kako smjeniti politicare?

Post Reply
uzgajivac

#1 kako smjeniti politicare?

Post by uzgajivac »

jedno naivno pitanje. moze li jedna stranka koja ima zastupnike u parlamentu, npr. SDP, pokrenuti inicijativu za smjenu kadrova SNSD-a? tako da se izbace one stetocine iz Vijeca ministara, iz Parlamenta, Skupstine i onaj Zubac iz SIPE. :D

mislim SNSD krenuo da izbacuje druge, pa hajd' kad su vec poceli da i sami zavrse :D

http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 34005.html
sema911s

#2 Re: kako smjeniti politicare?

Post by sema911s »

a to su bolji u sdp, sda, hdz, sds, zabih, radoncic doo,.,

iskreno ista govna jedino ih mozes/mozemo smijenit ako im glavu na cjepalo,., pa tako svi svoje da donosimo,. ti one sto postujes,. ja svoje, onaj svoje,., znades kako bi ovo bila dobra zemlja za zivjet,.,al posto cjepalo nemam
Bodkin

#3 Re: kako smjeniti politicare?

Post by Bodkin »

mozes al u cuni
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#4 Re: kako smjeniti politicare?

Post by antimobbing »

Narod ima tešku dijagnozu jer očekuje od onih koji već 20 godina generiraju probleme, da budu dio riješenja. To je ludost jer sve što oni znaju raditi jeste, lopovluk, prosipanje iz šupljeg u prazno i generiranje daljnjih problema. Rješenje je u postavljaju novih kadrova kroz rigoroznu psihoanalizu ličnosti.
LaBomba

#5 Re: kako smjeniti politicare?

Post by LaBomba »

uzgajivac wrote:jedno naivno pitanje. moze li jedna stranka koja ima zastupnike u parlamentu, npr. SDP, pokrenuti inicijativu za smjenu kadrova SNSD-a? tako da se izbace one stetocine iz Vijeca ministara, iz Parlamenta, Skupstine i onaj Zubac iz SIPE. :D

mislim SNSD krenuo da izbacuje druge, pa hajd' kad su vec poceli da i sami zavrse :D

Ti se kao uzdas u ove posrbice koji predstavljau Bosnjake da ce napraviti neki potez protiv stetocina? Pa oni rade sve suprotno. Bosnjaci u ovoj dejtonskoj ludjackoj kosulji moraju ali moraju vec jednom shvatiti ko ih predstavlja. Kod nas se ne moze rusiti ovako komplikovana vlada izlaskom na ulice, ali zato Bosnjaci trebaju i trebali su dosada stvoriti takvu amosveru da ih se njihovi politicari prosto plase, i da ne smiju nijedan pogresan korak napraviti, tj popustati rusiteljima drzave. Da bi se zaustavile stetocine Bosnjaci trebaju prvo svoje stetocine otjeat, ato se nece postici ispijanjem kafa, opijanjem u lokalima uz srbijanski sund, kladionicama itd.
uzgajivac

#6 Re: kako smjeniti politicare?

Post by uzgajivac »

LaBomba wrote:
uzgajivac wrote:jedno naivno pitanje. moze li jedna stranka koja ima zastupnike u parlamentu, npr. SDP, pokrenuti inicijativu za smjenu kadrova SNSD-a? tako da se izbace one stetocine iz Vijeca ministara, iz Parlamenta, Skupstine i onaj Zubac iz SIPE. :D

Ti se kao uzdas u ove posrbice koji predstavljau Bosnjake da ce napraviti neki potez protiv stetocina? Pa oni rade sve suprotno. Bosnjaci u ovoj dejtonskoj ludjackoj kosulji moraju ali moraju vec jednom shvatiti ko ih predstavlja. Kod nas se ne moze rusiti ovako komplikovana vlada izlaskom na ulice, ali zato Bosnjaci trebaju i trebali su dosada stvoriti takvu amosveru da ih se njihovi politicari prosto plase, i da ne smiju nijedan pogresan korak napraviti, tj popustati rusiteljima drzave. Da bi se zaustavile stetocine Bosnjaci trebaju prvo svoje stetocine otjeat, ato se nece postici ispijanjem kafa, opijanjem u lokalima uz srbijanski sund, kladionicama itd.

mnogo si nezdrav sa svojim fatalizmom. pa ne mora SDP pokrenuti inicijativu. kad moze slucajno SNSD rupom u zakonu skidati clanove drugih stranaka sa mandata moze onda bilo koja. evo predlazem da to uradi Nasa stranka, jer oni su za sve gradjane 8-).
Zokipfc

#7 Re: kako smjeniti politicare?

Post by Zokipfc »

I sta ako ih smijenimo? Sta onda? Ako ne valja sistem, nece nam ni valjati nijedan politicar..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8 Re: kako smjeniti politicare?

Post by KatarinaKosaca »

NIje floskula "grozim se nasilja", nego se fakat grozim nasilja u bilo kom obliku.. želudac mi reagira po automatizmu. Ipak, kad su naši političari u pitanju i vlast kao najveći ljudski porok, jedino mi se nasilje čini realnim za smjenu. Dakle, nasilni protesti, ono pališ, žariš i tako to
Neka mi nitko ne kaže.. pališ svoje, jer, evo, pale oni moje već decenije dvije i pol.
prometheus

#9 Re: kako smjeniti politicare?

Post by prometheus »

Budi dobar demokrata, opusti se, uzivaj i nastavi sanjati...
uzgajivac

#10 Re: kako smjeniti politicare?

Post by uzgajivac »

Zokipfc wrote:I sta ako ih smijenimo? Sta onda? Ako ne valja sistem, nece nam ni valjati nijedan politicar..
imas li kakvo rjesenje za taj sistem?
travnik

#11 Re: kako smjeniti politicare?

Post by travnik »

Može, ali neće proći.
Post Reply