su bili strastveni branitelji lika i djela precjednika, inače od inteligentnijih ljudi današnjice proglašenim grobarom socijaldemokratije.
Ono što je zanimljivo je taj psihološki momenat kod takvih kritičara . Kako se predstavljaju da "brane narod" i slično, a kako u stvari
napadajući druge brane svoje stranke i vjerovatno svoja radna mjesta sa kojih, ugodno uhljebljeni prosipaju šuplju, sve dok
ne dođu "njihovi" i onda kreću hvalospjevi. Ono što napadaju druge, da su "stranački botovi" , u stvari su baš oni ti koji su takvi.
Lopov viče držte lopova fazon.
Ono što hoću da pitam, mislite li vi da li je to licemjerno ili je to prihvatljiv oblik ponašanja ?? Folirati da ti samo "ne voliš vlast"
a u suštini si stranačka propaganda
Ja ću sad navesti nekoliko takvih primjera . Jednostavno kopiranje onoga što su pisali nekada o vlasti , a za takvo ponašanje
optužuju bilo koga ko im se usprotivi danas. Imamo tu i moderatora , čije ponašanje kao moderatora ne komentarišem, već kao
model te političke averzije prema suprotnim mišljenjima. Nadam se da me neće zbog toga banovati, a i ako banuju libo me racku
pao sam za slobodu
ajd ovako : Kako se brani voljeni vođa i stranka

Objašnjenje kako je Vođa došao do imovine

Ne damo na voljenog lidera

Onda naš moderator, danas ogorčeni kritičar vlasti koji sebe predstavlja kao "objektivnog".
Evo ga u službi

Razotkriva čovjek propagandu