Kako snimat sa TV na Hard disk
Moderator: Benq
-
DZONPI
#1 Kako snimat sa TV na Hard disk
Uf mali problem dakle imam 3d TV Samsung na njega je prikljucen Dreambox e sad kupio sam i Harddisk sa USB izlazom i posto Tv ima opciju da moze snimat medjutim kad pritisnem da snimam kaze nije odgovarajuci Disk ne kontam.Harddisk je 160 gb i ima normala usb stavim u tv i to je to e sad da nije caka posto kanali idu preko Dreambboxa mozda treba jos nesto dotad ili na menu odradit pojma nemam.Dolazi dobra serija volio bi je snimit ali kako ako neko zna nek sarne.
- amar1994
#2 Re: Kako snimat sa TV na Hard disk
kako je formatiran HDD ? , nekim televizijama odgovara NTFS a nekim FATDZONPI wrote:Uf mali problem dakle imam 3d TV Samsung na njega je prikljucen Dreambox e sad kupio sam i Harddisk sa USB izlazom i posto Tv ima opciju da moze snimat medjutim kad pritisnem da snimam kaze nije odgovarajuci Disk ne kontam.Harddisk je 160 gb i ima normala usb stavim u tv i to je to e sad da nije caka posto kanali idu preko Dreambboxa mozda treba jos nesto dotad ili na menu odradit pojma nemam.Dolazi dobra serija volio bi je snimit ali kako ako neko zna nek sarne.
- amar1994
#3 Re: Kako snimat sa TV na Hard disk
znam na sta mislis, jedva mi ga racunar prepoznao kasnije, inace imam lose iskustvo sa snimanjem na LG i samsung TV(hoce-nece i prekomplikovan UI) , na panasonicu radi bez problemaObrezani Ajvar wrote:televizor bi trebao sam da formatira HDD
al neka proba sa NTFS ili FAT , vidi u prirucniku za tv ako ima na engleskom ili exyu jezicima
- supercali
#4 Re: Kako snimat sa TV na Hard disk
Mozda tv trazi da ga registrujes pa tek onda mozes snimati