...ono...tad sam naspavana. E to se prebacilo na 6 sati ima vec par godina.
Zavisi kako kad, ali uglavnom nemam problem sa snom. Osim ako imam nekakav stresan period, ili npr, neki bitan dogadjaj tipa sastanak, putovanje ili tako nesto.